Korektory od Catrice - Camouflage tuhý/tekutý

19:29 Suzzie 32 Comments



Určite ste o týchto korektoroch počuli, veľmi veľa sa o nich písalo a podľa mňa aj bude písať. Všetko to začalo tuhým korektorom, ktorý je dostupný v 2 odtieňoch. Svetlý odtieň je naozaj svetlý a navyše v žltom podtóne a ma vysoké krytie. Navyše cena 3,69 € za takýto korektor je super. Z týchto dôvodov sa stal tento korektor fenoménom a myslím si, že veľa žien ho už mala alebo možno má a používa aj teraz. Za seba musím povedať, že týchto tuhých korektorov som minula už asi 5. Na začiatku som bola veľmi spokojná. Naozaj všetko zakryl či už akné alebo kruhy po očami. Skvelo sa s ním pracovalo a bol super. Časom som si však všimla, že celkom dosť vysušuje, najmä na miestach kde som mala akné. Preto som ho prestala používať na akné a používam ho iba v okolí očí, takže si dávajte pozor baby ak máte suchú pleť. Ďalším problém môže byť, že zalieza do vrások, najmä pri očiach. Na tento problém existuje jednoduché riešenie. Treba poriadne korektor vklepať do pleti a zapudrovať. :)





Už dlhšiu dobu sa predávajú tieto isté korektory len v tekutej forme. Vždy keď som bola v DM-ke som ich hľadala, no nikdy neboli. Vždy tam boli len testery a raz som tam videla tmavý odtieň. V piatok som však zamierila do DMky, že potrebujem nejaké veci a napadlo ma, že si kúpim aj tento korektor a bol tam! Bol tam plný stojan týchto svetlých a jeden tmavý. Cena bola 3,69 €. Keď som prišla domov som ho musela hneď vyskúšať. Prvé čo ma zaujalo bolo, že korektor vonia. Vonia veľmi príjemne a jemne. Niekomu to môže vadiť ale mne sa tá vôňa veľmi páči a je naozaj príjemná. Krytie je dokonalé!!! Ešte lepšie ako pri tuhom, môžete to vidieť lepšie na fotke po týmto textom. Odtieň je ešte svetlejší ako pri tuhom čo je ďalšie plus. Podtón je skôr do ružova až taká neutrálna farba, tuhý má žltý podtón. Lepšie sa rozotiera a krásne rozžiari pokožku. Tento korektor je oveľa lepší ako v tuhom prevedení. Môžem vám ho len odporučiť. Mám pocit, že lepší nezoženiete v drogérke. Držím palce pri zháňaní, pretože väčšina dievčat píše, že sa ťažko zháňajú a väčšinou bývajú vypredané. :)


Korektory nanesené na čiernu očnú linku. Odtieň si moc nevšímajte, pretože tým že po korektor pretierala cez linku sa troška uvoľnila čierna farba a odtieň je trošku zafarbený.



Čo vy a korektory od Catrice ? Napíšte mi do komentára, budem sa tešiť! :)

Možno sa ti bude páčiť aj

32 komentárov:

  1. Ten tuhý zbožňujem a akurát mám na dne už druhé balenie. Na nedokonalosti na pleti je úplne super, pod oči je moc hutný. Tekutý som ešte neskúšala, ale je na mojom wishliste :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite kúp tekutý je super. :) Mne bohužiaľ tieto miesta vysušuje...

