Ranný beh v lese s Dare2b a Regatta

20:43 Suzzie 3 Comments

Ahojte! Dnes tu mám pre vás tak troška inšpiratívny fashion športový článok :D. Leto je obdobie, v ktorom zažijeme naozaj veľa zážitkov a dobrodružstiev, ktoré v zime nezažijeme. Napríklad festival našich obľúbených kapiel a spevákov, rôzne turistické výstupy a prechádzky, rôzne športové aktivity pri vode a pokračovať by som mohla až do zajtra. Leto je skvelé obdobie aj na behanie, pretože krásne svieti slniečko, je teplo a máme viac času a energie. 

Skúšali ste niekedy behať v lese ? Beh v lese je oveľa krajší a zdravší ako keby sme behali v meste na chodníkoch. Vaše nohy vám poďakujú a čerstvý, čistý vzduch s pohľadom na krásnu prírodu si zamilujete a už nebudete chcieť behať nikde inde! Ak milujete módu a záleží vám, aby ste aj pri behu vyzerali skvelo, mám pre vás skvelú správu! Značky Dare2b a Regatta prichádzajú na Slovensko a s nimi veľa krásnych kúskov na dobrodružstvá každý deň. 

A čo si obliecť na beh v lese, do mesta či už ranný alebo nočný ? :) 


Funkčné tričko je základ pri športovaní a aj pri behu vám bude skvelým pomocníkom. Fialové krátke gate majú nádhernú farbu a budú sa skvelo nosiť keď bude vonku krásne teplo, avšak, ak bude trošku chladnejšie, tento problém vyriešia čierne bežecké legíny v ktorých sa podľa mňa bude bežať rozprávkovo. V lese je vždy troška chladnejšie ako v meste, preto by som nezabudla ani na bežeckú bundu v nádhernej farbe. Športové oblečenie sa mi vždy spája so žiarivými farbami, ktoré na tele pri športovaní vyzerajú tak skvelo! :) A ešte taká vychytávka na koniec je aj bežecká čiapka, ktorá bude skvelým pomocníkom.

Poznáte značku Regetta a Dare2b ? Zaujal vás niektorý kúsok ? :) Podelte sa so svojim názorom!
Pekný večer
Suzzie

Možno sa ti bude páčiť aj

3 komentáre:

  1. Značku znám. Ty šortky jsou super! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Značku neznám, ale všechny kousky jsou super.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/08/makeup-10x-jinak-paletka-e-style-charm.html

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)