Johnny Organic - detox peeling a maska na tvár / Mylo - sérum na mastnú a problematickú pleť

19:26 Suzzie 9 Comments



Vítam vás dievčatá pri novej rubrike, ktorú som sa rozhodla založiť špeciálne pre vás a pre všetkých, ktorí majú radšej prírodnú kozmetiku. Aby ste už nikdy nemuseli v kope recenzií hľadať prírodnú kozmetiku, odteraz sa všetko okolo prírody bude nachádzať v tejto novej rubrike NATURE BEAUTY. V tejto rubrike sa budeme stretávať s prírodnou kozmetikou, bio kozmetikou, vegan atď. Kto sa teší ? :)
Špeciálne pri každom výrobku nájdete či sa jedná o prírodnú kozmetiku, bio kozmetiku atď a tak isto aj zloženie. Neviem ako vy ale ja sa už teším na tie všetky recenzie! :)

Keďže príroda je sama o sebe krásna a táto rubrika bude tiež plná krásy a prírody ako inak by mal vyzerať aj prvý článok ? Začneme prírodnou kozmetikou z e-shopu krasnakazdyden.cz, konkrétne: sérum na problematickú a mastnú pleť od Mylo a peeling a maska na tvár od Johnny Organic. Výrobky z tohto e-shopu vám prídu krásne zabalené a je vidieť, že majiteľka robí svoju prácu s láskou. Takéto balenie vám vyčarí úsmev na tvári a zlepší celý deň. :)








Detox peeling a maska na tvár - Johnny Organic
organic - vegan - raw
Zloženie:
maris limus, melia azadirachta listový prášok*, spirulina platensis prášok*, chlorella vulgaris prášok*, rosa canina ovocný prášok, adansonia digitata prášok* - z ekologického poľnohospodárstva.

Prvé čo ma zaujalo na tejto maske bol krásny obal. Ja milujem obaly prírodných produktov, pretože sú také krásne a z pekných materiálov, ktoré ozdobia poličky v kúpeľni. Druhá vec, ktorá ma zaujala bolo zloženie, ktoré je viac než skvelé. Obsahuje tie najlepšie zložky zelených super potravín. Tie obsahujú dôležité vitamíny, minerály, fytonutrienty, esenciálne a mastné aminokyseliny. A čo je najlepšie na svete ? Dávať pleti najlepšie veci a najlepšie z prírody. Maska má obsah 50 g, nachádza sa v balení, ktoré má uzatvárateľný obal a ľahko sa skladuje.



 Maska sa nachádza v prášku a môže sa použiť ako peeling. Zmiešate pol lyžičky prášku a pol lyžičky vody spolu. Nanesiete na pokožku a krúživými pohybmi čistíte pleť. Ak zatúžite po maske použijete lyžičku prášku a lyžičku vody. Nanesiete na tvár a necháte pôsobiť 15-20 minút. Maska vonia ako bylinky, čo mne problém nerobí. ľahko sa nanáša a aj zmýva. Pleť dokonalo vyčistí a nechá ju veľmi jemnučkú. Zatiaľ som ju použila len dva krát ale zamilovala som si ju a už sa teším na najbližšie použitie. Cena: 13,59 €


Ako vánok - hydratačné sérum na mastnú a problematickú pleť - Mylo
esenciálne oleje sú prevažne v bio kvalite a získavané destiláciou - 99% prírodných ingrediencií je rastlinného pôvodu - obaly sú zo skla ale z recyklovaného papiera
Zloženie:
jojobový olej, olej z hroznových jadier,  mandľový olej, šípkový olej, olivový skvalan - vitamín E, esenciálny olej: harmanček pravý, citrónová tráva, modrý cyprus.