      Odstrániť
  2. Taky jsem stále chodila do dmka pro ten tekutý korektor a nikdy tam nebyl až před pár dny se mi konečně podařilo jeden ulovit. Mám oba tyto korektory a jsem s nimi velmi spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidím, že viaceré z nás mali problém pri zhánaní. :)

      Odstrániť
  3. Já jsem ho naštěstí sehnala v pohodě :D:) Jinak mám ten tekutý a zdá se mi, že jakmile ho aplikuji na pleť o něco málo ztmavne, i tak je ale relativně světlý :) A také mi zvýrazňuje suchá místa, ale i tak ho nemám naposledy :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Máš pravdu, mne sa to tiež zdá, troška stmavne ale aj tak je relatívne svetlý a má super podtón. :) Mne práve že vysušuje pokožku ten tuhý, tento tekutý je určite lepší. :)

      Odstrániť
  4. Ten tekutý vyzerá skvelo, asi si ho zaobstarám! :) Kvalitný a tekutý sa vidí málokedy :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tento tuhý korektor som si zaobstarala len nedávno ale veľmi rýchlo sa stal mojim obľúbencom. Jedina nevýhoda pre mňa je že nezakryje kruhy pod očami. Na to bude asi lepší tento tekutý. Dúfam že si ho čoskoro zaobstarám :)

    www.zidozimekablog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite skús, podľa mňa je lepší ten tekutý :)

      Odstrániť
  6. Používam oba a nedám na ne dopustiť - tuhy na nedokonalosti a tekutý pod oči! :) Tekutý treba vždy rýchlo zapracovať a vtedy má naozaj krásny finish... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zaujal ma ten tekutý:) naozaj skvele kryje aj linku, čo sa stáva u máloktorých♡
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá linka to bol len taký príklad, aby bolo vidieť akú ma kryciu schopnosť, predsa len na pleti nemáme nič také tmavé. :)

      Odstrániť
  8. Tekutý mám a je naprosto skvělý, používám ho každý den. Jen se bojím, až mi dojde, protože v drogeriích kam se dostanu Catrice vůbec nemají :(
    Double Infinity by Ella

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Super článek! :) No já mám raději kalíšek, skvěle mi zakryje pupínky, ale chystám se i na tekutý, tak uvidíme! :)

    ROSEMDIARY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne Rozália :) Podľa mňa je určite lepší ten tekutý, takže určite doň ho choď a potom daj vedieť ako ti vyhovuje! :)

      Odstrániť
  10. úžasný článek, hlavně nápomocný! Za mě do teď vedl tekutý korektor Affinitone od Maybelline.. :) ale až mi dojde, vyzkouším tento tekutý od catrice! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Tereza, snažím sa o čo najkvalitnejšie články. :) Tento od Maybelline by som chcela skúsiť ale zatiaľ mám radšej tento od Catrice. :)

      Odstrániť
  11. Tuhý nemám a o tekutém si můžeš přečíst tady

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ja tak veľmi chcem vyskúšať tieto korektory a nikdy ich nemajú u nás v Dm :D ja to nechápem ,ale hádam ho raz uchytím :)

    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Levandula, to je úplne normálny stav s týmito korektormi. Držím palce pri zháňaní! :)

      Odstrániť
  13. Korektory Catrice jsou všude chválené a očividně poprávu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. I kdyz o tuhem korektoru vim uz dlouho, po teto recenzi rada vyzkousim ten tekuty, vypada urcite lip :)

    Andreablog

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Já se ten tekutý snažím sehnat už tak půl roku, ale osud mi ho asi nepřeje :D kdyby ho někdo v brně viděl, dejte vědět ��

    OdpovedaťOdstrániť
  16. ja mam tuhy ale v poslednom čase som si všimla že je taky do žlta ja som ho použivala len tak na zatretie nejakych nedostatkov a už som naň nič nedavala, a neviem či to bolo aj predtym len som bola asi zaslepena laskou k novemu produktu alebo tak začal robiť po čase sam že zožltol neviem:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fúha tak to neviem, mne sa to nestalo ale on má taký žltý podtón

      Odstrániť
  17. Ten tuhý používam už asi pol roka a som s ním nesmierne spokojná, nepoužívam už ani make-up:) tekutý som zatiaľ ešte neskúšala:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je super, že ti vyhovuje, mne bohužiaľ vysušuje pokožku

      Odstrániť

ďakujem za komentár :)