Oriflame - Giordani Gold Iconic Diamond and Iconic Matte

20:01 Suzzie 11 Comments




Tento článok so mala naplánovaný na včerajšok, bohužiaľ som mala problémy s notebookom a potom už bolo dosť hodín, takže sa neoplatilo písať. Dnes by som vám rada ukázala a predstavila matné rúže a rúž z rady Giordani Gold od Oriflame. Ak ste ako ja a najprv si prečítate recenziu pred nákupom a následne sa rozhodnete o kúpe, aj tento článok je práve pre vás.




Giordani Gol je tá naluxusnejšia a najelegantnejšia rada z Oirflame. Obaly sú z kvalitných materiálov väčšinou ladených do zlatej a čiernej farby. Jednoduchosť a elegancia, ktorá sa hodí každej žene. Aj takto by som pomenovala túto radu.


Giordani Gold Iconic Matte nie sú ešte v predaji, kúpite ich až 29.2 v  katalógu č.4 a môžete si vybrať hneď z 10 odtieňov . Rúže majú veľmi pevný a kvalitný obal v krásnej elegantnej zlatej farbe, ktorú mám veľmi rada. / Ako môžete vidieť z fotiek na Instagrame :D / Ja so mala možnosť vyskúšať 4 odtiene. Rúž má krémovú konzistenciu, ktorá je veľmi príjemná. Ľahko sa nanáša a pigmentácia je veľmi dobrá. Bohužiaľ, nemá matný finiš alebo povedala by som skôr polomatný ale aj tak veľmi pekný. Pery nevysušuje, nezalieva sa do vrások. Na perách vydrží cca 3-4 hodinky, potom treba naniesť novú vrstvu. Ak chcete aby vám rúž vydržal dlhšie, nezabudnite pery zapudrovať! Navyše získajú matný efekt a rúž vydrží na perách naozaj dlho. Zafixuje sa a menej sa obtiera. :) Ideme na odtiene: Light berry je najkrajší odtieň z tejto kolekcie. Je to krásna ružová, fuchsiová, žiarivá farba, ktorá sa hodí podľa mňa z každej z nás. Prichádza jar a ja sa už teším ako budem nosiť tento rúž. :) Perfect peach je skvelý odtieň oranžovočervenej, ohnivej farbe, mne sa bohužiaľ nehodí ale je perfektný na leto. Forever red je klasická tmavá červená. Veľmi elegantná a využije ju každá z nás. Nemala by chýbať v žiadnej kozmetickej taštičke. Vyzerá o trošku tmavšie ako na fotke. Dark burgundy je druhý najkrajší odtieň z tejto kolekcie, ktorý sa mi páči. Je to veľmi tmavá, červená, skvelá na jeseň a ak patríte medzi milovníčky tmavých odtieňov tento vám nemôže chýbať. Vyzerá trošku tmavšie ako na fotke.

  





Giordani Gold Iconic Diamond, sú predchodcovia tých matných. Toto sú klasické, žiarivé lesklé rúže. Majú rovnaký obal, takže krásu a kvalitu si užijete aj tu. Bohužiaľ, tu je výber odtieňov oveľa menší. Iba tri odtiene. Ja som mala možnosť vyskúšať nude odtieň - Crystalized Pink. Rúž má tiež krémovú konzistenciu avšak tu už máme aj lesk, ktorý rozjasní pery. Je veľmi príjemný a ľahko sa nanáša. Bohužiaľ je tu troška menšia pigmentácia s porovnaním s matnými ale zas na druhú stranu dostanete skvelý prirodzený finiš a to sa tiež cení. Vydrž má trošku väčšiu, v pohode zvládne aj 5 hodín / bez konzumovania jedla a nápojov / Pery nevysušuje, priam naopak pôsobí ako balzam, čo ocení každá z nás. Určite sa poobzerajte aj po ostatných odtieňoch lebo vyzerajú tiež veľmi dobre.



Osobne si myslím, že táto kolekcia rúžov, najmä tých matných sa Oriflame vydarila. Krásny zlatý, elegantný obal a v ňom dokonalý odtieň tohto rúžu. Čo viac si priať ? A za skvelú cenu. :))






Možno sa ti bude páčiť aj

11 komentárov:

  1. ty barvy jsou naprosto nádherné!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzerajú super:) už som sa na nich v katalógu kukula, akurát ma dosť zaráža suma až 6€:(
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak si v Oriflame zaregistrovaná, tak ich máš za super cenu :)

      Odstrániť
  3. Vypadají naprosto skvěle, hodně mě Oriflame překvapil :) Líbí se mi odstín Cristalized pink :)


    ROSEMDIARY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oriflame aj mňa prekvapil za poslednú dobu, o veľký kus sa posunuli dopredu. ten odtieň je božský :)

      Odstrániť
  4. Odstíny rtěnek jsou vážně pěkné :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Giordani gold mám asi najradšej zo všetkých značiek v Oriflame :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Giordani má veľmi luxusné produkty v nádherných obaloch. :)

      Odstrániť
  6. Díky za tu recenzi, chtěla jsem odstín Dark Burgundy, ale červenou nehltám zas natolik, abych ji musela mít zrovna z Oriflame. V katalogu vypadala jako hodně temná, možná lehce do fialova. Naposledy jsem si koupila The ONE a ač jsem čekala větší průšvih a kvůli barvě jí nedostatky v podstatě odpouštím, tak si myslím, že ve stejný cenový kategorii umí třeba Rimmel rtěnky o hodně líp.

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)