INDULONA NOVINKY - RECENZIE

17:18 Suzzie 12 Comments


Indulona prišla so skvelými novými výrobkami a stáva sa z nej kozmetická značka. Kto by si nepamätal pamätný krém na ruky od Indulony s typickou vôňou ? Ja si túto vôňu veľmi dobre pamätám a dodnes takto voňajú krémy na ruky. Všetky výrobky majú dokonca teraz aj nádherný fresh design, ktorý je jednoduchý ale veselý. Mne sa veľmi páči a myslím, že sa bude aj vám. Zatiaľ som v predajniach videla len krémy na ruky ale myslím si, že postupne budú dopĺňať obchody aj ostatné výrobky.  Čo všetko nové si pre nás pripravila Indulona ?

Krém na ruky - original, nechtíková, olivová, ochranná
Začnem krémami na ruky, ktoré všetky poznáme vďaka typickým vôňam a skvelým vlastnostiam. Všetky krémy sú super, pokožku hydratujú a zanechávajú jemnučkú. Všetky majú príjemné vône. Moja najobľúbenejšia je ochranná.


Original - klasika krém ako kedysi, stále nezmenená vôňa. Skladá sa z prírodnej vazelíny a špeciálnej filtrovanej farmaceutickej vody. Je vynikajúca na popraskanú pokožku rúk, ja ju mám veľmi rada a vždy mi zachráni suché ruky. Trošku mi vadí, že trvá dlhšie dokým sa vsiakne do pokožky a preto ju najradšej používam na noc. Môžete ju použiť na ošetrenie suchej pokožky a ochranu pleti pred a po práci s dráždivými látkami, napríklad v stavebníctve, hutníctve, zlievárenskom a automobilovom priemysle, ale aj v zdravotníctve.

Nechtíková - Veľmi príjemná jemná vôňa. Taktiež je vynikajúca na suché ruky a dodá im dávku hydratácie. Vďaka účinným látkam z nechtíka lekárskeho , krém ruky regeneruje, zjemňuje. Komplexná starostlivosť o pokožku a jej ochranu pred poškodením vonkajšími vplyvmi dodá práve tento krém. Je vhodný pre normálnu a citlivú pokožku. Výťažok z nechtíka lekárskeho má výrazné protizápalové účinky, Navyše podporuje a urýchľuje hojivé i regeneračné procesy v pokožke. Je vynikajúci na rany na rukách a ak máte okolo nechtov ako ja zádery, tak tento krém vám ich pomôže vyliečiť.


Olivová - Vôňa, ktorá mi moc nevonia a tak putovali všetky výrobky s vôňou olív k tete, ktorá túto vôňu absolútne zbožňuje. Krém obsahuje za studena lisovaný olivový olej, ktorý chráni pokožku pred vysušením. Olivový olej je bohatý na vitamíny ako A, E a K, vďaka ktorým dochádza k obnoveniu buniek v pokožke.

Ochranná - môj najobľúbenejší krém z celej Indulony. Získal si ma antibakteriálnym účinkom. Je vhodný na každodenné použitie na ochranu rúk pred mikrobiálnou kontamináciou a drobnými poraneniami.  Obsahuje antibakteriálnu látku, ktorá pokožku výborne ošetruje a chráni. Ak chcete dodať pokožke trošku viac, odporúčam tento krém. V mojej kabelke a na stolíku nesmie chýbať. :)


Telové mlieka  ktoré sú novinkou a navyše s novou vôňou. Okrem klasických verzií ako je original , nechtíková a olivová je tu nová marhuľová! Mňam. :)

Marhuľová - začnem novinkou aj novou vôňou, ktorá je na zjedenie! Telové mlieko vonia po marhuľách a po nanesení na pokožku budete aj vy tak vonať a ešte ako dlho. Po natretí cítim vôňu na sebe aj pol dňa. Obsahuje vitamíny A a E a vitamíny skupiny B v marhuľovom oleji, ktorý vďaka antioxidačným účinkom pôsobí proti starnutiu a udržuje pleť mladú, pevnú, jemnú a hydratovanú. Takže kto by nechcel aby vaša pokožka vyzerala mladšie a krajšie ? A navyše voňavá ? Každý. :) Vďaka tejto vôni si toto telové mlieko zamilujú aj vaše deti. Neobsahuje parabény. Obsah: 250 ml



Original - telový krém s klasickou vôňou Indulony. Je vhodný pre citlivú pleť. Obsahuje jojobový olej, ktorý má vynikajúce vlastnosti. Pokožku vyživuje, uzamyká v nej vlhkosť, pomáha upokojiť a pôsobí hojivo. Neobsahuje parabény. Narozdiel od krému na ruky neobsahuje vazelínu.

