March favorites / obľúbené produkty v Marci

16:37 Suzzie 10 Comments



Marec je za nami a už si užívame prvé teplé, slnečné dni v Apríli. V minulom roku sme sa stretávali spolu aj pri tomto druhu článku, kde som vám každý mesiac ukazovala, ktoré produkty som používala najviac alebo som ich mala veľmi rada. Keďže tieto články boli veľmi populárne, rozhodla som sa k ním vrátiť a budem sa snažiť každý mesiac ukázať čo mám najradšej a aby ste vy našli inšpiráciu. :)



Suchý šampón - Toni&Guy
Tento produkt používam už dlhšie, asi od Vianoc. Suchý šampón som kúpila spolu so sprejom na vlasy. Recenziu som už na oba produkty písala a môžete si ju prečítať tu. Šampón mám veľmi rada, má skvelú vôňu a už sa mi míňa, keďže používam suchý šampón kvôli mojim vlasom pravidelne.


Krém na ruky - DermaSpa - Dove
Tento krém zbožňujem a používam ho už tiež dlhšiu dobu a nemôžem si ho vynachváliť. Okrem toho, že má nádherný dizajn, má krásnu vôňu a ruky po ňom zostanú hebké. Kompletnú recenziu si môžete prečítať tu.

Make-up - Colorstay - Revlon- odtieň 150/bluff
Tento make-up som si kúpila po prečítaní niekoľkých recenzií a po sklamaní s True Match od L´oreal. A poviem vám je d-o-k-o-n-a-l-ý. Lepší makeu-p som v živote nemala a som s ním neskutočne spokojná. Za tú cenu je to fakt najlepší make-up aký kúpite. Je veľmi podobný k lasting finish od Rimmel London. Tento je svetlejší a aj viac kryje. Dokonalo splynie s pleťou a na tvári vyzerá veľmi prirodzene takže vyzeráte ako bez make-upu. Má stredné krytie čo je pre väčšinu dievčat v pohode, ja by som prijala ešte väčšie krytie, takže musím použiť korektor - to mi však nevadí. :) Baby, kupujte ho! Chystám aj samostatnú recenziu.


Špongia na make-up - H&M‎
 Ak si dobre pamätáte bola som sa pozrieť do H&M‎ v Avone, kde nájdete stojany s kozmetikou. Odniesla som si túto špongiu, ktorú som si na prvé použitie zamilovala. Môj štetec na make-up zapadá prachom pretože špongia je naozaj vynikajúca. Skvele sa s ňou pracuje, ľahko sa rozotiera make-up, veľmi príjemná aplikácia a prirodzený vzhľad pleti. Zbožňujem ju!


Deo-sprej- shinning berry- Balea

Tento deo-sprej som dostala od sestričky na moje narodeniny a odvtedy ho používam skoro stále. Som s ním spokojná, pretože naozaj zabraňuje poteniu alebo teda zápachu  z potu a tá vôňa je nádherná. Vonia po malinách, je to krásna sladká vôňa a teraz na jar ako stvorená. Určite sa v DM-ke popozerajte po ňom. .:)


5- minútová obnovujúca pleťová kúra - Avon
Túto masku som mala na sebe zatiaľ 4-krát ale vždy som bola veľmi spokojná. Maska obsahuje jemné zrniečka - ako píling. Pred zotretím masky máte ešte masku masírovať po tvári a následne zmyť. Pleť je po maske veľmi jemná a vyčistená a šťavnatá. Zatiaľ najlepšia maska od Avonu! :)

A sme na konci, ktorí obľúbenci vás zaujali a aký výrobok je váš obľúbený za mesiac v Marci?

Možno sa ti bude páčiť aj

10 komentárov:

  1. Všechny produkty vypadají dobře! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten make-up určite kúpim ,keď pomíňať to,čo mám doma :) Dúfam ,že ivory mi pre mňa tmavý :)

    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dove krém na ruce je luxusní, mám ho v práci a každý se mě ptá čím voním :-)
    O všem? Ovšem!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten krém na ruce mám taky a make-up jsem si teď koupila od Rimmelu, tak jsem zvědavá :)
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skvelé produkty:) a je super,že ti ma-keup sadol! Po hubke sa už dlho obhliadam:) a ja mám celkovo rada všetky masky z Avonu, ale túto som naozaj ešte nemala:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk+giveaway:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Moc pěkný článeček, no tak ten make-up musím rozhodně zkusit, akorát prodejnu Revlonu mám dost daleko teda, ale to nevadí :D Také už nepoužívám nic jiného než houbičku na makeup :D

    ROSEMDIARY

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vidím, že máš od Revlonu tú verziu na suchú/normálnu pleť a o tej niektoré blogerky písali, že je tento makeup horší než ten na mastnú/zmiešanú pleť. Podľa toho čo čítam tvoj blog tak si tuším spomínala že ty máš suchú pleť, ale aj tak, zaujíma ma, čo hovoríš na výdrž toho tvojho makeupu. :) Či by dal aj nejakú tancovačku dajme tomu, alebo dážď. Ale počkám si aj na recenziu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Super favoriti! Na Revlon makeup nedám dopustiť, je ozaj skvelý a kvalitný. Som rada že sa dá zohnať aj na Slovensku! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tu pleťovou kůru od Avonu mám v plánu vyzkoušet :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Super článek :) Od Tonik&Guy chci zkusit šampony už delší dobu, takže zřejmě něco koupím :)
    La vie est belle

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)