AUTUMN and WINTER WISHLIST

14:42 Suzzie 8 Comments


Keď prezerám staršie články, tak tento typ článku ste u mňa ešte nevideli. Prečo ? Lebo až teraz som prišla na to, aké je super mať aspoň aký - taký nákupný zoznam vecí, ktoré by som chcela. Navyše to zabraňuje nakupovaniu vecí, ktoré nakupuje len citovo a bez zmyslu, vždy keď vkročíme do obchodu. Veľakrát sa stáva, že nakoniec tieto veci oblečieme alebo využijeme dva krát a potom ležia v skrini. Áno, poznám z vlastnej skúsenosti. :D A keď som už zistila, že je to skvelá vec, začala som si tvoriť wishlist a postupne sa tam zbierajú veci. Nazvala som ho autumn a winter, pretože sa v ňom budú nachádzať veci, ktoré by som rada nosila teraz a cez zimu. Dala som si záväzok, že tam nebude žiadna kozmetika. A aký je výsledok ? Poďte sa pozrieť. :)


TRENCHCOAT sa mi podaril kúpiť už minulý rok, je hnedý, z FandF a mám ho veľmi rada, často ho nosím a dá sa kombinovať so všetkým. Ak vám teda chýba takýto kúsok v šatníku, určite si vyberte nejaký v obchode a nebudete ľutovať. :)
CARDIGAN. Mám presne dva, jeden je čierny a tenký z bavlny a druhý je pásikávy z vlny, v ktorom mi býva vždy teplo. Privítala by som však aj takýto nejaký sivý.
GREY SCARF. Šálov a šatiek nemám veľa, pretože v tomto sa moc nevyžívam, no do sivého som sa zamilovala a určite si nejaký kúpim.
BLUE SHIRT. Mám jednu pásikavú bielu/modrú ale dopadla veľmi zle a teraz sa už nedá nosiť, aj keď som ju mala asi iba dvakrát, preto by som do novej košeli určite išla.
SWEATHER. Svetri sa mi veľmi páčia, no nájsť taký, v ktorom nebudem vyzerať ešte viac pri sebe je pre mňa veľmi ťažké, pretože skoro každý ma rozširuje. :D Možno sa mi podarí tento rok nájsť nejaký.



WHITE TROUSERS. Som si konečne kúpila a aj mi sedia ako tak veľmi dobre :D len sú troška priesvitne ale naozaj sú super, takže túto položku si môžem vyškrtnúť.
BLACK TROUSERS. Možno sa smejete, či nemám čierne nohavice ale nájsť naozaj dobre padnúce nohavice je pre mňa veľmi ťažké. A navyše, aby boli pohodlné. Dajte nejaký tip, kde nájsť!



HIGH BOOTS. Vysoké, kožené a kvalitné čižmy naozaj potrebujem. Zima je tu za chvíľku!
CHELSEA BOOTS. Veľmi populárne. Mám tiež ale s opätkom. Privítala by som aj nízke, ale skôr gumáky.
BLACK HAT. Klobúky som obdivovala už minulú jeseň, no až teraz som našla taký, ktorý mi ako tak sedí a mám ho najradšej.
WATCH Pekné, kvalitné hodinky, to by bolo pre mňa. Haló, Ježiško ? !

 A čo by ste si kúpili vy nové na jeseň a zimu ? :)


Možno sa ti bude páčiť aj

8 komentárov:

  1. Já si plánuji koupit dlouhý cardigan, chlupatou vestičku, svetr, kotníčkové botky a šálu tunel :))

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. čierny klobúk by som brala aj ja, mám len hnedý, ale ten veľmi nenosím :/ každopádne pekný wishlist a potešená by som bola zo všetkého :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jeseň je moje najobľúbenejšie ročné obdobie, dajú sa nosiť úžasné kombinácie oblečenie a teplé svetríky milujem :)

    www.tinsjourney.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. presne camel coat som si nedávno kúpila a taktiež aj členkové čižmičky :) vo veľa veciach sa zhodneme ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já mám teď na wishlistu nějakou zimní bundu :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Takhle nějak by vypadal i můj Wishlist :D Opravdu krásný :)
    Měj se v lásce,
    Janet ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Klobouk taky moc chci a asi už se letos konečně odhodlám :)
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já si kolikrát něco přeju, třeba boyfriend jeans a pak, když se odhodlám si je koupit a vyzkouším jich několik, tak třeba zjistím, že mi vůbec nesluší a jdu zklamaná domů :D
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)