YVES ROCHER - perfumed shower gel So Elixir

20:41 Suzzie 3 Comments

Značku Yves Rocher určite každá poznáte. Vďaka spolupráci vám môžem povedať niečo viac o sprchovacom géle. Ak používate kozmetiku tejto značky, určite viete, že jej silná stránka sú aj sprchovacie gély, ktoré majú vždy krásny obal, vôňu a pokožku zanechajú príjemne jemnú. Sprchovací gél So Elixir je taktiež skvelým pomocníkom do sprchy.




Tento sprchovací gél patrí do sady s parfumovou vodou a telovým mliekom. Gél je parfumovaný a vôňa vydrží veľmi dlho. Hlavnou zložkou parfému je pačuli, ktoré má nádhernú vôňu. Vôňa je elegantná a ženská a obal tiež. Pokožku zanechá jemnú a prevoňanú. Ideálny darček pre elegantnú dámu, nie ? :)



 Ako trávite tieto dni pred Vianocami ? Aj vás, už pohltila vianočná nálada a všetko vyzdobujete, pečiete sladké koláče, nakupujete darčeky pre svojich známych ? Alebo to až tak neprežívate ? Najkrajšie obdobie je pred nami a s ním aj veľa zhonu, preto nezabudnite na pokoj a zamerajte sa aj na duchovnú stránku týchto sviatkov. Ako sa hovorí, na Vianoce nechceš dostávať ale rozdávať, tak nech je tu aj u vás tak. Pripravila som si pre vás aj niekoľko vianočných článkov, kde nájdete skvelé tipy na laky na nechty, rúže, krásne vianočné darčeky ale aj ako vyzerajú Vianoce u mňa. Užite si sobotný večer a uvidíme sa pri ďalšom článku! :)



Možno sa ti bude páčiť aj

3 komentáre:

  1. vypada dobre.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2015/12/giveaway-4.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vánoce prožívám jako vždy až moc vánočně :) Miluju tyto svátky. Být s rodinou, s přítelem, dívat se na filmy a všude vidět tu pohodu.

    La vie est belle

    OdpovedaťOdstrániť
  3. znie to dobre ;) má veľmi pekné balenie, jednoduché, ale elegantné :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)