Špongia na make-up od H&M Beauty

20:47 Suzzie 7 Comments


Krásnu stredu dievčatá. Aký ste mali dnes deň ? Ja bohužiaľ nie moc úspešný ale pozitívna myseľ všetko zlepšuje tak sa snažím myslieť takto, veľmi sa snažím. Veľmi ma potešili novinky od Avonu, ktoré mi dnes prišli. Čoskoro bude recenzia a pravidelne sa môžete tešiť na recenzie noviniek od Avonu. Pred dlhšou dobou som bola v Avonie sa pozrieť do H&M pretože tam majú stojany s kozmetikou. Ak ste ešte nečítali tento článok a chceli by ste vidieť viac z kozmetiky od H&M môžete si ho prečítať tu.






Kúpila som si túto špongiu alebo inak hubku/blender na krycí make-up, korektor, čokoľvek čo potrebuje po tvári rozotrieť a zapracovať. Takúto špongiu som nikdy nemala a vždy som používala na make-up štetec, ktorý mi vyhovoval.


Špongia sa nachádza vo veľmi peknom, jednoduchom a elegantnom obale, ktoré je znovu-otvárateľné. Musím povedať, že všetky produkty majú jednoduché obaly a pôsobia elegantným dojmom. Žiadne preplácané, nevkusné alebo gýčové designy. H&M to vie aj s kozmetikou. Špongia je veľmi jemnučká a má klasický tvar, ktorý sa dobre používa. Už pri prvom použití som sa do nej zamilovala. Krásne poroztierala make-up po tvári a skvelo sa s ňou pracuje. Make-up je krásne zapracovaný do tváre a má prirodzený finish. Od tohto dňa používam túto hubku a štetec niekde zapadá prachom. Výhodou je, že nebudete mať špinavé ruky ale pri tom make-up bude krásne zapracovaný. So špongiu máte make-up raz-dva. Jedinú nevýhodu vidím v umývaní, ktoré je veľmi náročné a nikdy hubku nevyčistíte na 100%. Po nejakej dobe je vhodné hubku vyhodiť a kúpiť novú. Nič z toho mi však nevadí a táto hubka je pre mňa zatiaľ najlepší spôsob ako naniesť make-up na tvár, :)

A čo vy baby ? Používate štetce alebo takéto hubky ? :)

Možno sa ti bude páčiť aj

7 komentárov:

  1. s čím fotíš? mobilom alebo máš foťák? krásne fotky máš :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mobilom (Honor7). Ja ju obdivujem ako dokáže takto fotiť len s telefónom. :)

      Odstrániť
  2. Ahoj, ja som ako pri ktorom make upe ale mám rada hubky lebo krásne zakryjú póry a robia prirodzený finish. Keď však líčim klientov používam padielkový štetec - ktorý som na seba nikdy nevedela.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som sa s hubkami skamarátila tiež len nedávno. Ale potom sa to rozbehlo... aktuálne mám doma 5 špongií od rôznych značiek :) A štetec taktiež zapadá prachom :D

    pinkshaaark

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já mám houbičku na make up z Primarku, ale nakonec jsem ji přestala používat, protože se mi pak nějak zhoršila pleť. Asi to bylo tím, že se ta houbička, jak sama píšeš, nedá vyčistit na 100% a pro lidi s problematickou pletí může znamenat víc nevýhod. :)
    Catherine Ribbon

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vypadá skvěle, líbí se mi, že je bílá :)
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)