Nákupy v DM-ke / Balea, Catrice, Batiste, Ebelin /

13:59 Suzzie 25 Comments



Mám tu pre vás ďalší nákup (zo včera), tentokrát to nebol nákup že niečo chcem ale nakupovala som veci, ktoré potrebujem. Došiel mi suchý šampón, potrebovala som doplniť kozmetické tampóny. Jediné čo som možno chcela :D bol tekutý korektor od Catrice, po ktorom sa vždy pozerám keď som v DM-ke, lenže vždy bol vypredaný. Včera ich tam mali dosť a tak som si poskočila od šťastia a hneď zobrala. U Patty Imgae som videla tieto čistiace obrúsky,kde ich je až 150 a sú v takomto peknom balení a za super cenu.



Balea -  micelárna voda

Došla mi moja micelárna voda od Nivea a konečne som mohla vyskúšať túto od Balea. Čítala som o nej samé pozitívne veci, takže som zvedavá aká bude.

Ebelin - čistiace obrúsky v dóze s Aloe Vera

Ako som písala vyššie videla som ich u Patty Image a hneď sa mi zapáčili. V balení je 150 kúskov a majú veľmi nízku parfemáciu, skoro až žiadnu a boli za super cenu, ako aj iné produkty od tejto značky.


Batiste - suchý šampón

Došiel mi vo štvrtok suchý šampón a tak som potrebovala nový. Prvý po ktorom som siahla bol od Aussie, ktorý je naozaj super a má cenu pod 5 € ale potom som našla tieto od Batiste, ktoré som ešte nikdy nemala. Ani som nevedela, že sú už na Slovensku. Vyskúšam a dám vám vedieť. Má inak úplne peknú vôňu a obaly sú krásne. Inak bol za super cenu, pod 4 €.


Catrice - Liquid Camouflage korektor

Konečne ho mali a konečne som si ho mohla kúpiť. Už som ho aj stihla vyskúšať a je superský! Má príjemnú vôňu, je svetlejší ako tuhý a je lepší. Zajtra si o obidvoch korektoroch môžete prečítať recenziu. :)

Ebelin - kozmetické tampóny

Tieto mám najradšej, sú jemnučké, je ich veľa a majú super cenu.

Za celý nákup som platila 15 €, čo je podľa mňa úplne super. Na ktoré produkty by ste chceli recenzie ? :) Napíšte mi do komentárov. :)

Možno sa ti bude páčiť aj

25 komentárov:

  1. Batiste suchý šampón vo vôni Oriental mám, ja som s ním spokojná, no po čase sa mi zdá že rapídne zoslabne :/ A Balea micelárnu vodu mám tiež, s tou som nadmieru spokojná, je skvelá a myslím si že sa oplatí! Krásny článok a fotky! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto je môj prvý šampón od nich, takže som zvedavá a určite budem písať recenziu. Či už samostatne o ňom ale aj celkovú, kde budem porovnávať všetky čo som zatiaľ použila. :) Na Balea micelárku som tiež zvedavá :)

      Odstrániť
  2. Ten suchý šampón od Batiste ma strašne láka, ale ešte som ho neskúsila :D
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Napíšem recenziu potom, snáď ti pomôže s výberom. :)

      Odstrániť
  3. Po suchom šampóne sa obzerám už dlho:) musí krásne voniať! A micelárku si asi kúpim:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk+giveaway:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Batiste šampóny sú top ♥ Odkedy som ich vyskúšala, tak nepoužívam iné. Teraz si robím zálusk na ten špeciálne určený pre tmavovlásky.

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No som zvedavá naň, lebo ja som už použila kadejaké značky. :) Ten som tiež videla a keď tento miniem skúsim aj ten. :)

      Odstrániť
  5. Ja som tú micelárku akurát dnes kúpila v DM :-D tak snáď budeme spokojné ;-) mne sa tiež minula Nivea a tak som pár dní používala čistiace mlieko od Avonu, čo som dostala.. A som teraz vychádzaná :-(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jáj, tak to mi je ľúto, že si sa vyhádzala. :/ mne by na odličovanie nestačilo len mlieko, potrebovala by som aj micelárnu vodu.

      Odstrániť
  6. Batiste suchý šampon mám moc ráda :)) korektor od Catrice jsem si také moc oblíbila, jen dá opravdu zabrat, než ho člověk sežene :D http://monulkov.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež som bola šťastná keď som ho videla v stojane. :)

      Odstrániť
  7. ja sa napríklad vôbec nestotožňujem s názormi, že micelárka od Baley je super... nemôžem ju už používať, taká je zlá :D a nakoľko je to také veľké balenie, neviem, čo s ňou :/

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak každá pleť je iná a každej vyhovuje niečo iné, ja som zvedavá ako bude vyhovovať mne. :) niekom daruj :)

      Odstrániť
  8. Já mám šampon od Batiste a jsem velmi spokojená. Taky jsem stihla koupit tekutý korektor od Catrice. Dlouho byly ve stojanu jen testery. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som zvedavá ako budem ja s ním spokojná. :) U nás tak isto a ani sa nečudujem, pretože je naozaj super :)

      Odstrániť
  9. Ten suchý šampon Batiste si chci už hrozně dlouho pořídit! A už se k tomu musím dokopat! :) Teď se domlouváme s kamarádkou a asi si ho příští týden objednáme. :)
    Catherine Ribbon

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Micelarni vodu od ba!ey bych rada vyzkousela. Batiste sampony jsou nejlepsi! :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som zatiaľ bola spokojná s Aussie a Toni and Guy :)

      Odstrániť
  11. Pekne veci. ten suchy sampon uz vidim asi po milionty tak o nem taky uvazuju. ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som o ňom už tiež veľa počula a aj videla, preto som sa rozhodla, že si ho zoberiem. :)

      Odstrániť
  12. Zaujali ma Ebelin čistiace obrúsky, určite sa po nich v DM-ke pozriem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ebelin tampony akurat používam su naozaj dobre, a recenziu by som uvitala aj na tu miceralku, tiež sa mi už míňa Nivea:)

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)