Svieži úsmev s Marvis

20:40 Suzzie 5 Comments


Určite sa nehovorí len tak, že krásny úsmev záujme každého. A viete o tom, že každá z nás má krásny úsmev ? :) Preto sa dievčatá nezabúdajte usmievať od rána do večera, aj keď sa to niekedy nedá. Vesmír funguje a zajtra sa možno usmeje niekto na vás a spríjemní vám deň. :) Aby sme mali krásny žiarivý úsmev musíme dodržiavať ústnu hygienu. Niekedy je čistenie zubov zdĺhavé a poznám dievčatá, ktoré strávia aj polhodinu čistením, ako ste na tom vy ? :) Mne stačí zubná pasta, ústna voda a medzi-zubná kefka.





Keď sa mi do rúk dostali zubné pasty od Marvis, bola som nadšená. Značka Marvis je známa svojimi retro obalmi, ktoré pekne ozdobia aj modernú kúpeľňu. Okrem krásnych obalov, ktoré majú ( máte pravdu, ja som tak trošku zaťažená na dizajn a obaly :D ) majú aj nádherne vône. Čo je lepšie ako mať dokonalo vyčistené zúbky a pritom mať aj svieži dych ? Marvis pasty sú dostupné v niekoľkých príchutiach a veľkostiach.



Začnem mojim favoritom, Aquatic Mint, ktorá sa nachádza v modrom obale. Ak milujete svieže vône a mätu, tak túto pastu si zamilujete aj vy. Svieži dych zaručený a niekedy mám chuť ju aj zjesť! :)



V krásnom elegantnom obale sa nachádza pasta s príchuťou mäty a sladkého drievka - Amarelli Licorice Tiež je to svieža vôňa, je však trošku sladšia. Mne osobne vyhovuje viac tá prvá, pretože naozaj mám rada tie silné svieže vône. Keď porovnám Marvis pasty s inými značkami musím uznať že tie príchute sú naozaj lepšie ale čo je úplne najlepšie, svieži dych vám vydrží oveľa dlhšie ako po iných pastách. Celkovo mám pocit, že po umytí inou pastou sa sviežosť vytratí skoro ihneď. Ak by ste si mysleli, že pasty sú drahé - čo som si aj ja myslela, musím vás vyhnať z omylu, pretože sú za úplne priemernú cenu od 2,93 €

A aké svieže vône máte radi vy ? Alebo vám pri zubných pastách vadia ? Napíšte mi! :)

Ďakujem e-shopu parfemy-elnino.sk za posyktnutie výrobkov na testovanie.

Možno sa ti bude páčiť aj

5 komentárov:

  1. Obaly mají fakt super! Mně osobně vadí málokterá pasta, ale už tak pět let používám Parodontax po které se mi na rovinu chtělo zpočátku zvracet :/ Teď bych ji ale neměnila a jiné pasty mi nevyhovují :)

    Simply Janet

    OdpovedaťOdstrániť
  2. vyzerajú veľmi zaujímavo, ešte som o nich nepočula :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To balení past je opravdu nádherné.. Už jsem o nich párkrát slyšela, ale já jsem si velmi oblíbila pastu od MEDIBLANC, i když ta cena mi přijde šílená..

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na Marvisku sa chystám už dlho! Vyzerajú luxusne, a lusxusné určite aj sú :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Už len tie obaly vyzerajú super! O tejto paste som zatiaľ nepočula ale vyzerá veľmi dobre:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)