Novinky od Avon - áno či nie ?

22:11 Suzzie 8 Comments



Ahojte dievčatá, dnes si povieme niečo o Avon novinkách, ktoré už nie sú moc novinky a môžete si ich už kľudne zakúpiť. Povieme si niečo viac o paletke očných tieňov, štetci na make-up a nakoniec tu budeme mať make-up. Najviac ma prekvapil štetec, ktorý na prvý pohľad vyzeral skvelo a aj taký je. Som z neho nadšená a odvtedy čo ho mám, ho používam pri každej aplikácií make-upu. Poďme si však o týchto novinkách povedať viac. :)





Začnem štetcom, ktorý ma veľmi prekvapil a som z neho doslova nadšená. Je vynikajúci a musíte ho vyskúšať! Nerobím si srandu ale je naozaj super. Je jemnučký, hustý a má skosený tvar, čo mne veľmi vyhovuje. Určite stojí do 10 € čo je podľa mňa tiež skvelé, pretože tá kvalita je veľmi dobrá. Skvelo sa s ním pracuje. Ak potrebujete nový štetec na make-up, vyskúšajte tento. :)



Neviditeľný krémový make-up s púdrovým efektom Ideal Flawless. Na tento make-up som sa veľmi tešila pretože som chcela vedieť čo bude zač. Mám odtieň Ivory, celkom ich je 5, čo je taká klasika ako u iných značiek. Make-up sa nachádza v otváracom púzdre. V hornej časti sa nachádza make-up a v dolnej, ktorá je oddelená je hubka na nanášanie. Hubka je kruhového tvaru a je veľmi, veľmi jemnučká a má príjemnú textúru, myslím si, že sa bude dobre s ňou pracovať. Praktická vecička najmú ak niekde cestujete a máte málo miesta v batožine. Nachádza sa tu aj zrkadlo, ktoré je po cele dĺžke prednej časti, takže uvidíte skoro celú tvár. Make-up má naozaj krémovú konzistenciu, avšak ten púdrový efekt som moc nezaznamenala. Konzistencia je príjemná a ľahko sa nanáša na pleť a netvorí žiadne mapy, neusadzuje sa do vrások a nezvýrazňuje a ani nerobí suché miesta. Čo sa týka krycej schopnosti, tak tá je tu na veľkej úrovni. Prekryje kruhy pod očami a aj akné a korektor budete potrebovať máličko. Odtieň je trošku tmavší na mňa ale cez leto si myslím že bude fajn. Nemusíte sa báť žiadnej oranžovej. Jediná chybička je, že rýchlo mizne z pleti a že balenie je veľmi malé, takže ho budete mať za chvíľku minuté. Cena v akcii: 8,90 €


Nakoniec som si nechala to "najhoršie" z týchto produktov- paletka očných tieňov s názvom Day Glow. Paletka má zrkadielko a 4 očné tiene, ktoré k sebe ladia. Prvý krát som vyskúšala tiene na ruke a nebola som moc nadšená. Prášili, skoro žiadna pigmentácia... Vyskúšala som ich aj na očiach, tam boli lepšie, mali väčšiu pigmentáciu a celkom dobre sa s nimi pracovalo. Avšak sama by som si ich nekúpila a neodporúčam ich ani vám. Na trhu sú oveľa lepšie očné tiene aj za túto cenu.



Čo hovoríte na novinky ? Ktorí vás zaujali a ktoré by ste radi vyskúšali ? Napíšte mi! :)


Ďakujem spoločnosti Avon za poskytnutie produktov na testovanie.

Možno sa ti bude páčiť aj

8 komentárov:

  1. Ten makeup s púdrovým efektom som mala a viac ho nechcem. Je príšerný práve pre ten púdrový efekt, ktorý je tak výrazný, že to vyzeralo hrozne na mojej pleti, akú hrubú vrstvu vytváral a strašne zvýrazňoval vrásky. Nebyť toho efektu, možno by bol lepší.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Štětec vypadá dobře, ale cena se mi zdá docela vysoká. Makeup jsem chtěla vyzkoušet, bohužel prý nemají vzorečky, a já nechci investovat do něčeho co by mi pak nesedělo. A stíny....líbi se mi jak jsou poskládané barvy, aby ladily.
    Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Taky mám stejnou zkušenost, že paletky od Avonu jsou prostě prášivé a málo pigmentované :(

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ten štetec vyzerá úžasne! hrozne dlho hľadám nejaký, ktorý by mi vyhovoval, tak si kúpim tento, vďaka ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Štetec a očné tiene vyzerajú ozaj lákavo! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Štetec na make-up by sa mi zišiel:) tak určite sa obzriem za koľko ho majú! A očné tiene vyzerajú super, len škoda,že prášia:(
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ten štetec vyzera byt super , ja som su objednala takú hubku v tvare slzicky na make up tak som zvedavá

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Vlastnim jedni tieto očne tiene od Avonu a možno práve tieto su take mizerne lebo čo mam ja su v celku dobre možno trošku zaleži aj od farieb a tak celkovo, ja mam paletku kde sa nachádza zlatý tieň tmavohnedý biely a taký do čierna, Ten make up vyzera dobre ale ako vravíš je ho celkom máličko preto som ho ani nekupovala:)

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)