Nákupy / Essence výpredaj, Dove, Ebelin, H&M beauty

19:24 Suzzie 10 Comments


Krásny pondelok vám prajem. :) Ako sa vám dnes stávalo a išlo do práce alebo do školy ? Kráčali ste s úsmevom na perách alebo ste boli unavení a unudení ? Napíšte mi ako vyzeral váš pondelok. :) Dnes by som vám rada ukázala čo som si naposledy kúpila. A dnes je tento článok predsa niečim iným, pretože dnes tu máme aj doplnky do vlasov. Inak, chcem vám ešte pripomenúť, že tento článok nie je recenzia na produkty ale iba ukázanie čo mám nové. Ak by ste mali záujem si prečítať ako som spokojná napríklad s tým rúžom od Essence, určite mi napíšte do komentára. Recenziu na vaše prianie určite napíšem. :)


Essence produkty

Ako viete, alebo aj neviete. Ale zdieľala som vám fotku o Essence výpredaji, ktorí sa koná vždy, keď Essence chystá nové produkty a tie staré sú v zľave 50%. Tieto výpredaje bývajú pomerne často. V niektorých sa dali nájsť celkom zaujímavé produkty a v niektorých vôbec. Tento výpredaj bol super a ja som si ulovila hneď štyri veci! Najprv som si kúpila očné tiene, ktoré sú veľmi dobré. Sú svetlé a keď ich nanesiete na očné viečko celkom sa podobajú. Ďalej som si uchmatla tento nude rúž, ktorý som už stíhla vyskúšať. A nádherny lak na nechty s tým najkrajším odtieňom a zaujímavym efektom. Včera som si ho akurát lakovala na nechty. V blízskej dobe, možno už tento týždeň sa môžete tešiť na článok, kde vám všetky produkty ukážem a napíšem ako som s nimi spokojná. :)





Krém na ruky od Dove

som kupovala pre môjho priateľa, ktorý kvôli práci má suché, drsné, vysušené ruky. Krém má peknú vôňu a celá táto rada derma spa vyzerajá zaujímavo a voňavo.




Set gumičiek na vlasy od Dm - Ebelin 

bol náhodný nákup, chystala som si kúpiť kefu, no nezostala som len na jednom stojane ale prešla aj k ďalším. Poviem vám, nikdy som sa nepozerala po takýchto produktoch v DM ale musím uznať, že majú naozaj veľký výber hrebeňov a kéf. Celý jeden stojan je plní týchto vlasových pomôcok. Ak budete teda nabudúce zháňať okrúhlu veľkú kefu, určite choďte sem. Je tu veľký výber a určite si nájdete to, čo potrebujete. :)



Okrúhla kefa,

 ktorú som už dlhšiu dobu chcela som si vybrala v DM, kde je naozaj veľký výber. Obsahuje vlasy z diviaka a s kefou som spokojná.




H&M sponge,

 som dostala na Valentína od mojej lásky. Dnes ráno som s ňou prvý krát pracovala a som nadšená! :)



Čím ste si naposledy urobili radosť vy ? :)

Možno sa ti bude páčiť aj

10 komentárov:

  1. Kúpila si si skvelé veci:)
    A tiež som bola v Dm-ke pozrieť na ten Essence výpredaj a bolo tam už takmer všetko vypredané:( ale uchmatla som presne podobný očný tieň, ale v odtieni 04 tuším:) a zaobstarala som si aj masku na spanie:))
    Skvelé nákupy:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. páči sa mi rúž od Essence :) mám rada nude farby
    Jane´s World

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kúpila si si skvelé vecičky. Po tej špongii od H&M sa musím pozrieť. :)

    pinkshaaark

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pořídila si moc pěkné věcičky :)
    Proč já ten výprodej Essence nikde nezastihnu :( Ty stíny a rtěnka vypadají skvěle,tu houbičku si musím koupit :)

    ROSEMDIARY

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som si stíhla uchytiť rúž a 2 laky od Essence :) Chcela som vziať celú sadu the nudes a the darkes lakov ,ale povedala som si ,že budem šetriť :D

    Bio súťaž

    OdpovedaťOdstrániť
  6. všimla som si výpredaj nahodne ked som sa išla porieť do dm a ja len dufam že tieto moje ruže od essence neprestanu vyrábať tieto v čiernych baleniach :-(

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Koupila jsis pěkné věci. Essence výprodeje jsem také zaregistrovala ale koupila si jen rtěnku a řasenku, nebudu zbytečně utrácet, je to zbytečné. Dove derma spa kolekce je velmi zajímavá a má pěkné obaly, já ji bohužel ještě nezkoušela. H&M beauty kosmetika se mi zdá dost předražená některé věci a ne až tak dobré. Houbička je fajn, taky si říkám že bych nějakou měla vyzkoušet.

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)