Kontúrovacie ceruzky THE ONE Oriflame

16:02 Suzzie 6 Comments


Prednedávnom sme tu mali recenziu na rúže Giordani Gold od Oriflame, kde ma zaujali najmä tie matné. Na dokonalé nalíčenie pier však potrebujem aj kontúrovaciu ceruzku, ktorá má pri líčení veľkú úlohu. S kontúrovaciou ceruzkou si vždy obtiahnem svoje pery a niekedy kontúrku použijem na celú plochu pier aby rúž vydržal dlhšie a niekedy využívam kontúrku iba ako rúž. Bohužiaľ, nie vždy stihnem použiť kontúrovaciu ceruzku a ak vy niekedy nemáte čas, nič sa nedeje. Kontúrovaciu ceruzku by mali použivať hlavne už staršie ženy, ktoré majú okolo pier vrásky a tak rúž nemusí dobre sedieť.





Kontúrovacie ceruzky sú najmä pigmentované a sú tuhšie ako rúže, pretože musia držať na perách dlho. Bohužiaľ veľakrát sa stáva, že kontúrovacie ceruzky vysušujú pery. Týmto sa však dá predchádzať použitím kvalitného balzamu na pery.

Vráťme sa však ku kontúrovacím ceruzkám The One Oriflame. V ponuke môžeme nájsť 9 odtieňov a tak si vždy nájdete približnú farbu k rúžu.

Ceruzky majú jednoduchý dizajn, povedala by som, že v štýle "oriflame" :). Ľahko sa vysúvajú a obal je z kvalitného materiálu, takže sa nemusíte báť, že sa vám nebodaj ceruzka zlomí.



Najprv som všetky ceruzky vyskúšala na ruke lebo som chcela vedieť aké presne odtiene vyzerajú, predsa len na obale a na každej pokožke vyzerajú inak. A potom som sa zaľúbila, však to sú také krásne odtiene! :) Čo poviete ? Páčia sa mi dokonca viac ako samotné rúže o ktorých ste si mohli prednedávnom prečítať recenziu. Na hnedé odtiene som nikdy nebola ale tento je fakt krásny a ak radi experimentujete alebo máte radšej nude výrazne farby, tak určite choďte do tejto ceruzky. Samozrejme si k tomu nájdite aj rúž ale ceruzka sa dá používať aj sama. :)) Ceruzky majú vynikajú pigmentáciu fakt na jednotku. :) Majú príjemnú, krémovú konzistenciu a ľahko sa používajú. Nemusíte sa báť, žeby ste stratili cez deň farbu, pretože na perách vydržia po celý deň.



Ak chceme použiť kontúrovaciu ceruzku na pery ako rúž, nieje to jednoduché ako sa môže na prvý pohľad vzdať pretože predsa len, rúž má plniť inú fuknciu ako kontúrovacia ceruzka. Pery treba hydratovať, naniesť balzam na pery a nato ceruzku. Zoberieme si štetec a balzam s ceruzkou premiešame a vznikne nám príjemná konzistencia, ktorá sa dá prirovnať aj k rúžu. A hotovo! No dobre, možno to nebolo až také komplikované ale naozaj nezabúdajte na balzam, pretože každá konúrovacia ceruzka má hutnejšiu konzistenciu a je matná, takže ľahšie vysuší pery.

Rúž + ceruzka na pery = dokonalé pery :)
Čo poviete na tie odtiene ? 


Možno sa ti bude páčiť aj

6 komentárov:

  1. Odtiene sú nádherné, hlavne Spicy Nude a Perfect Pink :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Teda ty vypadají krásně, jsou krásně pigmentované a odstíny super! To se zase Oriflamu něco povedlo.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Je pravda, že samotná konturka hodně vysušuje :/ ale tohle jsou bezva odstíny,že to jsou výrobky Oriflame bych vůbec neřekla :)

    ROSEMDIARY

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nádherné barvičky, já konturky často využívám i jako rtěnku na celé rty.

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)