Haul / Dermacol, Catrice, Rimmel London, Astor, Essence, She /

21:19 Suzzie 4 Comments

Dnes tu mám pre vás nákupy, väčšinu vecí som si kúpila na líčenie na stužkovú ale používam ich aj teraz. V poslednej dobe to s nakupovaním kozmetiky vôbec nepreháňam, pretože doma mám stále veľa kozmetiky, ktorú nestíham dopotrebovať. Čiže pred tým, než niečo pekné vidím v obchode sa sama seba opýtam, či to potrebujem a následne sa rozhodnem či kúpiť alebo nekúpiť. Kozmetiku, ktorú používam každý deň sa celkom rýchlo mínia, takže ju pravidelne doplňujem, no sú tu aj také vecí, ktoré ešte nemám a chýbajú mi, a tie si proste musím kúpiť. Ako to máte s nakupovaním vy ? :) Poďte sa so mnou pozrieť čo mám nové a nechajte sa inšpirovať :)



Obľúbený púder Stay Matte od Rimmel London je už taká klasika. Mám najsvetlejší odtieň 01 transparent, ktorý je naozaj svetlý, takže ak máte svetlú pleť, nemusíte sa báť odtieňa. 


Biela kajalová ceruzka od Catrice. Kedysi som používala bielu ceruzku na vnútornú, dolnú linku na očiach ale keď som ju už minula, nekúpila som si ďalšiu. Keď som ju uvidela zobrala som ju na skúšku a je v pohode. 



Make me brown od Essence. Že má Essence takýto produkt som vôbec netušila. Čítala som recenziu a porovnanie s inou, drahšou značkou, keďže produkty vyzerajú skoro úplne rovnako a ohlasy boli pozitívne. Môj názor môžete na blogu čakať už čoskoro. :)



Lasting Finish od Rimmel London. Make - up mám už dlhšie. Na začiatku som bola s ním spokojná a vyhovoval mi vo všetkých smeroch, no v poslednej dobe som bola z neho sklamaná. Nevyhovovala mi konzistencia, odtieň a hlavne krytie, ktoré bolo skoro žiadne a navyše rýchlo vymizol z pleti. :/


Čierna tekutá linka na oči od Astor. Chcela som vyskúšať nejakú novú linku a z tejto som sklamaná. Viac vám prezradím neskôr. 


Highlighter pen od She stylezone. Hľadala som rozjasňovač a skoro žiadna značka /v Drogérke / neponúka nič v tejto oblasti. Našla som rôzne rozjasňujúce lícenky, púdre ale všetko bolo na mňa tmavé. Toto rozjasňujúce pero ma zaujalo na prvý pohľad, vyskúšala som a je celkom v pohode. Používam ten "zlatý odtieň" 


Make - up cover od Dermacol je stará klasika, ktorá nikdy nesklame. Ak ešte nepoznáte tieto skvelé make - upy alebo aj korektory, určite vyskúšajte v drogérke testery a vyberte si niekoľko odtieňov. Môžete používať aj ako make -up ale aj ako korektor, vynikajúco sa s nimi aj konturuje, pretože majú veľký výber odtieňov. Najväčšiu ponuku nájdete v ich predajni na Obchodnej alebo v Auparku v Bratislave. V našej DM-ke je to veľmi zlé, majú asi iba tri odtiene. V 101- drogérie je to už lepšie, kde majú ponuku väčšiu a zakúpite tu aj svetlý odtieň 208.


Eyebrow set od Catrice so zrkadielkom, štetcom a pinzetou je klasický set, kde nájdete všetko čo potrebujete na úpravu obočia. Nájdete tu dva odtiene - svetlejší a tmavší. 


Ktorý produkt vás zaujal najviac ? :)

Možno sa ti bude páčiť aj

4 komentáre:

  1. Pudr od Rimmelu jsem ještě nezkoušela, ale až dopoužívám současný od Miss Sporty, tak se na něj mrknu .Nebo možná i dřív, jestli najdu nějakou akci :D
    Double Infinity by Ella

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Makeup cover od dermacolu bych si rada poridila.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Puder Stay Matte pouzivam tiez. No kde si zohnala 01? Budem musiet pozistovat, pre mna je vsetko tmave.. Naposledy som chcela sypky puder, ale ledva som v drogerke nasla 1 a jeho cena ma odradila.. Dermacol make-up mam tiez, bola som z neho unesena ked som ho kupila. Nespoznala som sa, zmizli mi vsetky pehy :D super, ze o nom pises. Budem musiet najst svetlejsi :)

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)