Nechtíková - Vďaka nechtíku upokojuje a regeneruje pokožku, má protizápalové účinky a pôsobí hojivo na drobné povrchové poranenia Má nádhernú vôňu. Neobsahuje parabény. Receptúra je trošku iná od krému na ruky vďaka parfému z moruše.


Olivová - má ľahkú konzistenciu a je vhodné pre starostlivosť o suchú a namáhavú pokožku. Obsahuje olivový olej, ktorý dodá pokožke plno vitamínov. Neobsahuje parabény.

Všetky telové mlieka majú odlišnú receptúru ako krémy na ruky. Nie sú také hutné ale majú veľmi jemnú, krémovú textúru, ktorá sa ľahko rozotiera a ihneď sa vsiakne do pokožky, takže môžete na seba nahodiť hneď oblečenie. :)

Vyživujúce telové krémy  sú v podstate krémy na ruke len vo veľkom rodinnom balení, takže vám dlhšie vydrží a celá rodina bude mať hydratovanú pokožku.

Original - To isté ako krém na ruky len vo veľkom balení. Krém pokožku hydratuje, zjemňuje a je vynikajúci na noc. Pokožku je veľmi jemnučká. Obsah: 250 ml

Olivová - Vďaka olivovému oleju obsahuje plno vitamínov, minerálov a antioxidantov. Pokožku hydratuje a premastí. Neobsahuje parabény. Základná kompozícia krému vychádza z boroglycerín- lanolínovej masti, ktorá má vynikajúce účinky na najviac vysušené a namáhavé časti pokožky, Na rozdiel od olivového krému na ruky je oveľa hutnejší.

Krém na nohy - ochranná - tento krém som si tiež veľmi obľúbila vďaka zloženiu a vlastnostiam vďaka ktorým sú moje nohy na tom oveľa lepšie.  Pokožka je jemnejšia a krajšia. Obsahuje kyselinu boritú, ktorá napomáha chrániť chodidlá pred mikrobiálnymi infekciami a plesňami, Neobsahuje parabény. Obsah: 85 ml

A sme na konci. Ako vidíte ponuka produktov od Indulony sa bohato rozšírila a som veľmi rada, že som vám mohla povedať ako som s produktami spokojná. Ak by som mala vybrať najlepšie produkty tak by to boli tieto: Krém na ruky - ochranný, telové mlieko - marhuľové a krém na nohy - ochranný. Bez týchto troch výrobkov si svoju starostlivosť o pokožku už neviem ani predstaviť. :)

Ak by vás zaujímalo ako to vyzeralo na predstavení noviniek alebo ako sa vyrábajú legendárne výrobky od Indulony, nezabudnite si prečítať tento článok. :)

Čo vy a Indulona ? :) Napíšte mi ! :)





Možno sa ti bude páčiť aj

12 komentárov:

  1. Super článek i fotky :) já znám jenom ten klasický krém na ruce, ale tyhle novinky vypadají zajímavě a taky se mi líbí jejich design :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Indulona je fajn. Doma máme stále od nich krém na ruce a ruky si s ním maže i taťka. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Indulonu jsem driv pouzivala casto a tu jeji typickou vuni mam moc rada :-) Z novinek me zaujaly hlavne ochranne kremy na ruce a nohy :-)
    Lovely imperfections

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Indulonu jsem driv pouzivala casto a tu jeji typickou vuni mam moc rada :-) Z novinek me zaujaly hlavne ochranne kremy na ruce a nohy :-)
    Lovely imperfections

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krémy na ruce od Indulony jsou skvělé a používám je už od malička.. co je na mě patlala moje mača.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Indulonu pouzivala moje mamka pre 100 rokma👅 ale tyto novinky vyzkousim urcite i ja👍👍👍
    Andreablog

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Som nesmierne rada že Indulona takto napreduje ♥ U nás doma nikdy nechýba nechtíkový krém :D ale určite vyskúšam aj to telové mlieko, to musí byť skvelé ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Indulonu jsem používala jako malá, to byly časy, hihi.. Teď jí už nepoužívám, ale asi se k ní vrátím :))

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Fúúúúúúúha ,som ani nevedela ,že Indulona má toľko produktov. Som fakt prekvapená :). Kuknem sa na ne určite :)
    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ktoré telové mlieko by ste odporučili pre tehotné ženy, možno aj ako vhodnú ochranú pred striami?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Místo mléka bych mazala raději krem. Je hutnější a lépe vyživí. Je to vyborna prevence proti striím :)

      Odstrániť
  11. Modrá smícháním v dlani s červenou indulonou se pak vsákne do kůže rychle a stále zůstává mastná.

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)