Novinky a nákupy

21:47 Suzzie 7 Comments


Dlho sme tu nemali takýto typ článku, tak si hovorím že prečo vám neukázať nejaké novinky a nákupy. Bohužiaľ som niektoré veci zabudla odfotiť /ako vždy/ ale aj tak tu máme zaujímavý výber. Inak už dlhšie plánujem nejaký článok v ktorom sa vám rozpíšem čo všetko sa teraz okolo mňa deje a všetky novinky, boli by ste radi za takýto článok ? Neviem či to bude každého zaujímať, predsa len na blogu sú najčastejšie kozmetické články ale vlastne aj novinky okolo blogu a kozmetiky môžem s vami zdielať. Ale jednu novinku vám napíšem teraz,  mám niekoľko dlhodobých spoluprác - to znamená, že na niektoré značky bude veľa článkov a pravidelne - každý mesiac. Veľmi sa z toho teším a myslím si že to bude super, pretože vám môžem aspoň poradiť, ktoré výrobky sú najlepšie z danej značky. Poďme však na novinky a nákupy. :)



Vďaka spolupráci s zdravi-krasa.cz mám možnosť testovať rôzne produkty z ich e-shopu. Ako prvý som si vybrala túto čistiacu penu od Medik 8. Je to prvý produkt, ktorý som mala možnosť vyskúšať a môžete sa tešiť na recenziu.



Dostala som aj novinky zo Ziaja, kde som si mohla vybrať niekoľko produktov a poviem vám, lepšie som si vybrať nemohla. Máme tu 2 výrobky z uhorkovej rady - micelárny gél a telové mlieko a z novej rady cupuacu mám telový peeling. 2 výrobky už používam pravidelne a ja vám neskôr, v samostatnej recenzii prezradím ktoré a čo sa mi na nich páči. :) 

Šampón Schauma - Fresh it up, je už moje druhé balenie a veľmi som si tento šampón obľúbila. Striedam ho s Pantene a Aussie. Okrem toho že má pekný obal má aj krásnu vôňu!

  

 Adidas - sprchovacie gély boli za super cenu tak som zobrala hneď dva a majú super vôňu. Ten pure lightnes má krásnu sviežu vôňu, kúpila som si k nemu aj deo sprej ale ten som zabudla odfotiť.


A čo vy ? Aké výrobky ste nedávno kúpili ? :)


Včera sa spustila súťaž Bloger roka 2015. Súťažím v kategórií krása a ak si myslíte že môj blog je kvalitný a radi ho čítate, páčia sa vám články a fotky, budem veľmi rada ak budete za mňa hlasovať. Nemám nejaké veľké ambície vyhrať, pretože vieme všetci že existuje veľa blogov, ktoré majú oveľa viac čitateľov ako ja a je to hlavne o zháňaní hlasov ale aj tak niekoľko hlasov poteší moje srdiečko. 
Stačí vyplniť dotazník a potvrdiť e-mail, ktorý vám príde.
Ďakujem ešte raz a prajem peknú stredu. :))


 

Možno sa ti bude páčiť aj

7 komentárov:

  1. Já jsem vydala novinky vcera na blogu, tak pokud te to zajima, urcite se koukni. Adidas sprchove gely mam take moc rada. :)

    www.dendyss.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pěkné novinky! Výrobky od Zaija bych chtěla zkusit a ten šampon - kolem kterého tak často chodím - bych měla také!:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pěkné produkty :) Značka Ziaja je super, tělové mléko mám od nich ráda:) Sprcháče od Adidasu jsou super :)

    ROSEMDIARY

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Se zdravi-krasa take spolupracuji, zrovna chystam clanek na krem Yes Nurse, ale znacka Medik8 me taky moc laka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Se zdravi-krasa take spolupracuji, zrovna chystam clanek na krem Yes Nurse, ale znacka Medik8 me taky moc laka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tento šampón od Schauma mám taky a nemůžu si ho vynachválit. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásny nákup! S Fresh it Up! šampónom som mala tiež skúsenosť, ale s ružovým a úprimne, bola som spokojná. Najradšej som na ňom mala tú jeho sviežu vôňu. A istý čas som zbožňovala aj adidas shape sprcháč, taktiež je super! :)

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)