Best Christmas lipsticks

21:26 Suzzie 4 Comments



Aj vy cítite tú vianočnú atmosféru ? Vonku, na námestí, v škole, v práci, v obchodoch a doma. Máte už niečo vianočné aj doma ? Máte ozdobený stromček ? Ja som tento rok vyrábala adventný veniec sama. Výroba trvala asi 10 minút ale mne sa veľmi páči, je jednoduchý a v obľubených farbách. Ukážem vám ho neskôr, v nejakom článku. Ako ide čas a ideme z jedného obdobia do druhého, meníme aj make - up a hlavne rúže. Ja to mám tak polovične, pretože sa rozhodujem väčšinou podľa nálady, ako sa cítim, alebo ako sa hodí rúž ku celému make - upu. Dnes som vám pripravila výber rúžov, ktoré nosím najradšej cez toto zimné - vianočné obdobie, kde panuje hlavne červená, kráľovská farba, ktorá je veľmi elegantná. Poďme teda na tie rúže, pokojne sa inšpirujte a dodajte vaším perám krásnu farbu. Všetky rúže sú ľahko dostupné a nie sú extra drahé.



Tu mám na perách Avon - Hot Pants. Avon rúže som vôbec neskúšala no už mám 2 v zbierke ale nikdy ma nelákali. No asi pred týždňom som len tak skúšala odtiene na ruky a tento odtieň som si hneď zamilovala. Je to krásna farba. Určite vyskúšajte. :)




A aký rúž najradšej nosíte vy cez zimu a Vianoce  ? :)


Možno sa ti bude páčiť aj

4 komentáre:

  1. Krasne odstiny, podle swatchu se mi nejvic zalibil odstin druhy, ctvrty a paty odshora :) Ja si v posledni dobe oblibila hlavne tekute dlouhotrvajici rtenky, svou nejoblibenejsi mam Provocalips od Rimmelu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krasne odstiny, podle swatchu se mi nejvic zalibil odstin druhy, ctvrty a paty odshora :) Ja si v posledni dobe oblibila hlavne tekute dlouhotrvajici rtenky, svou nejoblibenejsi mam Provocalips od Rimmelu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ta od Makeup Revolution vypadá nádherně! Určitě si na Štědrý den červenou vezmu. :))

    theelegantzone.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja nosim vsechny odstiny at je leto, nebo zima.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2015/12/giveaway-4.html

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)