Medik 8 betaCleanse - pomoc s problematickou pleťou

22:55 Suzzie 5 Comments

Dnes si povieme niečo viac o mojej skúsenosti s produktom - čistiacou antibakteriálnou penou od Medik 8. Penu mám z e-shopu www.zdravi-krasa.cz, kde nájdete naozaj veľký výber produktov značky Medik8. Samozrejme nájdete tam aj iné zaujímavé produkty od iných značiek, ak však mate radi značku Medik8 a neviete kde ju kúpiť alebo nikde nemajú produkt, ktorý hľadáte pozrite na tento e-shop.

Každé dievča / skoro každé, zatlieskajme slečnám, ktoré nikdy nemali problémy s akné / si vo svojej puberte a možno aj v dospelosti prejde takzvaným "akné". Niekto bohužiaľ zvádza boj s akné niekoľko rokov a niekomu stačí mesiac a ma čistú pleť ako bábätko, možno sem tam sa objaví nejaký "pupáčik" ale inak pohoda. Tento problém s pleťou sa snažia vyriešiť rôzne kozmetické značky a stále vytvárajú alebo vylepšujú produkty, ktoré by vás tohto problému mali zbaviť. Na druhej strane sme my a snažíme sa nájsť produkt, ktorý nás tohto problému zbaví. Veľakrát sa stáva, že sme vyskúšali aj desiatky produktov a nič nám nepomohlo. Ak ste sa v tomto náhodou našli, nebojte sa, ja mám tiež bohaté skúsenosti so všelijakými produktami, zázrakmi a už 5 rokov mám na pleti akné. Už to samozrejme nieje také ako v mojich 16, teraz mám už iba niekoľko "pupáčikov" a väčšinou sa mi vytvárajú pred mojimi dňami. Všetko je to o génoch a hormónoch a zdravej životospráve. Čo to znamená ? Ak dievčatá vážite 100 kg a denne príjmete milión kalórií, tak vám nepomôže s akné ani ten najdrahší a najlepší produkt na svete. Naše telo sa skladá z 2 častí - vnútorná a vonkajšia. Nestačí sa starať iba o vnútrajšok alebo iba o zovňajšok.


Recept na akné ? 
Najlepší recept na akné je riešiť problém z vnútra a aj zvonka. To znamená - ak máte zdravú životo správu. Niekoľkokrát týždenne cvičíte, papáte zdravo, žiadne sladké atď. Veď to poznáte nie ? Treba mať telo zdravé zvnútra. Špeciálnu starostlivosť môžeme teda aplikovať z vonku na pleť. Najlepšie je si vybrať správne produkty, môžeme vyskúšať klasické a aj prírodné. Akné vám za týždeň nezmizne! / poznám z vlastných skúsenosti /. Pleť treba pravidelne čistiť a hydratovať, veď to poznáte...

Vyskúšala som už niekoľko typov produktov ale čistiacu penu nie a tak som veľmi rada, že sa mi naskytla príležitosť vyskúšať práve tento typ produktu. Čistiaca pena má krásnu krabičku a aj obal. Jednoduchosť milujem a Medik8 to s dizajnom vie! :) Obsah nádobky je 150 ml. Penu používam už mesiac a stále je jej veľa, takže vám určite vydrží veľmi dlho. Aplikácia je veľmi jednoduchá. Stačí raz stlačiť aplikátor a do ruky vám vystrekne postačujúce množstvo produktu. Penu jemne masírujete po celej tvári a veľmi rýchlo sa zmení na tekutinu. Čistenie pleti je veľmi príjemne a aj keď sa mi penia dostala blízko očného okolia, nebolo žiadne štípanie. Čo vás možno zarazí je vôňa, keďže pena obsahuje čajovníkový olej a ak viete aký je tak, určite viete že ma veľmi silnú a špecifickú vôňu, ktorá môže vadiť niektorým ľuďom. Ja mám čisto čajovníkový olej a na začiatku to bol pre mňa šok ale postupne som si zvykla, a táto vôňa mi nerobí problém. Avšak môj priateľ ju zacíti hneď ako si ju dám a veľmi mu to vadí. Táto pena má tiež špecifickú vôňu a to aj vďaka tomuto oleju. Nedajte sa teda odradiť hneď na začiatku. :) Okrem tohto oleja obsahuje aj Niacinamid (vitamín B3) – udržuje hydratáciu Kyselina salicylová – BHA kyselina, vysoko účinná kyselina v boji proti akné Chlorhexidin Glukonát – hlboko čistí pokožku Kyselina L-mandlová – AHA kyselina, redukuje jazvy. Myslím si, že skvelé zloženie nie ? :) Neobsahuje parabény, sulfáty a ani mydlo.


 
A čo táto pena urobila s mojou pleťou ? Pleť vyčistí naozaj dobre, skúšala som po tom ešte tampónom prejsť po pleti a bola naozaj čistá. Pleť po čistení je začervenaná ale po niekoľkých minútach červenanie zmizne. Na začiatku je pleť jemnučká ale po čase je vysušená. Čo je obrovská chyba, pretože pleť potrebuje hydratáciu a musí byť jemná. Navyše suchá pleť vyzerá naozaj zle a nie je teda zdravá. Preto treba naniesť hydratačný krém, ktorý nám pleť vráti do poriadku. Toto je bohužiaľ chyba, ktorú som objavila v tejto pene, ale je to aj posledná pretože okrem tohto je pena skvelá. Neviem ako to robí ale naozaj mi pomohla s akné. Akné postupne mizlo, hojilo sa. Dlho sa mi nestalo, že som mala také akné, žeby ma bolelo alebo žeby bolo silno zapálené. Všetko len také malé pupáčiky, ktoré za niekoľko dní zmiznú. Je to skvelý pomocník aj s rozšírenými pórmi, s ktorými mi tiež pomohol. Nikdy by som si nemyslela, že by som svoje prírodné mydlo na čistenie pleti vymenila za iný produkt ale táto pena je naozaj super a pomohla mi, a tak mydielko budem striedať s touto penou, ktorá patrí už teraz do mojej každodennej starostlivosti. Bohužiaľ svoj boj som stále nevyhrala pretože u mňa stále padá správna výživa zvnútra. :/

Penu nájdete tu za cenu 635 Kč

Čo vy a akné ? Máte niekto skúsenosť so značkou Medik8 ?

Možno sa ti bude páčiť aj

5 komentárov:

  1. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já problematickou pleť nemám, ale už jsem o tomhle produktu slyšela v hodně kladných větách.
    S láskou Rose :* - zvu Tě na Můj blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. O tomto produkte počujem prvý krát a keďže sa mi v poslednej dobe plať celkom zhoršila, asi ho vyskúšam, vyzerá byť naozaj super:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. O tomto produktu slyším poprvé, ale se značkou už zkušenost mám a to pozitivní, takže bych do něho šla taky.
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Medik8 ma naozaj láka. Tiež mám problematickú pleť a toto je jedna z tých vecí, na ktoré počúvam samé ohlasy, preto by som tento produkt rada v blízkej dobe (keď spotrebujem tie aktuálne) vyskúšala :)

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)