Realash - výsledky po 3. mesiaci používania

21:11 Suzzie 2 Comments


Už veľmi dávno som vám ukazovala čo je to vlastne Realash a jeho účinky po prvom mesiaci požívania. Realash je sérum na riasy, ktoré by malo vyživiť a predĺžiť, zhustiť vaše riasy. Ktorá z nás by netúžila po krásnych mihalničkách, všakže ? :) Ja som sérum testovala už veľmi dávno a nikdy som si nenašla čas na napísanie poslednej recenzii pretože mám toľko článkov rozplánovaných a sama so sebou sa neviem dohodnúť ktorý a kedy zverejniť. O tom vám však poviem neskôr. Dnes sa ideme pozrieť na výsledky séra ako si poradilo s mojimi mihalnicami. :)





Chcela by so ešte upozorniť, že každá z nás má iné telo a na každú z nás niečo iné funguje. Preto ak na mne niečo funguje a pomáha mi to, nemusí to byť tak isto u vás a aj naopak, čo vyhovuje vám, nemusí mne. :)

Realash som používala po dobu troch mesiacoch. Pre najlepšie výsledky by ste mali sérum používať každý večer na mihalnice, bohužiaľ, mne sa to vždy nevydarilo keďže niekedy som mala unavené oči, niekedy som už nestíhala, niekedy som len tak zaspala atď., z praktického hľadiska sa tu nájde veľa príležitostí kedy nemáte šancu použiť sérum. Inak, okrem tohto som so sérom nemala žiadny problém.


Toto sérum riasy naozaj vyživil, predĺžil a troška zhustil, bohužiaľ to nebol nejaký extra zázrak, čo je škoda ale aj tak je veľmi dobrý a pomôže každej.  Mám pocit, že počas tých troch mesiacov sa nejako extra nič nedialo a riasy vyzerajú skoro tak isto ako po 1.mesiaci používania. Čo ma troška aj mrzí ale zase urobil nejakú prácu a riasy vyzerajú lepšie ako na začiatku. :)



Aké máte skúsenosti s týmto sérum ? :)


Možno sa ti bude páčiť aj

2 komentáre:

  1. Já jsem sérum měla možnost vyzkoušet také, a z výsledku jsem byla nadšená.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. zkušenosti nemám, ale ráda bych nějaké vyzkoušela:) mám poslední dobou problém s řasy na levém oku, kde jich mám z neznámých důvodů méně. Jinak mám řasy pěkné, dlouhé, ale dost to nevypadá pěkně:/
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)