True Colour Perfectly Matte Lipstick + swatches

20:39 Suzzie 15 Comments


Ahojte dievčatá! Dnes tu mám pre vás recenziu na novinku /takú už staršiu novinku /, matné rúže od Avon. Určite ste si všimli že v poslednej dobe je ohľadom matných rúžov veľký boom a už skoro každá značka má nejakú kolekciu matných rúžov. Nieje teda prekvapením, že Avon tiež prišiel s matnými rúžmi.





V línií True Colour Perfectly Matte Lipstick sa nachádza až 15 odtieňov čo je naozaj veľká škála farieb. Nakupovanie takto cez katalóg je určite niekedy boj, čo sa týka výberu odtieňov, pretože nie vždy sú také, ako v katalógu a tak bývame často prekvapené. Na e-shope nájdeme tiež fotky odtieňov a musím povedať, že naozaj je tam trošku rozdiel, aj keď nie až taký ale predsa len, nebude to presne taký odtieň ako vidíte na monitore.


Prvé čo ma zaujalo na rúžoch bol nádherný, matný obal v čiernom prevedení. Je to krásna ozdoba kozmetickej taštičky a navyše ja osobne mám najradšej jednoduché, minimalistické obaly a poteší ma aj pekná textúra.

Prvé čo urobím keď otvorím rúž je, že ich ovoniam. Predsa pekná vôňa je vždy pozitívum a tieto rúže majú naozaj krásnu vôňu. Niečo mi tá vôňa pripomína ale vôbec si neviem spomenúť čo. :)  Je taká kvetinová, ovocná a príjemná, niekomu však môže parfumácia vadiť.

  



Rúže sa veľmi dobre nanášajú, sú príjemné a majú krémovú konzistenciu. Majú vynikajúcu pigmentáciu a stačí dva krát prejsť po perách a dosiahnete intenzívnu sýtosť. Rúže nemajú ten naozajstný matný efekt ale krémový matný efekt, ktorý sa mi tiež veľmi páči.

zľava: Pure Pink, Ideal Lilac, Rubby Kiss a Red Supreme


Pri nosení som si všimla, že každý rúž sa správa trošku inak a odlišujú sa v niektorých vlastnostiach, takže malé zhrnutie po odtieňoch:



Pure Pink - najkrajší odtieň ktorý som mohla vyskúšať. Je to nádherný nude odtieň, ktorý sa mi veľmi hodí a som z neho nadšená. Hodí sa skoro ku každému líčeniu čo mi veľmi vyhovuje. Zo všetkých rúžov sa tento najrýchlejšie strácal z pier a po cca 4 hodinách /konzumácia jedla atď/ bolo treba rúž naniesť opäť, čo mi však nevadí lebo 4 hodiny je tiež riadny výkon. Vôbec nevysušuje a nemala som pocit suchých pier.

Ideal Lilac - je nádherný fialkový odtieň, skôr do studena. Má skvelú pigmentáciu a konzistencia jej veľmi krémová. Neviem sa však dohodnúť či sa mi hodí alebo nie, mám pocit, že je to tak troška taký odtieň extravagantný, pretože tou pigmentáciou pôsobí umelo a dosť výrazne. Niekto má rád takéto odtiene, ja som si nikdy takýto nekúpila ale myslím si, že ho využijem ale musím zistiť pri ktorom líčení bude vyzerať super. Okrem toho ako som spomínala, že takýto odtieň som si nekúpila tak som sa s takýmto ani nikde extra nestretla.

odtiene sú svetlejšie ako na fotke
Rubby Kiss - o ňom ste si mohli prečítať už samostatnú recenziu. Odtieň je taký teplejší, ide troška do oranžova. Viac sa leskne ako ostatné odtiene. Mám pocit, že mne moc nesvedčí. Pery nevysušuje a na perách vydrží tiež cca 5 hodín.

Real Supreme - na obrázku vyzerá tmavšie ale realita je iná a  tak sa nedajte zmiesť. Sami môžete vidieť na fotke, že sú si veľmi podobné s Rubby Kiss ale tento je o trošku tmavší. Tento odtieň mal najmatnejší efekt a nanášanie bolo tiež najpríjemnejšie zo všetkých odtieňov. Hodí sa mi viac ako Rubby Kiss aj keď je iba o trošku tmavší. Má skôr studenejší podtón.



Musím povedať, že s rúžmi som veľmi spokojná. Najviac sa mi páči odtieň Pure Pink, ktorý som si zamilovala a povýšila medzi najobľúbenejšie odtiene vôbec. Teraz na jar ho budem nosiť stále. Som spokojná s konzistenciou, ktorá je veľmi príjemná. Výdrž je tiež super ale najradšej som rada z toho, že vôbec nevysušujú. :)

Zoženiete ich teraz za 4,50 € čo je super cena. V tejto cene nájdeme aj rúže By Kate od Rimmel London, ktoré mám tiež veľmi rada a musím povedať, že rúže sú veľmi podobné a v pohode by som povedala pri porovnávaní že sú si úplne rovné. :)


Ďakujem Avon-u za poskytnutie výrobkov na testovanie.

Čo hovoríte na tieto rúže od Avonu ? Páčia sa vám ? :)

Možno sa ti bude páčiť aj

15 komentárov:

  1. Rtenky miluji a klidne bych vyzkoušela i tyto ! Ale bohužel nemám s avonem zatím žádnou zkušenost

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super článok! Vlastním zatiaľ jeden a to v odtieni "Marvelous Mocha". Je to krásna nude farba a som naozaj spokojná s konzistenciou, keďže ako si aj písala, sú pekne krémové a super pigmentované. Nedám na ňu dopustiť, môj najobľúbenejší rúž vôbec. Objednané mám ďalšie 3, tak dúfam, že nebudú sklamaním. Cenovo sa určite oplatia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dúfam, že ďalšie rúže si užiješ a budeš s nimi spokojná. :) Cena je super :)

      Odstrániť
  3. Ten Red Superme je dokonalý! Vidím že tieto rúže sa skutočne oplatí kúpiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ten pure pink vyzera pekne, ale su dosť výrazne farby namňa:) nevšimnla som si či majú aj nude ale tie su moje naj:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tyhle matné rtěnky mě od Avonu dost lákají a odstín Pure Pink vypadá opravdu dokonale ♥

    Lovely imperfections | Naturalium giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pure Pink odtieň som si zamilovala a patrí medzi moje najoblúbenejšie. :)

      Odstrániť
  6. Mám jednu z týchto matných rúžov a je skvelý ! má krásne farby :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  7. asi nebudou nejdokonalejší, ale mé srdce získaly před několika dny, kdy jsem o nich asi poprvé slyšela:) musím říct, že bych je opravdu chtěla zkusit! pěkný článek, i fotky:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vyzerajú úžasne a za tú cenu sa veľmi oplatia:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/02/velkonocna-giveaway.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)