Jar s vôňami od Oriflame - Delicate Cherry Blossom a Happydisiac Man

20:47 Suzzie 10 Comments

 

Krásny štvrtok dievčatá. :) Dnes bolo naozaj vonku krásne, či už slniečkom, ktoré svietilo alebo príjemným teplom. Takéto počasie mám veľmi rada a teším sa už na postupné otepľovanie. Ja mám najradšej svieže vône, kvetinové a ovocné. Na týchto vôňach som doslova závislá a veľmi ťažko si dám na seba nejaký ťažký parfém. Doma mám samozrejme aj takéto vône ale je z nich odstreknuté veľmi málo, pretože ich používam naozaj ojedinele a to len v špeciálnych prípadoch. Nieže by mi vadili takéto vône ale necítim sa v nich dobre a nemám pocit že sa ku mne hodia. So sviežimi vôňami to mám presne naopak tie zbožňujem a nosím ich celý rok a každý deň, či je zima a či teplo. Milujem ten pocit keď voniam ako kvetinky alebo čerstvé ovocie. Jemnosť a jednoduchosť to má ta pravá vôňa pre mňa. Svieže vône mám najradšej aj na mužoch / najčastejšie môj priateľ :D /. Keď muž vonia sviežo doslova "fetujem" vôňu okolo neho a keď priateľ vonia takto, tak jeho. :D. Hádajte aké parfumy má môj priateľ doma..áno, uhádli ste. :)




Každý katalóg má Oriflame nabité novinkami a prednedávnom sa v ňom objavili dve vône o ktorých vám dnes poviem niečo viac. Začnem vôňou pre ženy - Delicate Cherry Blossom. Na voniach zbožňujem flakóniky, pretože každá má iný. Vy už určite viete že som zástancom jednoduchosti / a mám cit pre dizajn :D /. Táto vôňa má úplne klasický dizajn so zlatým vrchnáčikom, zlatú milujem!. Krásna je aj etika a celá vôňa pôsobí elegantne. Táto vôňa je presne pre mňa, je to nádherná kvetinová vôňa s ktorou prichádza jar. Nájdeme tu vôňu sladkých mandlí, čerešní a cédrového dreva. Táto kombinácia je neodolateľná a taká jedinečná. Vôňa vydržala na mne celý deň aj keď sa jedná o toaletnú vôňu. Ak ste tu niekto milovníkom práve týchto vôni, túto si zamilujete. Inak má až 50 ml. :)




Mám tu aj pánsku vôňu Happydisiac Man, ktorá má tiež veľmi zaujímavý tvar a je zladená do zelenej farby, ktorá vo mne evokuje sviežosť ale aj jar a leto. Nemýlila som sa, vôňa je plná sviežosti, ktorú milujem ale je tu primiešané aj niečo čo dodáva nádych mužnosti a kombinácia týchto dvoch vecí je neodolateľná. Pre mňa. :) Je to ovocná drevitá vôňa, nájdeme tu citrusový kaviar a základ je cédrové drevo. Pýtala som sa aj môjho priateľa čo na ňu hovorí a povedal mi teda že: "je pekná." :D Takže máte to potvrdené pre muža je pekná a pre mňa neodolateľná. Aktuálne je v akcii za 14,99 € a má 75 ml.


A akými vôňami ste privítali jar vy a ktoré vám budú robiť spoločnosť popri týchto slnečných dňoch ? Máte nejaké obľúbené vône z Oriflame ? :)

Možno sa ti bude páčiť aj

10 komentárov:

  1. také miluji jednoduché a jemné vůně:) ale! několikrát jsem zkoušela vůni Katy Perry - asi se jedná o toaletní vodu, protože nemyslím tu vytvarovanou lahvičku, ale tu obyčejnou :D asi je to jedno, neumím vysvětlovat :D ale jde mi o to, že je vůně na začátku těžší, než jsem zvyklá a když se "rozleží" miluju ji! stále kolem ní chodím a váhám :D
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nad tou Cherry Blossom som dlho rozmýšľala, ale nakoniec som si vybrala Love Potions Secret:) vôňa je skvelá, i keď tá Cherry je viac kvetinová:)
    A tá pánska ma zaujala:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. S vůně od Oriflame moc zkušeností nemám, ale obecně mám také raději svěží vůně a ty těžké tolik nemusím :)

    Lovely imperfections | Naturalium giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No vypadají skvěle, ještě jsem žádnou vůni od Oriflame neměla :)

    Everythin Kate

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tieto sú naozaj skvelé! Tiež som ich mala:)
    michaelabartova23.blogspot.com
    Na blogu prebieha aj jarný giveaway!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vône od Oriflame mám veľmi rada. Vydržia dlho a voňajú veľmi pekne :)

    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)