TONI & GUY - Glamour

18:11 Suzzie 6 Comments


Čo sa týka vlasov, chceme pre ne to najlepšie a snažíme sa nájsť produkty, ktoré pomôžu našim vlasom zažiariť. Dnes tu mám pre vás recenziu na suchý šampón a hydratačný sprej na vlasy z kolekcie Glamour Od Toni &  Guy. Čo sa týka tejto značky, mala som už masku na vlasy pre hnedé vlasy a bola som veľmi spokojná, preto som si povedala, prečo nevyskúšať niečo iné. Dostala som sa teda k tejto dvojici v krásnom obale, ktorá zaujme už na prvý pohľad, že  ? :) Ak si chcete prečítať recenziu na masku, nájdete ju tu.



Najviac som však potrebovala suchý šampón. Tento šampón má vsiaknuť mastnotu z vlasov, dodať objem a vlasy prevoňať sviežou vôňou. Čo sa týka vône, šampón naozaj veľmi príjemné, kvetinovo vonia. Funkciu suchého šampónu naozaj splnil. Vlasy zbavil mastnoty, vlasy boli matnejšie, voňavejšie a objem im tiež pridal ale to zvláda každý suchý šampón, no nie ? :) Efekt bol naozaj super a vlasy nezostali biele ani šedivé / mám tmavohnedé vlasy/. Bohužiaľ mám pocit, že tento efekt trval možno tak cca 8 hodín a potom ako keby vlasy spľasli a boli čím ďalej tým horšie a horšie a jediné riešenie bolo iba ich umytie. Napríklad, keď to porovnám so suchým šampónom Dove, tam bol efekt naozaj dlhší. Ak vás zaujíma recenzia aj na tento šampón, môžete si ju prečítať tu. Ale myslím si, že je naozaj super a ak hľadáte super suchý šampón, tento sa vám bude páčiť.


Hydratačný sprej na vlasy pre lesk. Opäť nádherný zlatý dizajn, ktorý sa mi veľmi páči. Vôňa je podobná avšak trochu iná ako pri suchom šampóne. Je určený pre suché vlasy bez lesku. Ja ho používam skoro na celé vlasy, okrem korienkov. Je veľmi príjemný, stačí pár strekov. Sprej sa rýchlo vsiakne do vlasov a vlasy nádherne voňajú! Fakt, veľmi pekná vôňa, vlasy sú lesklejšie, nečakajte však niečo extra a jemnejšie na dotyk, sú príjemnejšie. Používam ho vždy po vyfénovaní vlasov a vlasy mi tak vydržia dva dni krásne voňavé. Nieje to nič extra hydratačné ale vlasy vám urobí príjemnejšie. Ďalší skvelý produkt od TONI & GUY

Čo vy a značka TONI & GUY?

Možno sa ti bude páčiť aj

6 komentárov:

  1. O tejto značky počujem prvý krát, ale produkty vyzerá super! Majú naozaj luxusné balenie:)
    Pozývam ťa na moju giveaway o super ceny:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/01/novorocna-giweavay.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten sprej vypadá zajímavě, podobný mám od Avonu, ale u něj mám pocit, že vůbec nefunguje
    Double Infinity by Ella

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zaujal mě ten sprej. Značku mám ráda, tak asi vyzkouším :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Značku TONI & GUY mám ráda,ale bohužel suché šampony mi vůbec nevyhovují,neboli žádný co by mi vyhovoval jsem ještě nenašla :) Spíš mě zaujal ten hydratační sprej :)

    ROSEMDIARY

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Od tehle znacky jsem zatim nic nevyzkousela, zatim jsem nenarazila na zadny produkt, ktery by me primel ke koupi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Od tehle znacky jsem zatim nic nevyzkousela, zatim jsem nenarazila na zadny produkt, ktery by me primel ke koupi :)

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)