YEAR 2015

15:42 Suzzie 2 Comments



Rok 2015 je za nami a preto každý vyhodnocuje a dáva si nové ciele na ďalší rok. Rada by som sa pozrela ako vyzeral celý môj rok. Budem sa zameriavať na blog ale i súkromný život. Na začiatok by som vám však chcela poďakovať. Keby nebolo vás, tak blog je bez života a nemal by cenu. Práve vy dávate blogu život a som vám veľmi vďačná, za každé prečítanie blogu a za každý komentár. Ďakujem za pochvaly ale aj za kritiku, ktorá ma posúva ďalej. Som rada, že stále blogujem a neprestala som s tým, pretože je úžasne sa deliť o svoje názory, okamihy zo života s celým svetom a skvelými čitateľkami ako ste vy. Človek musí byť vďačný a ďakovať za všetko, čo mu život hodil do cesty. Za rok 2015 som toho stihla celkom dosť a aj sa toho dosť zmenilo. Som spokojná s mojim blogom ako pokročil. Krajší design, krajšie fotky, lepší text, rôzne články. Som vďačná aj za nové spolupráce a eventy, na ktorých som sa mohla byť. Ďakujem aj za produkty, ktoré dostávam na recenzovanie a môžem mojich čitateľkám priniesť nové recenzie. Je to skvelé akú dlhú cestu môj blog prešiel a aká dlhá ho ešte čaká. :)


Rok začal upratovaním a kozmetiku som si preniesla do rozkošných ružovým krabičiek, kde sú aj  dnes. Na blogu ste si mohli prečítať rôzne recenzie. Blížilo sa pol ročné vysvedčenie a mne ako vždy známky vychádzali medzi 2-3 skoro zo všetkého, takže si viete predstaviť, že sa to nedá ľahko zvládnuť. Začala som viac pridávať fotiek na Instagram. Začalo ma baviť kreslenie figúry v škole. Začali sme s priateľom nakupovať zdravšie, zdravšie variť. Jedla som skvelé domáce černice a od kamarátky som dostala na chrípku domáce bylinky.

Pokračovala som so zdravým jedením a robila som si skvelé ovocné raňajky. Kúpila som si knihu šlabikár šťastia a začala ju čítať. Kniha je úžasná a odniesla som si z nej naozaj veľa a aj sa ďalej snažím. Takéto knihy zbožňujem a rada by som si kúpila ďalší diel. Začala som viac čítať.

Cestovanie do Bratislavy. Au! Tento rok by som nazvala rokom nepriaznivého zdravia, pretože sa mi podarilo navštíviť chirurga asi 20 krát, 3 zranenia a nespočetne veľa iných vecí, o ktorých sa viac dozviete pri ďalších fotkách. Chodím do školy a nebaví ma to. Káva musí byť každý deň. Odovzdávam prácu do školy a opäť ma to nebaví, opäť ju robím na poslednú chvíľu a opäť dostávam zle známky. To je taký začarovaný kruh :D

Konečne prichádza jar a s ňou trocha úsmevu. Milujem rozkvitnuté stromy, po tej škaredej zime je to niečo krásne. Opäť jedávam zdravšie a jahody milujem, a opäť ich jem skoro stále. :D Konečne býva ráno skôr svetlo a dni sú troška dlhšie. Počasie býva krajšie. No a tu sme opäť s ďalším zranením. Vytknutý členok a opäť chirurgia atď.

Na blogu ste mohli nájsť niekoľko skvelých článkov s jarnou tématikou. Nádherné farebné laky, moje obľúbené rúže. Prvá zmrzlinka. Spoznala som kozmetiku Aussie.

V škole je to veľká nuda, najradšej si kreslím. Začala som behať. Táto fotka, kde som zabehla 2 km je až nejaké tretie behanie. Kto nemá kondičku sú začiatky veľmi ťažké a ja som to pochopila na sebe. Nedokázala som behať ani 5 minút v kuse, pretože som sa zadychčala. Pravidelne som však chodievala behať. Urobili sme si také úžasne hamburgery s priateľom, že koniec. Keď vidím teraz tú fotku, slina už z úst. :D V škole je to opäť nuda ale baví ma figúra.

