2x Ziaja - cucumber, cashmere

16:27 Suzzie 5 Comments

Ahojte, v poslednej dobe o ničom inom nehovorím, teda vlastne nepíšem, len o kozmetike. Kozmetika je moja láska na celý život a keďže môj blog stojí na základoch beauty, články tohto typu by sa tu mali objavovať najčastejšie. Aký máte názor na to vy ? Ktoré články vás bavia najviac ? :)


Dnes by som vám chcela povedať niečo viac o dvoch výrobkoch od Ziaja. Značka Ziaja sa tu raz už objavila a to so svoou pleťovou kozmetikou určenou pre mastnú, aknóznu pleť. Tentoraz by som vám chcela predstaviť uhorkové tonikum na pleť z uhorkovej rady, ktoré možno máte doma aj vy. Druhý výrobok je určený na telo a ide o sprchovací gél s kašmírom.


Pleťové uhorkové tonikum ma zaujalo svojim obalom. Ziaja ma jednoduché a fresh obaly, ktoré sa nebojím vystaviť v kúpeľni. Tonikum vonia naozaj ako uhorka, uhorkový šalát. Na začiatku som si nevedela na tú vôňu zvyknúť  - predsa len, voniať ako uhorkový šalát :D ale časom som to už tak neriešila a je mi celkom príjemná. Tonikum pleť dočistí od všetkých zvyškoch make - upu, ktoré na pleti zostali. Osvieži a z pleti cítiť čerstvosť. Cena je viac ako super. Ak máte radi vôňu uhorky, toto tonikum bude pre vás. 


Sprchovací gél s kašmírom. Ako som už hovorila, obaly od Ziaji sú super a potvrdzuje sa to i tu. Objem je 500 ml a pri tej cene sa naozaj oplatí. Gél má skôr krémovejšiu konzistenciu, preto veľmi nepení. Má nádhernú romantickú vôňu so štipkou elegancie. V ponuke sú aj iné varianty / vône. Po sprchovaní pokožka krásne vonia a je jemná. Ak sa radi obklopujete jednoduchými obalmi a eleganciu hľadáte aj v sprchovaciom géle, tento je pre vás.





Možno sa ti bude páčiť aj

5 komentárov:

  1. Ziaju mám ráda, především krém na mastnou pleť a krém na oční okolí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ziaju mám hodně ráda, ta pletová voda by stála za vyzkoušení :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To okurkové tonikum bych ráda vyzkoušela, obecně mám okurkové věci ráda :)
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
  4. to tonikum musí byť fajn :) mne sa v kozmetike uhorková vôňa veľmi páči ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Oba výrobky vyzerajú vázne super :-) A tie obaly sú skvelé a pekné :-)

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)