Nákupy IKEA

19:57 Suzzie 11 Comments



Vždy keď si chcem niečo kúpiť domov ako prvé ma napadne Ikea, kde skoro všetko čo potrebujem aj nájdem. Ikeu mám veľmi rada pretože má nádherný, škandinávsky dizajn, ktorý je jednoduchý a príjemný pre oči. Nechcem vám však básniť celý článok o tom aká je Ikea super, ak aj vy ju milujete tak určite viete o čom hovorím. :D :) V Ikeii sa dajú nájsť jednoduché, štýlové veci za skvelé ceny. Ja som už dlhšie rozmýšľala čo by som si z Ikeii odniesla, až nakoniec sme si s priateľom urobili zoznam vecí, ktoré by sme chceli.


Tento vešiak, ktorý ľahko zavesíte kdekoľvek, napríklad na dvere je skvelá praktická vec. My sme si ho dali na kúpeľňové dvere a máme tam zavesené svetríky a nemáme aspoň veľa vecí nahádzaných na vešiakoch na chodbe.




 Čierna papierová stuha, ktorá sa mi zíde pri balení darčekov. Bola vo výpredaji, takže za 0,20 € som nemohla odolať! :)





Po závesoch som snívala už dlhšie, dlho mi trvalo však rozhodnutie akú farbu si vybrať, nakoniec, asi po hodine v Ikei sme sa s priateľom dohodli na bielej farbe a neľutujem. Krásne zosvetlia a prevzdušnia interiér. Čo poviete ? Máte doma závesy ? :)


Ďalšou vecou v našom zozname bola plachta na posteľ. Najprv sme chceli bielu, no neskôr sme zbadali čiernu plachtu vystavenú a hovoríme si "wow"! "taká celá čierna posteľ by vyzerala fakt super" a nakoniec sme skončili aj s čiernymi návlekmi na vankúše. Všetko je zo 100% bavlny a príjemné na dotyk. Fotky som väčšinou fotila na posteli, pretože tam bola biela plachta ale teraz keď je tam čierna, tak fotky odvtedy sú viac čiernejšie ako kedykoľvek inokedy, aj môj instagram je vo farbách čiernej. :D. Ale tá čierna vyzerá naozaj skvelo na tej posteli,  luxusne a príjemne. :)


Kúpila som si ďalšiu stolnú lampu, pretože tie predtým som vždy akosi nejako pokazila a som zvedavá, koľko vydrží táto. Páči sa mi ten konštruktivistický dizajn, taký surový. Lampa je super pretože si ju môžete otočiť do akéhokoľvek smeru a ako vysoko chcete.



Klasika mojich nákupov sú vonné sviečky, pretože tu majú veľký výber a za skvelé ceny. Kúpila som si sadu 12 ks stredných sviečok a prvýkrát som tu videla túto bielu sviečku s vôňou pižma alebo niečim takým. Nádherne, nádherne vonia. Ako jar, kvetinová, svieža vôňa a niekoľkokrát denne ju očuchám. Takže najbližšie keď pôjdete do Ikeii, nezabudnite na túto sviečku! :)




Malý koberček, ktorý sa volá "umelá ovčia koža" určite všetci poznáte, konečne ho mám aj ja a aktuálne je prevesený cez stoličku pri pracovnom stole. A volám ho "mačko" :D a často tento koberček hladkám. :D pretože je taký jemnučký. :)


Našli sme aj tieto veľké škatule, kde sme nahádzali veci, ktoré teraz aktuálne nepoužívame a hodili hore na skriňu, takže sa nám izba troška poupratovala a vyčistila. Plánujeme dokúpiť ešte ďalšie.


Tieto textílne poličky na stojan sú vynikajúcim riešením pri ukladaní oblečenia. Máme tam šály, čiapky, klobúky.


Akože "darček na Valentína" som dostala toto zrkadielko, ktoré určite každá poznáte.




Veľmi sa teším aj z tohto čierneho bloku. Je dokonalý pretože má jednoduchý obal- čierny a vnútri nájdete veľa strán a čistých, bez riadkov a bez štvorčekov! Veľmi rada píšem ako sa mi zachce a do toho si ešte kreslím, takže tento blok je môj vysnívaný a takýto zošit by som brala na každý predmet. Vynikajúco poslúži aj ako diár alebo blok na zapisovanie si nejakých vecí alebo na kreslenie. Odporúčam. :)



Čo vy a Ikea ? :) 

Možno sa ti bude páčiť aj

11 komentárov:

  1. Skvelé nákupy:) a podobné boxy by sa hodili aj mne! A závesy vyzerajú úžasne♡
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To jsou krásné nákupy :) Škoda, že já mám Ikeu tak daleko, jinak bych odtud už určitě měla taky hromadu věcí :) Moc se mi líbí ta umělá ovčí kožešinka, takovou chci už hrozně dlouho :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. oh Ikea to je moja večná slabosť :D ZuZu

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Miluju Ikeu! Nejraději bych tam byla pořád! Už se těším, až si budu jednou zařizovat vlastní byt :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten věšák na dveře máme taky a taky v koupelně :). Je to extrémně praktická věc a nemůžu si to vynachválit. Ještě jsem si koupila věšáky normálně na obklady, takové ty s "přícuckou" a ty mi potvory zas nechtěj vůbec držet. I když jsem odmastila povrch a udělala snad i stojku na hlavě, tak prostě nedrží! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Páni, ty sis toho odnesla. :) Strašně se mi zalíbily ty krabice. :) Ten černý povlak má ségra na posteli taky, vypadá to pěkně a černá je vždycky praktičtější než bílá. :)

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ty svíčky z Ikey jsou skvělý, taky jich plno mám :)

    eL

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Skvělé úlovky, taky se tam brzy chystám! Moc se mi líbí ta lampička :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. pěkný věcičky:)
    dávám odběr,tvůj blog jsem si zamilovala!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ikea je ráj na doplnky a všechny možné roztomilé věci a hlavně svíčky!

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)