Oligodermie - šetrný dvojfázový odličovač očného okolia

20:50 Suzzie 6 Comments



Zdravím dievčatá po veľmi dlhej dobe. Praktické maturity mám za sebou, zajtra ma čaká obhajoba, takže držte palce aby všetko dobre dopadlo. Na koniec ešte ústne maturity a bude to! Už sa teším ako to budem mať všetko za sebou, pretože som maximálne vyčerpaná a bez života. Rada by som si už oddýchla a robila veci, ktoré mám rada. Predsa len, keď niekoľko týždňov robíte veci, ktoré vás nebavia a nemáte ani chvíľku času urobiť niečo, čo by vám robilo radosť, alebo sa stretnúť s ľuďmi, ktorých ste už dlho nevideli, nemáte moc pozitívne pocity zo života. Navyše spávate denne iba niekoľko hodín. Dosť však negatívnych vecí, pretože sa veľmi teším, keď budem mať čas vám písať nové články, pretože v poslednej dobe mi pribudlo toľko noviniek, ktoré vám musím ukázať aké sú úžasné! :)




Dnes by som vám chcela povedať niečo o dvojfázovom odličovači očného okolia od Oligodermie. S touto značkou som sa stretla po prvý krát. Značka Oligodermie je francúzska kozmetika, ktorú založil Dr. Jean - Jacques Legrand, ktorý položil základy estetickej medicíny. V Paríži otvoril vôbec prvú kliniku estetickej chirurgie vo svete. Značka si zakladá na kvalite a patentoch, ktoré pochádzajú z vlastného laboratória. Táto profesionálna kozmetika sa využíva v 10 000 salónoch po celom svete.


Odličovač ma zaujal svojím zložením. Obsahuje extrakt z broskyne bohatý na vitamín B, C, E, ktorý pomáha ukludniť a zrevitalizovať pokožku. Extrakt z chrpových kvetov sa stará o zjemnenie a regeneráciu pleti. Odličovač sa nachádza v jednoduchej plastovej fľaštičke, ktorej obsah je 100 ml. Odličovač má veľmi maličkú vôňu, skoro žiadnu. Čo je podľa mňa super, pre všetkých, komu vadí parfemácia. Poďme však na to najdôležitejšie, čo všetko odlíči ? Mám celkom zmiešané pocity. Na jednej strane veľmi jemne odličuje a dôkladne ale troška to trvá. Make-up postupne rozpustí a ide skvelo dole, len to tršku trvá a aj viac tampónov sa minie. S micelárnou vodou to ide o trošku rýchlejšie. Čo som si však zamilovala bola hebučká pokožka okolo očí a žiadny pocit mastnosti. Navyše cítim ako krásne hydratuje pokožku. Ak by som mala povedať môj celkový dojem je tak 50 na 50. Na jednu stranu krásne hydratuje, je jemný a make-up celý odlíči, na druhej to trvá dlhšie a moc sa mi nepozdáva ani cena, ktorá je trošku vyššia.




Čo vy a značka Oligodermie ? Poznáte ju ?:)

Ďakujem e-shopu zdravi-krasa.cz za poskytnutie výrobku na testovanie.

Možno sa ti bude páčiť aj

6 komentárov:

  1. Poznam, mam peeling kiwi a mango a je skveky! Vyborna struktura, zrnka jsou tak akorat😘😘😘

    Andreablog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. O tejto značke počujem prvý krát... zaujímavá však je.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vubec tuhle znacku neznam, ale vypada hodne dobre.:-)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten odličovač očného okolia som videla raz na jednom blogu a hovorila, že je zlý :D Ale too bol taký pofiderný bloh :D Pekný článok :) A nahnadila si ma naň :)
    Aďulik Sun

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten vyzerá naozaj skvelo ! :) Ešte som ho nikde nevidela no popozerám určite :)

    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Značku znám a právě testuji tento odličovač :)

    Soutěž o balíček Weleda

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)