Oriflame - kolekcia The One Smokey

20:40 Suzzie 7 Comments



Vďaka mojej kamarátke Božke /ktorej týmto chcem poďakovať/ som mohla vyskúšať skvelé novinky od Oriflame a podeliť sa s vami s mojimi pocitmi a názormi. Verím, že vám recenzie pomáhajú pri rozhodovaní o kúpe a výbere výrobku. Dnes tu mám pre vás pripravené výrobky z kolekcie Smokey, ktorá ma teraz skvelé ceny.







Ceruzky na oči The One Smokey
Ceruzka na oči je dostupná v 3 odtieňoch, v čiernej Jet Black, Glitter Black a Smokey Grey a sú za cenu 4,99 € / Pre Oriflame členky je cena nižšia /. Mňa zaujali tieto ceruzky ako prvé z noviniek, pretože majú veľmi pekný obal. Ja som vyskúšala odtiene Jet Black a Glitter Black. Ceruzky sa ľahko vysúvajú a sú trošku hrubšie. Veľmi príjemne sa nanášajú pretože sú krémové a pigmentácia je tiež veľmi dobrá. Jet Black je klasická čierna ceruzka - farba, ktorá by nemala chýbať žiadnej žene pretože má niekoľko využití pri líčení. Tieto ceruzky, okrem toho že ich môžete používať ako normálne ceruzky, na vytvorenie linky, určené by mali byť priamo na rozmazávanie, teda vytvorenie dymového líčenia. Tieto ceruzky túto funkciu splňujú a naozaj sa s nimi dobre tieňuje, bohužiaľ troška horšie je to s odtieňom Glitter Black.  Odporúčam pod ne použiť bázu pod očné tiene aby vám vydržali viac ako 8 hodín. Odtieň Glitter Black sa mi páči viac ako obyčajný čierny, pretože má v sebe malé trblietky a veľmi pekne to vyzerá na oku. Odfotila som vám oba odtiene na normálnom svetle ale aj pri umelom. Super na tejto ceruzke je to, že ju môžete použiť ako ceruzku na vytváranie liniek ale aj ako očný tieň. :)





Špirála The One Smokey

V rovnakom dizajne balenia sa nachádza aj špirála. Špirála nebola ani vyschnutá ani moc mokrá, bola akurát na nanášanie. Ja osobne som sa stretla bohužiaľ už aj s tým, že špirála bola vyschnutá a teda vôbec sa nedala používať ale na druhej strane som mala aj zlú skúsenosť keď bola konzistencia veľmi mokrá a všade sa odtláčala a dlho som čakala pokiaľ špirála na mihalniciach zaschne. Špirála ma klasický umelohmotný kartáček, ktorý mi vyhovuje najviac. Riasy predĺži a aj zhustí. Má skvelú pigmentáciu a na riasach vydrží v pohode celý deň bez toho aby sa vysušila a opadávala. Troška dlhšie sa odličuje. Predáva sa za cenu 4,99 €




Mňa Oriflame prekvapuje čím ďalej tým viac a toto je podľa mňa vydarená kolekcia. :)


Včera sa spustila súťaž Bloger roka 2015. Súťažím v kategórií krása a ak si myslíte že môj blog je kvalitný a radi ho čítate, páčia sa vám články a fotky, budem veľmi rada ak budete za mňa hlasovať. Nemám nejaké veľké ambície vyhrať, pretože vieme všetci že existuje veľa blogov, ktoré majú oveľa viac čitateľov ako ja a je to hlavne o zháňaní hlasov ale aj tak niekoľko hlasov poteší moje srdiečko. 
Stačí vyplniť dotazník a potvrdiť e-mail, ktorý vám príde.
Ďakujem ešte raz a prajem peknú stredu. :))


 

Možno sa ti bude páčiť aj

7 komentárov:

  1. Tuzky vypadaji moc dobre a maji krasnou pigmentaci :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tuzky vypadaji moc dobre a maji krasnou pigmentaci :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Řasenka mě moc nezaujala, ale tužky na oči vypadají slibně.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Špirálu mám doma tiež a som s ňou spokojná:) ale tie ceruzky ma veľmi zaujali!
    Pozývam ťa na moju giveaway:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/02/velkonocna-giveaway.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ta řasenka mě moc nezaujala, taková obyčejná, ale ty tužky super! :) Oriflame se velmi lepší :)

    ROSEMDIARY

    OdpovedaťOdstrániť
  6. super článek se moc hezky čte!

    určitě mrkni na muj blog o modelingu :-)

    http://bephmodel.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pozerám že Oriflame sa nejako zlepšil, odkedy ho nekupujem :D Skvelý článok! :)

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)