GREY NAILS

21:37 Suzzie 8 Comments




Jéé, konečne piatok! Verím, že ste si túto vetu povedali dnes aj 10-krát. Ja piatky milujem pretože opadne zo mňa pocit, že musím ráno skoro vstávať, ísť do školy, nalíčiť sa, urobiť si vlasy atď. Po piatku ide tiež veľmi pekný deň, ktorý mám možno ešte viac rada ako piatok - Sobota! Vstanem neskoro, už je svetlo, ak je slniečko tak je najlepšie. V kľude sa naraňajkujem, poležím v postieľke a užívam si ten super pocit voľna a väčšinou píšem článok. :) No o inom som vám dnes chcela povedať. Už dlhšie som zháňala nejaký sivý odtieň, ktorý by vyzeral na nechtoch super. Jemne pastelový.






No a už viete, že bol výpredaj Essence produktov a tam sa nachádzal jeden lak so sivým odtieňom. Z rady "i love trends" odtieň "14 sunny london".Kúpila som ho - posledný kus a už v aute som si ho chcela nalakovať. Je naozaj pekný, má však svoje chybičky. Lak ma latexový - matný efekt. Lakuje sa veľmi zvláštne, zostávajú také tie pruhy. Ja som naniesla na lak ešte "top coat od Essence the gel nail polish" a tie pruhy sa upravili a lak sa nádherne leskol. Sestra si tiež lakovala ale ona si ho však nechala v originálnom stave. ďalšia chybička je výdrž, na druhý deň sa mi už špičky začali odlupovať. Normálne som smutná z toho. :/ ALE! Sestre stále drží celkom dokonale, takže neviem kde bude chyba ale budem ho nosiť aj tak! Lebo je nádherný.. :)

Čo hovoríte naň ? Páči sa vám ? :) Na tej prvej fotke je už po jednom dni a je vidieť že na palci je už odlupnutý. :/


Možno sa ti bude páčiť aj

8 komentárov:

  1. Barvičku má opravdu moc krásnou, ale jinak nic moc no. :/ Laky od Essence moc ráda nemám, protože mi na nehtech právě moc nevydrží. Hned ten druhý den to mám, stejně jako ty, ošklivý, takže i když laků této značky pár mám, moc často po nich nesahám. Nebaví mě to pořád přelakovávat. :D :)
    Diary of Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzerá naozaj super:) tiež som ulovila očný tieň a rúž na pery:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiež som si ho kupila, bez toho aby som si vsimla ze je matny, no uplne som si ho zamilovala ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Je krásný,hlavně úžasná barvička :)

    ROSEMDIARY

    OdpovedaťOdstrániť
  5. nádherná barva!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)