Avon - Nutra Effects - hydratačný krém

17:44 Suzzie 14 Comments


Mám tu pre vás recenziu na hydratačný krém Nutra effects od Avonu, normálne by som asi neurobila recenziu, ale tento krém ma tak zaujal, že ju dnes píšem. Pamätám si ešte ako pred nejakou dobou sa tento krém dostal do predaju a navyše veľa blogeriek malo naň aj recenzie. Niektoré boli pozitívne a niektoré negatívne ale nejako extra ma tento krém nezaujal. Čo sa však nestalo, krém som dostala od Avonu a ani by mi nenapadlo ho vyskúšať, chcela som ho dať vám, do súťaže avšak moje vnútorné kozmetické ja zaplakalo a otvorila som ho. Bola som veľmi prekvapená.




Hneď po otvorení som zacítala jemnú, čistú vôňu, ktorú mám veľmi rada. Krém má veľmi ľahkú konzistenciu, ktorá je veľmi príjemná a ľahko sa nanáša na plet. Do pleti pekne siakne a pleť je hladká, zjemnená, Je vhodný aj pre mastné typy pleti /ako mám aj ja/ pretože pokožka vôbec nebude mastná, :)



Obsahuje SPF 15, neobsahuje oleje, je hypoalergénny, dermatologicky, alergiologicky a klinicky testovaný. Obsahuje aktívny komplex s výťažkami z chia semnienok  podporuje produktívne bunky vo viacerích vrstvách pleti. Neupcháva póry a chia semienka vám z pleti urobia divy. :)



Krém je za cenu: 7,50 €, keď je v akcii tak určite stojí ešte menej. Z tejto radi som vyskúšala aj čistiace mlieko a recenziu naň si môžete prečítať tu
Ako sami vidíte pleťové krémy nemusia stáť majlandy a vhodný krém na pleť môžeme nájsť aj za pár EUR. :)

Máte niektorá skúsenosť s týmto krémom ? Ste s ním spokojná ? :)

Možno sa ti bude páčiť aj

14 komentárov:

  1. Tiež ho mám a som s ním veľmi spokojná:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tenhle krém neznám, ale asi se po něm poohlédnu:) vypadá krásně!!! - pěkná recenze:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite ho vyskúšaj, je za super cenu a je o ňom veľa pozitívnych názorov. :)

      Odstrániť
  3. Vyzerá veľmi dobre ! :) A máš krásne fotky, kde upravuješ ? :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nielen vyzerá. :) Upravujem vo PhotoScape, kde upravujem najmä jasnosť. Fotky dosť presvetľujem, pretože v origináli bývajú tmavé. Často aj zaostrujem a mením veľkosť aby sa na blogu rýchlejšie načitávali. Chystám článok, takže podrobnejšieho návodu sa v blízkej dobe určite dočkáš. :)

      Odstrániť
  4. ja som mala podobný - zelený :) Vyzerá aj tento dobre :)
    Aďulik Sun

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja jsem jo mela, ale musela jsemho vyhodit vubec mi nevyhovoval. Delal mi na pleti neplechu, moje recenze je na mem blogu.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mikška tak to je mi ľúto, že si s ním mala zlú skúsenosť. Samozrejme, každá z nás má inú pleť a každej niečo iné vyhovuje. :)

      Odstrániť
  6. Vypadá tedy moc parádně! :)

    ROSEMDIARY

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)