MY DAILY MAKE-UP

22:45 Suzzie 16 Comments



Ako vyzerá môj make-up, ktorý používam každý deň ? Väčšinu týždňa trávim v škole. Niekedy mám chuť na niečo výraznejšie, no väčšinou nosím jemné líčenie, rada pridám aj výrazný rúž. Rada by som vám ukázala aké produkty používam posledné mesiace každý deň, okrem víkendu, vtedy sa moc nelíčim. Nebude tu nič extra výrazne, takže naozaj produkty, ktoré vydržia celý deň a dá sa s nimi vytvoriť každodenný make-up. :)









PS: Zabudla som odfotiť balzamy a rúže na pery / bude nabudúce :) /

Poslednú dobu používam hydratačný denný krém nutra effects od Avonu, chvíľku počkám a začínam nanášať make-up. Veľmi rada mám Rimmel London Lasting Finish-100 ivory, pretože je naozaj dobrý, má stredné krytie, je prirodzený, nevysušuje, nevliezla do vrások a má žltý podtón, pre mňa je ideálny leto. Nedávno som si kúpila make-up Colorstay od Revlonu-150 buff, na ktorý chystám samostatnú recenziu. Je svetlejší ako Rimmel a je viac menej rovnaký, čo sa týka vlastností. Zakúpite ho na rôznych e-shopov ale aj vo Fann parfumérií. Make-up rozotriem štetcom na make-up od Avon, ktorý som si veľmi obľúbila. Všetky nedostatky zakryjem tekutým korektorom od Catrice Camouflage, ktorý mám asi týždeň ale je skvelý, lepší ako tuhý, takže ten používam už zriedka. Korektor zapracujem so špongiou od H&M . Zoberiem si servítok a nadbytočný make-up odtlačím do servítky. Zoberiem si štetec na púder a zapúdrujem si tvár s veľmi malým množstvom púdru. Používam Stay Matte od Rimmel London, v posledných dňoch však požívam transparentný sypký púder od Mary Kay.



Obočie si prečešem gélom Make me brow od Essence, ktorý však nie je moc gélovy. Prečešem si obočie a troška sa zafarbí, dopracujem ho do správneho tvaru. Bohužiaľ na ľavom obočí mám jazvu a tak mi cez stred obočia nič nerastie. Obočie vytieňujem tieňmi na obočie od Catrice, svetlým odtieňom prejdem cez celé obočie a ten tmavší použijem na stred a končeky obočia. Tieto tiene sú skvelé a majú super pigmentáciu.


Čo sa týka lícenky najčastejšie používam Bourjois - 37, ktorá ma ružovo-oranžový nádych a nádherne vonia, nanesiem jemno na líčka. Ďalej použijem bronzér od NYC, ktorý je matný / a ktorý som zabudla odfotiť/. Malé množstvo nanesiem na lícne kosti. Očné tiene používam každý deň. Niekedy kombinujem tmavšie a matné a niekedy svetlé so shimmerom, podľa toho akú mám náladu a koľko mám času. Najčastejšie používam druhý a tretí. Táto paletka Iconic 3 od Makeup Revolution je skvelá. Mám ju už asi rok a som s ňou spokojná, očné tiene sa super kombinujú a je vynikajúca na každodenné používanie. Každý deň používam aj očnú tekutú linku, málokedy ju nepoužívam / tú som tiež zabudla odfotiť /. Špirálu používam od Catrice Glamour Doll, ktorá vytvorí veľmi pekné riasy.






Matný rúž Avon - Ideal Lilac

No a rúže a balzamy som zabudla odfotiť! Takže nabudúce. A ako vyzerá váš každodenný make-up ?

Možno sa ti bude páčiť aj

16 komentárov:

  1. Skvelé produkty! ♥ Kopu z nich som mala/mám :D Napríklad ten púder Stay Matte, ten je môj najobľúbenejší púder na svete! Inak, opäť nádherné fotografie ♥ Ako to robíš? :3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že sa zhodneme. :) Niektoré produkty chvíli niekoľko dievčat, že sú skvelé a musím ich uznať a vďaka iným blogerkám som objavila aj tieto. Ďakujem pekne. Stačí dobré svetlo, čo je podľa mňa najhlavnejší problém niektorých fotografií, vymyslieť čo bude na fotke, odfotiť a dobre upraviť. Chystám niekoľko článkov na túto tému, keďže veľmi veľa sa ma pýta ako fotím, čím fotím ako upravujem..len keby mám viac času na písanie. :))

      Odstrániť
  2. Tyto produkty také používám. Především paletku Makeup revolution a korektory. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super článeček :) Těším se na recenzi Colorstay :) Ta tvářenka je super, tu musím mít! :D

    ROSEMDIARY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite bude v blízkej dobe, aj keď mám pripravených kopu iných článkov. Krásne vonia lícenka. :)

      Odstrániť
  4. Super líčení! Krásný článek! :) Ten make up a pudr od RL mám taky. :)
    Catherine Ribbon

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Používáme podobné produkty, mimochodem, moc pěkně jsi to nafotila :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tieto produkty sú obľúbené medzi veľkým množstvom dievčat, pretože sú fakt dobré a dostupné. :) Ďakujem krásne Lucy :)

      Odstrániť
  6. Na denné používanie je toho riadne dosť... Ja nepoužívam ani linky, ani neupravujem nijako obočie, ani riasenku nemám, s očným tieňom len opatrne pod obočím, viečka nezaťažujem, rúž na pery len výnimočne, a aj tak mi hodinu trvá, kým si spravím mejkap vrátane nanesenia podkladového krému, korektoru, púdru. Keby som sa mala ešte aj líčiť, musela by som vstávať o tri hodiny skôr.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keďže mám problematickú pleť a trápi ma hneď niekoľko problémov, potrebujem aby som ich dokonale zakryla. Všetky produkty používam s mierou a nie sú na mne tak výrazne, pretože nemám nejakú výraznú tvár, takže sa na mne celkom strácajú, aj keď musím uznať, že na inej tvári by možno vyzerali viac výraznejšie. Linky používam, pretože mi krásne zvýraznia oči a pohľad, keďže ich mám akoby také "zapadnuté". Bohužiaľ ako som písala, mne cez jedno obočie, cez stred nerastie, kvôli zraneniu, takže musím dofarbovať atď. Napríklad ja po obočím nepoužívam nič. :) Mne make-up trvá cca 20 minút. :) Aj keď ja už som zvyknutá sa takto líčiť, takže možno mi to trvá tak krátko. :)

      Odstrániť
  7. Práve preto mi to tak dlho trvá, lebo mám problematickú pleť a rýchlejšie mi to veru nejde. Takže závidím tých tvojich 20 minút. A črty tváre máš práveže veľmi výrazné, teba si človek zapamätá navždy. :)

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)