Opäť musím aj pri tomto výrobku pochváliť obal, ktorý je nádherný a keď si pozriete aj ďalšie výrobky od značky Mylo, uvidíte, že by ste doma chceli všetko a pokojne by ste výrobky vystavovali na poličkách doma a všetky ostatné výrobky by ste s radosťou vyhodili. Inak Mylo je slovenská značka, takže kúpou podporíte naše výrobky. :) Oveľa radšej mám sklenené obaly ako plastové, mám v nich väčšiu dôveru. Sérum je bohaté na rôzne super vecičky, ktoré sa tvojej pleti budú páčiť, navyše sérum upravuje produkciu kožného mazu, je antibakteriálne a protizápalové. Skvalan, jemný olej získavaný z olív sa vstrebáva hlboko do pokožky, zosilňuje rast nových buniek, pomáha liečiť jazvy udržiava pleť hydratovanú. Sérum vonia naozaj krásne, niekomu to môže však vadiť, pretože je to prírodná vôňa. Keďže používam niekoľko prírodných produktov, už som si zvykla na tieto vône.



Môže sa používať ako denný a nočný krém alebo iba nočný. Ja ho používam pravidelne každý večer. Stačí nakvapkať 2 kvapky do dlane a rozotrieť sérum po tvári a nechať tak ( nepoužívajte veľké množstvo)  alebo si do dlane nakvapkajte do dlane 5 až 10 kvapiek, tiež rozotrite po pleti. Nechajte minútu pôsobiť a zotrite tampónom navlhčeným teplou vodou. Ak si necháte sérum na pleti a nezotriete ho, nanášajte 1 až 2 kvapky, ak nanesiete viac, sérum sa do pleti nevpije a zanechá mastný film, ktorý nezmizne ani po niekoľkých hodinách, takže si dávajte pozor. Pleť je krásne žiarivá a dostane svoju hydratáciu. Pleť je jemnejšia a myslím si, že akné tiež pomaly lieči a mám pocit, že pleť je ráno krásnejšia. Cena: 17,50 €, obsah: 50 ml. Cena vám príde možno troška vyššia ale sérum vám určite vydrží niekoľko mesiacov.


Čo hovoríte na novú rubriku ? Tešíte sa ? Čo hovoríte na výrobky v dnešnom článku a ako sa vám páči balenie do e-shopu ? Napíšte mi! :)

Ďakujem e-shopu krasnakazdyden.cz za poskytnutie výrobkov na recenzie.

Možno sa ti bude páčiť aj

9 komentárov:

  1. Skvelý článok. Eshop Krásna každý deň milujem a vecičky majú naozaj nádherne zabalené :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Je, tak to je super nahoda, ja si u Misi vybrala k testovani ty same znacky :-) Akorat masku jsem vzala v ruzove verzi a od Mylo zase telovy krem :-) Verim, ze budu take tak spokojena :-) Jinak serum budu ted zkouset os Saloos, tak jsem na nej taky moc zvedava :-)
    Lovely imperfections

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Je, tak to je super nahoda, ja si u Misi vybrala k testovani ty same znacky :-) Akorat masku jsem vzala v ruzove verzi a od Mylo zase telovy krem :-) Verim, ze budu take tak spokojena :-) Jinak serum budu ted zkouset os Saloos, tak jsem na nej taky moc zvedava :-)
    Lovely imperfections

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na masku se taky chystám, musí být skvělá!
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Od Myla mam serum, krem a mydlo💋💋💋💋💖💖💖 jsou to velmi kvalitni vecicky👍👍👍
    Andreablog

    OdpovedaťOdstrániť
  6. produkty vyzerajú naozaj veľmi dobre :) ešte som nič na prírodnej báze neskúšala, ale asi by som mala.. inak, zabalené to bolo úplne kúzelne :3

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. super produkty a krasne fotky, aky fotak a filter pouzivas? Lucy

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mala som Tigi šampón, ale ten nerobil nič - ani nenadýchal vlasy, ani neosviežil, ani neprevoňal, iba mi ich zaťažil a zabarbil na bielo. A pri nastriekaní väčšieho množstva mi ich zas presušil na slamu. Viac netúžim po nijakom suchom šampóne po tejto skúsenosti. Aj bez toho sa dá žiť.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Už len to, ako zabalené ti to prišlo je krásne!:) Čo sa týka produktov, vyzerajú veľmi zaujímavo:) najmä ten peeling a maska v ma zaujali:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)