Spring is here / random post

20:55 Suzzie 4 Comments


A je to tu! Moje najobľúbenejšie obdobie - jar. Po zime, ktorú neznášam pretože je chladno, skoro stále je tma a človek nemá na nič náladu a najradšej by celý deň strávil v posteli. S prichádzajúcou jarou slniečko vychádza skôr a zapadá neskôr, je teplejšie, ulice zdobia farebné rozkvitajúce stromy a vás zrazu všetko viac baví.

Najviac sa mi páči keď kráčam do školy a vonku je už svetlo a teplo. Žiadny dáždď, žiadny vietor, iba príjemná cesta do školy. A aj keď sa vraciam domov je ešte stále svetlo a neuvedomujem si, že je už večer keď je také svetlo. Celkom nechápem ľudí, ktorí zažívajú jarnú únavu, pretože u mňa je to úplne naopak, jar, slnko a teplo ma nabíja energiou a cítim sa oveľa lepšie. Zachvíľku tu máme leto, ktoré mám tiež veľmi rada ale troška menej ako jar. Na lete mi najviac vadia vysoké teploty, ktoré naozaj nemám rada a komáre, ktoré sú asi všade kde som ja. :D




Medzi moje najobľúbenejšie ovocie patria jahody, ktoré by som jedla na kilá / a nerobí mi to problém / a konečne sú v obchodoch za normálnejšie ceny a sú čím ďalej sladšie a sladšie. Inak keď tak rozmýšľam ja by som jahody mohla jesť aj celý deň a nič by mi nechýbalo. :D Už sa teším na všetko ovocie a zeleninu, ktorá sa už bude predávať aj z našej krajiny a nemusí sa dovážať z iných.




Od Avonu mi prišli nádherné matné rúže o ktorých ste si už mohli prečítať, ak ste o nich ešte nič nepočuli určite nakuknite, nájdete tam aj swatches.
Predvčerom som hodila na blog moje obľúbené produkty za mesiac Marec, takže určite sa inšpirujte. Nájdete tam samé skvelé výrobky, ktoré možno budete potrebovať aj vy, Navyše s týmto druhom článku sa budete teraz stretávať každý mesiac. Tešíte sa ? :)




Od Avonu mi prišli novinky a vy sa môžete tešiť o chvíľu na recenziu, akurát dnes som fotila fotky do článku a môžem testovať. :) Prezradím však, že najlepší z týchto výrobkov je určite štetec na make-up. :)




V škole ma čakajú posledné týždne, ktoré budú aj najťažšie. Veľmi sa teším, že už škola končí a zachvíľku to bude mať za sebou. Zostáva to teda už len zvládnuť a budem mať pokoj. Síce ma čaká výška ale budem študovať externe, takže som zvedavá čo ma čaká. Držte palce! :)



Jar je typická veselými farbami, najmä jemnými pastelovými. Ja som už mala tento fialkový / ale v najbližšej dobe si chcem nalakovať nechty na matnú čiernu! Prepáč jar. :/ / tie druhé nechty nie sú bohužiaľ moje ale mojej ségry, ktorej dokážu narásť takto dlhé. Mne narastú o milimeter a na druhý deň sa tento milimeter hneď odštiepi. :/.



 Keďže je teplejšie môžeme chodiť von na všelijaké výlety. Naposledy som bola s priateľom a mojou sestrou v Nitre a bolo super. Milujem takéto počasie / aj keď teda fúkal vietor :D /





Môj priateľ mi kupuje kvetinky aj mimo sviatkov. Napríklad keď mám zlú náladu tak mi len tak kúpi ružičku. No a nemiluj ho! :)


Milujem knihy! Pekné obaly kníh! Kde som ich zohnala ? Môžete si prečítať tu


Najnovšie okuliare, do ktorých som sa zamilovala na prvý pohľad. Sú úžasné! Kúpite ich v House za 8 € :)



Síce by som sa mala pripravovať do školy ale keď ja radšej blogujem, fotím, píšem. Inak dopracovala som sa k niekoľkým novým spoluprácam a môžete sa tešiť na recenzie rôznych značiek. Prezradím, že tu budeme mať rôzne bio značky ale prečítate si aj niečo o kozmetike marky kay, ktorá je milovaná aj nenavídená a na slovenských blogoch sa o nich až tak nepíše. Čo je podľa mňa škoda, pretože keď som si mala vybrať výrobky na testovanie tak som na nete poriadne recenzie nenašla.




Za 3 dni končí súťaž bloger roka a zatiaľ som na 10. mieste, keďže postupuje prvých 6 myslím si, že veľká nádej tam už nieje ale čo ak sa mi to podarí ? Ak áno, tak iba vďaka vám. Ak ste mi teda ešte nedali svoj hlas, budem rada ak mi ho venujete. Čo rada! Šťastná budem! :)



Možno sa ti bude páčiť aj

4 komentáre:

  1. Ty brýle jsou boží a nic si z toho nedělej, mně se taky nehty hned lámou :D a moc štěstí se školou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten fialovy lak je skvely :) jinak se tesim na tvoje bio recenze, protoze jsem posledni dobou bio kosmetice nejak propadla :D

    andreabblog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Milujem takéto fotoposty ♥ A taktiež aj jar, je to moje najmilovanejšie obdobie. Dala by som 10 zím za jednu jar :D Krásny článok a aj fotky ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já jaro miluji, ale jediné co mi vadí je to, že mi začnou veškeré alergie a budu mít furt ucpaný nos :D Krásné fotky,to jídlo je prostě mňamka, jeee to je zlatý přítel a ta kombinace červeného a stříbrného laku je super! :)

    ROSEMDIARY

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)