Išli sme fotitť prvý outfit kvôli jednej spolupráci. Behám, behám a zlepšujem sa! Som nadšená z toho, že vydržím behať dlhšie a dlhšie. Začala som piť rôzne ovocie s vodou. Depresívne stavy prišli aj na mňa, preto som len niekoľko dní nič nerobila.

Zo školy sme boli v Tatrách. Bolo úžasne. Bývali sme vo 4 hviezdičkovom hoteli. Príroda a tatry boli nádherne. Videla som líšku. Krásne vodopády. 

S priateľom sme sa vybrali na výlet do Trenčianskych Teplíc, kde bolo nádherne. Bola som tam prvý krát a je to veľmi pekné meste. Boli sme hlavne v parku, ktorý je veľký a krásny. Dostala som na recenzovanie telefón Honor6+ a fotila som s ním prírodu do súťaže. Vznikli naozaj nádherne fotky. S priateľom som bola na Aussie Evente v Bratislave na zlatých pieskoch, bolo super! Okrem toho sme si urobili pekný výletík! 

Áno, môžte mi opäť zatlieskať, pretože sa mi opäť podarilo skončiť na chirurgickej pohotovosti. Varili sme si zdravé vecičky. S priateľom sme boli na vernisáži Neznámeho, ktorá bola naozaj super. Práve tu som ochutnala prvý krát jedlé bylinky a čo ja viem..niektoré sa dali ale niektoré moc nie :D. Okrem toho sme boli na nákupoch atď.

Dostala som akreditáciu na Fest Anča a mohla som o ňom písať. Skvelý zážitok a skvelá možnosť ako spoznať niečo iné, naučiť sa nové veci. Zorganizovala som si všetko, cestu, ubytovanie, jedlo, dopravu. Stala som sa trochu viac samostatnejšou, aj keď bez problémov to nešlo. Videla som úžasne animované filmy, skvelý program, jedla dobré jedlo, zúčastnila sa master classu s Tomm Moore. Kúpila som si nádherne tričko s čipkou.

Zmokla som úplne do nitky! Začala sa sezóna ovocia a čerešne sú moje obľúbené! Prvá opalovačka. Stále som behala a prvý krát zo všetkých síl som zabehla 5 km! Wow! Nečakala som, že sa mi to raz podarí ale úspech sa dostavil. A som z neho bola nadšená vtedy. :)

Cestovanie vlete ma moc nebaví. Milujem ľadovú drť a začala som ju jedávať niekoľkokrát tyždenne, bola to povinnosť v tých teplách. So ségričkou sme si robili skvelé domáce nanučiky. Mňam mňam. Kilo zmrzliny ? Prečo nie ?!

Strávené chvíle so ségričkou. Opaľovanie, korčulovanie.

Moje prvé smoothie, mňam! Najkrajšia fotka z celého roka. Milujem tie hnedé odtiene, to svetlo. Na fotke je Tina, ktorá nás bohužiaľ tento rok opustila. Spomínam si na skvelý fest anča. Nanuky to je moje, s priateľom nemáme problém zjesť 6 nanukov za deň, že ?! :D

Cestou necestou. Urobili sme si výlet. Prvykrát som bola v tejto "gule" neviem ako sa to už volá a bolo to super :D. Opalovačky. Opálenie podľa sandál musí byť. 

Našla som coca colu s bloggerkou! :) Stal sa zo mňa pizza lover a zjedla som jej viac ako za celý život. Celý August som brigádovala. 6 dní v týždni, bolo to veľmi vyčerpávajúce ale zvládla som to. Ani neviem ako ale vyhrala som 46 lakov od Essence. :D

Začal September a s ňou škola a zdravotné problémy. A všetko mi to vlastne zostalo aj v novom roku. Škola je stále a zdravotné problémy tiež. Vymyslela som si skvelú desiatu do školy. Sliviek som zjedla asi 10 kg :D a začala som s jógou, ktorá ma neskutočne začala baviť.

