AVON NOVINKY

16:57 Suzzie 7 Comments


Včera som vás písala o niekoľkých novších produktoch Yves Rocher a dnes si môžete prečítať recenzie na "novinky" od Avon, ktoré sú samozrejme už v predaji. Recenzie na Avon produkty tu ešte na mojom blogu nie sú žiadne, pretože som kozmetiku od Avonu vôbec nepoužívala. Ani sama neviem prečo som sa nedostala ku kúpe nejakého produktu. Ale dnes som veľmi rada, že vám sa s vami môžem podeliť o moje prvé skúsenosti s touto značkou. :)



Lak na nechty s filtrami - Dazzle


Aj vás očaril ? Keď som ho videla, už vtedy som vedela, že na nechtoch bude vyzerať jednoducho skvelo! Dokonca, že bude super na vianočné obdobie a aj na Silvestra. Mala som pravdu. Lak na nechtoch vyzeral úžasne, pri aplikácií mi stačili 2 vrstvy. Čo sa týka uschnutia, to bolo trošku dlhšie ale počkala som si. Na nechtoch vyzeral naozaj skvelo a pri nočnom svetle krásne vyzneli filtre - najmä tie zlaté a krásne sa trblietali, samozrejme cez denné svetlo vyzeral tiež super. Bohužiaľ jedna smutná správa, na druhý deň sa mi už odlupovali na končekoch, takže s ním zažiarite len cez jeden deň. V pohode si ho môžete dať na nejakú akciu. 






Nutra effects - Regeneračné čistiace pleťové mlieko na normálnu až suchú pleť

Prvá vec, ktorá sa mi zapáčila na tomto mlieku je určite praktický dávkovač, ktorý je super. Mlieko má klasickú konzistenciu a čo sa týka vône, je veľmi neutrálna až bez parfému, čo môže byť pre niekoho, kto nemá rád parfémovanú kozmetiku super. Či má produkt nejakú vôňu alebo nie mi je celkom jedno, ak to nieje moc silná a nepekná vôňa. Pleťové mlieko pleť vyčistí a nechá ju trošku jemnejšou, bohužiaľ sa moja pokožka po vyčistení leskla / mám problematickú, mastnú pleť/, čo bude zrejme tým, pretože mlieko je určené na normálnu až suchú pokožku. Celkovo k tomuto mlieku zastávam neutrálny názor. Nieje to objav roka ale ani neuškodí. Mlieko je samozrejme bez farbív, parabénov a mydla, čo je určite super.









Ceruzka na pery - Ultra colour

Táto ceruzka ma potešila najviac. Je v nádhernom odtieni ako tmavá bobuľa hrozna. Na perách vyzerá úžasne. Ľahko sa nanáša a ma skvelú pigmentáciu. Na perách vydrží tie 3 hodinky, aj keď som jedla a pila pomaly sa strácala ako u ostatných rúžoch. Je veľmi príjemná na perách a pery nevysušuje. No a ten odtieň je naozaj pekný, bohužiaľ som ho nedokázala zachytiť 100% na fotke ale verte mi, že je naozaj nádherný.


Toto bol môj prvý kontakt s Avonom a dopadlo to nad moje očakávania. Najviac ma prekvapila ceruzka na pery s nádherným odtieňom a lak s filtrami, ktorý vyzerá na nechtoch úžasne. Čo vy a Avon ? 
ps: nezľaknite sa, keď bude blog troška inak vyzerať a fungovať, pretože sa idem s designom troška pohrať, keď je už ten nový rok. :)


Ďakujem Avon za poskytnutie produktov na testovanie.

Možno sa ti bude páčiť aj

7 komentárov:

  1. Skvelé produkty, ten lak som dala sestre na Vianoce a veľmi sa jej aj mne páči:) a ceruzka na pery má krásnu farbičku!
    Pozývam ťa na moju giveaway:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/01/novorocna-giweavay.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super, od Avonu som zatiaľ najspokojnejšia s leskami na pery. Najmä s červeným. Nečakala som, že lesk dokáže takú farbu ako rúž. Troška ma sklamalo, že si sem nedala fotku ako vyzerá ceruzka na perách..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Novinky vyzerajú fakt super. Značku Avon mám veľmi rada a ten lak je božský. Taktiež ma oslovila aj ceruzka na pery, ktorá má úžasnú farbu

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Avon som si kde tu objednala na strednej ale už roky som žiaden produkt neskúšala... asi je čas zmeniť to!
    Another.day.with.Hana

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tužka na rty je boží, moc se mi líbí barvička :)

    Benefit They're Real!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Super! Ta tužka na rty je úžasná, v katalogu mě neoslovila, ale když to teď vidím u tebe, budu si to muset příště lépe prohlédnout :-)

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)