Šampón na farbené vlasy od Equilibra

20:15 Suzzie 7 Comments


Aj vy patríte medzi ženy, ktoré nemajú svoju prirodzenú farbu vlasov? Ak áno, určite aj vy poznáte vyhody používania šampónu na vlasy, ktorý je určený priamo na farbené vlasy. Tieto šampóny by vám mali pomôcť s farbenými vlasmi, predĺžiť intenzitu farby a dodať starostlivosť vlasom, ktorá je potrebná. Ja síce mám ombré ale musím sa priznať šampón na farbené vlasy nepoužívam z jedného zásadného dôvodu - mám rýchlomastiace sa vlasy. A ak aj vy patríte medzi tie "šťastné" a máte rýchlomastiace sa vlasy a k tomu aj farbené, určite to poznáte, tieto šampóny vám zbytočne len zaťažia vlasy a na druhý deň sú už mastné, ak nie ešte prvý. Stačí si kúpiť obyčajný šampón na prečistenie vlasov a vlasovej pokožky. Ale čo s farbenými vlasmi ? Skúste kondicionér alebo masku, určené pre farbené vlasy. Ak sú vaše vlasy "normálne" a máte ich aj farbené, tento šampón bude zaujímavá možnosť pre vaše vlasy.


Čo nám hovorí výrobca o tomto šampóne ?

Ochranný šampón na farbené vlasy. Perfektne umýva vlasy a vlasovú pokožku a zároveň chráni farbu pred jej vymývaním. Color Protecting Shampoo obsahuje melanínový komplex, ktorý zachováva vlasový pigment a preto jeho pravidelné používanie dodá farbe lesk a vlasy vyzerajú stále ako bezprostredne po farbení.


Moja skúsenosť:

Šampón ma celkom peknú, príjemnú, jemnú vôňu. Súhlasím s výrobcom o vyčistení vlasov. Vlasy naozaj vyčistí a veľmi dobre. Vlasy po umytí sú jemnejšie a tak trošku krajšie. Myslím si, že je to vďaka zložkám ako je aloe vera, arganový olej a keratín, ktorí dodajú vlasom správnu staroslivosť. Bohužiaľ na druhý deň som už mala mastné vlasy a ako sme si v úvode článku hovorili, pre rýchlomastiace sa vlasy, tento šampón nebude to pravé orechové. No ak máte normálne vlasy, vysušené, poškodené, farbené, tento šampón je práve pre vás. Čo sa týka farby neviem to celkom porovnať, keďže som šampón použila iba niekoľkokrát práve kvôli tomu masteniu, myslím si, že so zachovaním farby nebude problém aj vďaka tomu, že obsahuje melanínový komplex. Navyše šampón môže byť pre vás skvelou možnosťou na vyskúšanie aj vďaka e-shopu bezvavlasy.sk, kde ho nájdete so zľavou 45% a kúpite ho len za 3,97 €, čo je veľmi výhodná ponuka. 



Máte farbené vlasy ? Zaujal vás tento šampón ? Poznáte túto značku ? Vyskúšali by ste ho ?

Ďakujem e-shopu bezvavlasy.sk za poskytnutie produktu na testovanie.

Možno sa ti bude páčiť aj

7 komentárov:

  1. Značku poznám iba málo, viem že existuje. Šampón ma zaujal, má skvelú cenu a vyzerá byť výživný. Vlasy si farbím pravidelne!
    Another.day.with.Hana

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Taky mam vlasy, ktere se rychle masti a prijde mi, ze je na ne o dost uzsi vyber samponu, vetsina je vzdycky na suche, lamave apod. :D Ted se chystam konecne vyzkouset Pantene Aqua light, tak doufam, ze mi sedne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pantene Aqua light je super šampón, recenziu nájdeš aj na mojom blogu. :)

      Odstrániť
  4. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tento komentár bol odstránený správcom blogu.

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)