EVENT: Predstavenie Indulona noviniek a nakuknutie do výroby legendárnych výrobkov Indulony

16:25 Suzzie 4 Comments


Želám vám krásnu stredu dievčatá, 14.4, čo bol minulý štvrtok som mala možnosť sa zúčastniť predstavenia noviniek a nakuknúť do výroby výrobkov Indulony. Kto by neodmietol také pozvanie ? :) Mne sa s Indulonou spája najmä detstvo a taká "indulocká" vôňa, ktorú má jedine krém na ruky od Indulony. Musím sa priznať, že v posledných rokoch som túto značku ignorovala a ani ma nenapadlo kúpiť si a používať krémy na ruky práve od tejto značky. Bránili mi tomu obaly, ktoré sa mi vôbec nepáčia a taký socialistický pocit, ktorí vo mne vyvolávali. Keď som však videla na pozvánke nový dizajn týchto krémov neváhala som ani sekundu a novinky som musela vidieť. :)

Kozmetická značka Indulona patrí pod firmu Saneca Pharmaceuticals, ktorá vyrába lieky. Sídlo sa nachádza v Hlohovci. Značka Indulona ma bohatú a zaujímavú históriu. Nikdy by som netipovala, že obyčajný krém na ruky môže prežiť niekoľko období, zachovať si svoje zloženie. Zaujímavé je aj to, že tento výrobok je slovenský a skvelo sa predáva, či u nás alebo aj v zahraničí. Ešte viac zaujímavejší je fakt, že Indulona nikdy nepotrebovala drahú reklamu. Zákazníci si zamilovali a veľmi obľúbili tento krém a odporúčali ho ďalej. Povedzte sami, či ste sa niekedy stretli s týmto krémov. Určite si každá z nás odpovedala, že áno. :)










Napriek tomu, že Indulona mohla dávno zaniknúť je tu naspäť. Prichádza s čerstvým vánkom nového dizajnu obalov, ktorý je jednoduchý a farebný, takže sa bude páčiť každému. Najväčšou novinkou je však to, že Indulona sa stáva plnohodnotnou kozmetickou značkou a rozširuje svoje portfólio. Novinkou sú telové mlieka, ktoré majú troška ľahšie zloženie ako krémy na ruky a tak sú vhodné na každodenné používanie. Novinkou je aj marhuľová vôňa, ktorú má práve jeden z telových mliek. Nájdeme tu aj ochranný krém na nohy, ktorý využije každý z nás. Krémy na ruky sú dostupné v 4 variantoch. Keďže niektorí ľudia používali Indulonu na  celé telo a tak mali za chvíľku minuté celé balenie, sú tu nové telové krémy vo veľkosti 250 ml. Ideálne balenie pre celú rodinu, zloženie je úplne rovnaké ako u krémov na ruky. Nechcem vám však prezrádzať viac, pretože chystám samostatný článok, kde si môžete prečítať viac o zložení výrobkov a mojich pocitoch.









Náš "výletík" do Indulony začal v Bratislave, kde sme nastúpili do autobusu, ja som zas meškala ako vždy, pretože vždy musí mať vlak meškanie. :) Čakala nás približne hodinová cesta do Hlohovca. Najprv sme prišli do konferenčnej miestnosti, kde nás čakali raňajky, ktoré boli vynikajúce. Takto na ráno maková štrúdľa, kto by si mohol priať viac ? Naozaj musím pochváliť catering, ktorý bol super. Pri raňajkách som si skvelo pokecala s ľuďmi, ktorých som práve spoznala. Začali sme rozoberať tie klasické témy, ktoré sa tu rozoberajú vždy. :)) Po raňajkách nasledovala tlačovka, kde nám o histórií, výrobe a budúcnosti hovorili: Ľubomír ŠOLTÝS, Spolumajiteľ investičnej skupiny WOOD & Co., podpredseda predstavenstva spoločnosti Saneca Pharmaceuticals PharmDr.Ľubica HERDOVÁ, Generálna riaditeľka spoločnosti Saneca Pharmaceuticals PharmDr. Ľubomíra GӦMӦRYOVÁ, Prípravkový technológ Saneca Pharmaceuticals. Dozvedela som sa kopec nových informácií, ktoré ma niekedy veľmi prekvapili. Najviac som sa však tešila na predstavenie noviniek. Zaujal ma najmä dizajn a telové mlieka.


Po tlačovke nasledoval zábavný bod celého stretnutia - exkurzia do výroby Indulona. Na túto časť som sa veľmi tešila. Kto by sa nechcel pozrieť ako prebieha výroba tohto legendárneho krému ? Exkurzia bola veľmi vtipná, pretože sme mali každý 2 plášte, 2 návleky na topánky a pokrývku hlavy, okrem toho pod tým bolo aj celkom teplo. Pozreli sme sa na všetky fázy výroby. Od spájania jednotlivých zložiek až po balenie krémov do túb a následne balenie do krabíc. Vedeli ste o tom, že kozmetika Indulona sa vyrába vo farmaceutickom podniku, čiže sa vyrába za najprísnejších hygienických podmienok porovnateľných s výrobou farmaceutických liečiv? Alebo že v minulom roku sa vyrobilo 5,5 milióna kusov krémov na ruky Indulona ?












Po exkurzii nasledoval vynikajú obed, pri ktorom som si zas skvelo pokecala s babami. Dostali sme goodie bag, ktorý obsahoval všetky produkty od Indulona a tešili sa domov.

Event bol vynikajúci po všetkých stránkach a ďakujem ešte raz za pozvanie. V najbližšej dobe si môžete prečítať článok, kde vám podrobnejšie ukážem, popíšem novinky a prezradím ďalšie zaujímavosti o značku Indulona. :)

Použité fotky od Betty a Dynamic Relations a moje :)
Čo vy a značka Indulona ? :)

Možno sa ti bude páčiť aj

4 komentáre:

  1. Skvelý článok ! Indulona je proste top ! Má skvelé výrobky a vždy výborne hydratuje pokožku :)
    NEW POST : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ani nevieš ako si ma týmto článkom potešila! :) Indulonu u nás doma miluje každý, takže nové výrobky budú určite stálicami v našej kúpeľni :D Hlavne tie nechtíkové! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. SKvělý článek :-) Já indulonu znám už od dětství maminka a babička mě s ní mazaly neustále. A pořád ji mám ráda, je skvělá a nikdy nezklame. :-)

    The Word of Makeup

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jezis a ja jsem kde byla Hlohovcanka?! :D jinak Indulonu mame doma radi ;)

    Andreablog

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)