Vyhraj 2 lístky na InterBeauty v Prahe!

19:40 Suzzie 5 Comments





Som veľmi rada, že mám tu možnosť vám ponúknuť 2 lístky na za InterBeauty Prague. Vďaka e-shopu  zdravi-krasa.cz môžete vyhrať lístky na tento veľtrh a ocitnúť sa v spoločnosti kozmetiky a krásy - a to my ženy zbožňujeme. Zoberte svoje kamarátky a urobte si krásny voňavý deň.

Vyhrať lístky môžete ak sledujete môj blog cez GFC / v pravo v menu / a do komentára mi napíšete s kým sa o lístok podelíte / s kým pôjdete.


Krásny slnečný deň dievčatá! :)

Možno sa ti bude páčiť aj

5 komentárov:

  1. Sledujem ťa ako vaja vaja:) a výhra by ma potešila, užili by sme si s kamoškou krásny deň, bol by to zážitok pre nás obe;)
    Tak si držím prsty:)
    wendi@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Áááá super Giveaway, nikdy jsem na takové akci ještě nebyla :D Já bych se o to podělila se svojí mamčou, která má teď starostí nad hlavu,takže bychom si spolu udělaly konečně po dlouhé době výlet :)

    GFC- Rozálie Metelková

    ROSEMDIARY

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Byl by to krásný den - šla bych s kamarádkou /Marie1177@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. GFC: ZuZu
    Sledujem a išla by som s kamoškou Drew, ktorá by to určite ocenila keďže je beaty blogerka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. GFC: Catherine Ribbon
    Šla bych se svojí starší sestrou Luci, protože v poslední době se moc nevidíme a tohle by byla skvělá příležitost, jak být spolu celý den. :) Je to sestra a nejlepší kamarádka v jednom, takže bychom si to určitě užily! :) Tak si budu držet palce a modlit se, abych měla štěstí. :)
    Catherine Ribbon

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)