H&M Beauty na Slovensku

21:45 Suzzie 9 Comments


Ahoj krásky! Ale sme sa dlho nevideli. Bohužiaľ teraz je toho naozaj veľa, hlavne čo sa týka školy. Maturity sa bližšia a ja zo všadiaľ počujem o učení, o známkach atď. Niekto si povie že maturita - formalita, no mne to tak vôbec nepríde. Čaká ma ešte veľa učenia a práce na praktickej časti maturity ale ja to nejako dám. Priala by som si len viac času, lepšiu organizáciu času a menej lenivosti, viac odhodlania, viac sily, menej bolesti hlavy, menej zlých myšlienok a v neposlednom rade slniečko. Tento zimný čas mi vôbec nevyhovuje, keďže domov prichádzam skoro po tme. Snáď sa mi niečo z prianí splní a ja stihnem všetko čo mám. :) Najprv som si myslela, že blog budem nejako zvládať pri tom všetkom, no tento týždeň som sa presvedčila, že to vôbec nieje také ľahké a vôbec sa mi to nepodarilo. Tak som si povedala, že si dám pauzu, no potom som o tom premýšľala a dostala som sa k tomu, že ja by som nedokázala neblogovať, nefotiť, netestovať, nepísať. Chýbala by mi časť môjho života - mňa. Takže sa nebojte, budem písať ďalej ale neviem ako pravidelne budú články vychádzať ale budú! :) 

V piatok som sa bola spolu s priateľom pozrieť do Trnavy na DOD fakulty masmédií univerzity Cyrila a Metoda, pretože sa na túto školu chystám. Fakulta vyzerá naozaj super a celý program sa mi páčil a som navnadená na školu ešte viac. Čo ma prekvapilo, bolo veľmi veľké množstvo ľudí, viac ako 400. Išli sme nakuknúť aj do Bratislavy, kde sme zašli iba do Ikei, no máme asi 10 nových vecí a domov zase krajší. :) Okrem toho som sa však tešila aj do Avionu, ktorý je hneď vedľa a v H&M sa nachádzajú aj beauty produkty, ktoré boli prednedávnom uvedené. Všetko som vám nafotila, samozrejme nie všetko, zabudla som na štetce, púdre, očné tiene atď. Avšak veci, ktoré ma zaujali a mohli by aj vás, si môžete pozrieť nižšie. Tak poďte sa pokochať. :) Ak by ste chceli vidieť fotku detailnejšie, stačí na ňu kliknúť. :)


Rúže na pery.


Laky na nechty asi v milión odtieňoch. Väčšinou však laky na nechtoch vypadajú inak ako v nádobkách.




Palety očných tieňov. Celkom dobre pigmentované.


Maskary s rôznymi typmi štetiniek.


Vododolné očné tiene v pere.


Palety na obočie.


Majú tu aj rôzne štetce skoro na všetko.


Lícenky a niekoľko druhov púdrov. Majú aj BB krém, ktorý je bohužiaľ oranžový. Sú tu aj rôzne make-upy vo viacerých odtieňoch.


Umelé mihalnice v rôznych tvaroch. Rôzne pinzety, pilníky na nechty, klieštiky na mihalnice, odličovacie obrúsky, vatové tyčinky, odličovacie tampóny. Majú naozaj veľmi veľa doplnkov a všelijakých takýchto vecí.


Čistiaci sprej na štetce.


Dvojfázová odličovacia voda na oči, micelárna voda. Telové spreje - tá druhá polička. Vône sú veľmi výrazne a aj po 5 hodinách ich stále cítite na pokožke. A sú za super cenu 3,99 €. Privítala by som však svieže vône. 



Pleťové masky


H&M má naozaj veľkú škálu výrobkov a odtieňov. Naozaj si máte z čoho vybrať. Páčia sa mi aj obaly, ktoré sú jednoduché ale veľmi elegantné, takže čisto pre mňa. :) V budúcnosti sa chystám aj niečo vyskúšať. Zatiaľ som si zobrala túto špongiu na make-up a som zvedavá ako obstojí. Môžte sa tešiť na recenziu. :)



Verím, že sa vám článok páčil a troška potešila vaše kozmetické ja. :) Máte niečo od H&M beauty ? Čo by ste najradšej vyskúšali a čo hovoríte na ich sortiment ? Budem sa tešiť na vaše komentáre a užite si ešte sobotu. :)

Možno sa ti bude páčiť aj

9 komentárov:

  1. Snažím sa beauty sekcii oblúkom vyhýbať, pretože moje konto by utrpelo veľkú stratu :D Najradšej by som vyskúšala všetky ich produkty a tiež aj špongiu na make up, takže sa teším na recenziu :)

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som dnes kúpila tiene a rúže a som nadšená :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kolekce vypadá fakt hezky, nějaké věci už mám a jsou super :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  4. H&M beauty sekce mě velmi mile překvapila hlavně svojí škálou výběru a odstínů, možná bych se trošku bála pigmentace :/ Z této řady zatím ještě nic nemám,ale rozhodně se to chystám napravit! :)

    ROSEMDIARY

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ooo, tie laky vyzerajú neskutočne dobre! :O kozmetiku až tak neriešim, ale určite by som sa povŕtala aj medzi riasenkami a rúžmi :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nazivo jsem beauty sekci v H&M jeste nevidela, ale jejich produkty vypadaji opravdu krasne :) Urcite kouknu po tom cistici na stetce :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nazivo jsem beauty sekci v H&M jeste nevidela, ale jejich produkty vypadaji opravdu krasne :) Urcite kouknu po tom cistici na stetce :)

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)