Čo som dostala na Vianoce

19:18 Suzzie 9 Comments



Určite ste čakali aj na tento článok aj keď posledné roky som sa tomuto typu vyhýbala, pretože nie vždy som chcela ukazovať čo som dostala, či toho bolo málo alebo veľa. Niektorí ľudia tieto články neberú moc s veľkým nadšením a chápu to ako chválenie sa atď. Tento rok som sa rozhodla, že vám ukážem čo som dostala a som zvedavá aké reakcie milí čitatelia zanecháte. Berte to tak, že sa nechcem chváliť ani nič, len vám ukázať, čo som dostala, keďže tieto články sú veľmi obľúbené. Darčekov nie je extrémne veľa a neobjavujú sa tú neviem aké značky, pretože nepatrím do tej vyššej triedy, no veľmi som sa potešila maličkostiam ale i peniazom, za ktoré si môžem kúpiť veci a teraz sú ešte aj výpredaje, takže určite niečo ulovím. Najväčší darček tento rok pre mňa odo mňa ale i od priateľa bol mobil Honor 7, ktorý je môj aktuálny miláčik. Všetky fotky sú fotené ním a v blízkej dobe vám rada niečo o ňom napíšem. :)



Honor 7 v krásnej krabičke. A prečo som sa rozhodla práve pre túto značku ? V lete som spolupracovala so zastúpenim Honor a mohla som testovať Honor 6+, ktorý bol vážne skvelý, okrem toho že nádherne fotil, nikdy mi nesekol, nerobil žiadne problémy a mal nádherný dizajn. Honor  mi učaroval svojim jednoduchým dizajnom, kvalitným fotoaparátom a celkovou výbavou za skvelú cenu. Je to miláčik a nepúšťam ho z ruky už od začiatku. :D




Čo sa týka kozmetiky tu mám túto toaletnú vodu značky Puma v rozkošnom malom balení, ktoré je ideálne do kabelky, i do tej najmenšej. Má nádhernú kvetinovú vôňu. Kvetinové vône zbožňujem najviac zo všetkých, takže bol jasný favorit. 


Šampón Schauma Fresh it up, pre mastné vlasy s lupinami s nádhernou vôňou, ktorú som si zamilovala na prvé ovoňanie. Ja som proste na všetky tieto krásne sladké, kvetinové vône. :). Už som ho použila a som s ním spokojná. Určite vám prinesiem aj recenziu. 


Maska hair pro - tox od Kallos v 1000 ml balení. Značka Kallos je celkom známa u nás a existujú dva typy ľudí, ktorí ju majú radi alebo nemajú. Ja som masku už stihla vyskúšať ale vôňa ma moc nezaujala.


Bomba do kúpeľa, ktorú mi vyrobila moja mladšia sestra Dominika. Ani neviem ako sa takéto veci vyrábajú ale veľmi ma potešila a celkom pekne vonia. Ďakujem ešte raz sestra :*


Ďalej tu mám rôzne drobností od kamarátok, ktorým tiež veľmi pekne ďakujem :)




Je krásne dostávať darčeky, no krajšie ich je dávať, no nakrajšie je na Vianociach spoločne strávený čas s najbližšími, ktorých máme radi. Trochu oddychu a relaxu ale aj stretávanie sa s blízkymi, ktorých často cez rok nestretávame. Preto nezabúdajte, že Vianoce sú najkrajšie z tej duchovnej stránky. :) 

Možno sa ti bude páčiť aj

9 komentárov:

  1. Pěkné věcičky, telefon vypadá hodně dobře!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zaprvé - poslední fotka je krásná a moc ti to sluší! Zadruhé - strašně se mi líbí ta svíčka s krajkou, jednoduché a přitom efektní. Navíc si to může každý vyrobit doma, děkuji za inspiraci. A zatřetí - jsem zvědavá na recenzi šamponu, už jsem si ho párkrát chtěla koupit jen kvůli té vůni, tak uvidíme, zda na něm bude ještě něco víc. Měj se krásně! :-)
    Definitely Different

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Také jsem letos dostala telefon, Ježíšek mě velice překvapil.
    http://lovelylady6.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvělé dárky! Plyšového Mickey Mouse chci takéé, je tak roztomilý! ♥ A na poslední fotce ti to hrozně sluší! :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Rada bych masku od kallos vyzkousela, mobil vypada dobre.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. O této značce mobilů jsem doteď neslyšela abych řekla pravdu :D

    eL

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásné dárky!:) Doufám, že si s mobilem pořádně užiješ a že ti dlouho vydrží!:D:)
    http://monniegawlasova.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Hm, to mi připomíná, že bych taky potřebovala nový mobil :D. O téhle značce jsem neslyšela, ale mobil vypadá skvěle :)
    Double Infinity by Ella

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ježííííš, ten mickey mouse je absolútne chutnučký.. Tuším som sa práve vrátila do detských čias ^_^

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)