Prekročili sme na blogu hranicu 50 000 zobrazení! Som bola z toho nadšená a odrátavala som zobrazenia do 50 000, jéj, bola som vďačná veľmi. Priateľ mi urobil skvelý makový koláčik. Milujem mak. Začala som piť kávu. Pijem výhradne bez cukru. Nechápem ako s cukrom môžu ľudia piť kávu, veď je vtedy úplne nechutná! :D Opäť som bola v Bratislave. Bola som na tlačovke Yves Rocher. Kúpila som si vysnívaný čierny klobúk. 

Začala som spolupracovať s Avonom a dostala som pozvánku na Avon workshop s Pavlem Bauerem. Na workshope bolo super. Spoznala som skvelých ľudí a odniesla si niekoľko zážitkov. A okrem iného aj plnú tašku produktov od Avonu. :) Nádherný výhľad z Polus Tower. Začala jeseň a s ňou aj chladné počasie, lístie. Ráno so sa zobúdzala do čo raz väčšej a väčšej tmy. Depresívne, dosť.

 Cestovanie, kúpila som si skvelú ,jednoduchú čiernu kabelku. Od Avonu mi prišli produkty na testovanie. Príprava na stužkovú, kúpila som si skvelé kožené lodičky od Baťa. Sú skvelé no, len tie nohy a chodenie v nich je horšie. :D Nafotili sme síce druhý outfit ale bol to taký prvý, ktorý sa nespájal so spoluprácou. Vznikli nádherne fotky,, aj na oznamkách. A bol to skvelý výlet a skvelá skúsenosť.
Dostala som pozvánku na otvorenie Happy Socks pop up stánku v Auparku v Bratislave. Bola som so ségrou a bolo super. Okrem toho sme aj silno nakpovali :D a fotili sa :D. Začala stužková.

Na stužkovej som bola s priateľom. Bohužiaľ nie všetko vyšlo tak ako malo ale asi to tak malo byť a niečo ma to naučilo. Napokon stužková dopadla celkom dobre a mám na ňu fájn spomienky. Ostužkovaná. Prvý Mikuláš od kolegynky Evičky. Stále brigádujem ale iba cez víkendy. Začínam s vianočnou výzdobou. Vyrobila som vianočný veniec. :)

 Posledný deň v škole pred zimnými prázdninami. Nahodila som vianočný outfit so zlatou sukňou, ktorú som kúpila na vianočnom bazári u nás v škole. Je nádherná, len materiál troška šuští a dostala som pomenovanie salónka :D. Deň pred tým, som ešte balila pre spolužiačky darčeky., ktoré sme si dávali. Celkom pekne som ich zabalila nie ? V škole sme konečne dostali fotky a videa zo stužkovej, tak sme ich začali pozerať a neskutočne sme sa zabavili. :D. S Moničkou a s Paulínkou sme si dali navzájom darčeky. Spapala som čokoládu a išla domov. :D a tešila sa na prázdniny...Juhúúú
Vianoce boli pre mňa pekné ale aj  nie moc pekné. Môj vianočný pohár :D. S priateľom nakupujeme na Vianoce.  Vianoce som prežila v pohode, všetko bolo fájn. Priateľovy som kúpila mixér a odvtedy pijeme furt smoothie. Však ale keď je to také dobré. Mňam. Chystačky na Silvestra, líčenie, Jamson, ohňostroj, trenčiansky hrad, steps club, tanec, všetko bolo super, len škoda, že na druhý deň nebolo tak super, ale to už bol nový rok. :D :)

Rok 2015 bol pre mňa dobrým ale aj zlým. Zažila som skvelé veci, no nastalo i veľa problémov. Je to ako vesmír, aj v ňom je rovnováha a nemôže byť všetko super, tak ako si predstavujeme. Ďakujem zaň a som zvedavá, čo nové prinesie rok 2016.

Aký bol váš rok 2015 ? :)

Možno sa ti bude páčiť aj

2 komentáre:

  1. mala si krásny rok :) mňa čaká stužková už tento rok v novembri :D
    Jane´s World

    OdpovedaťOdstrániť
  2. super zhrnutie, tieto články veľmi rada čítam :) ja sa na svoju stužkovú nechystám, s priateľmi chystáme čosi vlastné :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)