Vysnívaný krém na ruky

20:16 Suzzie 10 Comments



Včera na blogu ste si mohli prečítať recenziu na úžasne rúže ne pery od Oriflame a vytvoriť vďaka ním luxusné pery. Nemali by sme však zabúdať ani na ruky, ktoré sú tiež veľmi dôležité. Krém na ruky je nevyhnutnosťou kabelky, kozmetickej taštičky a aj pracovného stolu. Máte to aj vy tak ? Nieje nič krajšie ako mať jemné a voňavé ruky, všakže ?






Dove a jej rada DermaSpa je už dlhšie v ponuke a môžete v nej nájsť veľmi zaujímavé, voňavé produkty, ktoré vyzerajú aj veľmi kvalitne. Cena je však trošku vyššia. Ale v Tescu mávajú často akcie, takže ak túžite po nejakom výrobku a radi by ste si ho kúpili lacnejšie, určite ho kupujte tu. Tento krém bol tiež v akcii a stál cca 2,90 €, inak je drahší.



Ako prvé čo ma zaujalo na kréme ale aj na celej rade je nádherný, jednoduchý dizajn a následne vôňa. Krém má fakt príjemnú vôňu a  konzistenciu. Ale od krému chcem hlavne rýchle vstrebanie do pokožky a následnú hydratáciu. Toto je prvý krém, po ktorom som ucítila tieto dva faktory na 100% a už viem, že je to objav roka 2016. Veľmi rýchlo sa vsiakne do pokožky a ihneď začne účinkovať a vy si len 30 minút po tom hladkáte ruky aké ich máte hladké. Nie nie, toto nieje z reklamy ale z môjho zážitku pri prvom použití. :D :) Nechcem vám tu už po dvadsiati krát písať aký je super. / čítala som niekoľko názorov od dievčat a všetky boli spokojné. Kúpte si ho a vyskúšajte na vlastnej koži. A ja sa chystám na ďalšie kúsky z tejto rady. :)


Máte tento krém ? Nie ? Chystáte sa ho kúpiť ?

Možno sa ti bude páčiť aj

10 komentárov:

  1. Všimla som si ho v DM-ke a veľmi sa mi zapáčil:) akurát stál tam asi 3-4€:(
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten vypadá dobře, ještě jsem nic z téhle řady nezkusila, ale asi zajdu pro tenhle krém :)
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krem mam, tahle rada me take zaujala predevsim krasnym designem :) Souhlasim, ze se rychle vstrebava a ruce jsou po nem krasne jemne, jen skoda, ze je to diky obsahu silikonu, proto bych si ho uz asi nekoupila, ale kdo tohle neresi, tak krem rozhodne oceni :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krem mam, tahle rada me take zaujala predevsim krasnym designem :) Souhlasim, ze se rychle vstrebava a ruce jsou po nem krasne jemne, jen skoda, ze je to diky obsahu silikonu, proto bych si ho uz asi nekoupila, ale kdo tohle neresi, tak krem rozhodne oceni :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tento krém nemám :) Ale vypadá opravdu pěkně, já krémy nepoužívám na ruce, ale mohla bych je trošku vyživit, tak se po něm podívám :)

    ROSEMDIARY

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja Dove milujem !!! :-)
    www.aduliksun.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tak po něm se ráda podívám!:) krásný článek:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krem jeste nemam, ale uz jsem se na nej parkrat divala.:-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Taky mám krém doma a musím říct, že je skvělý!
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. jeeej tiež ho mám z notina a je úžasný

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)