#SMEKRASNE s Dove

22:35 Suzzie 5 Comments


Si krásna ? Cítiš sa, že si krásna ? Podľa prieskumu značky Dove si 70% Sloveniek, myslí, že si ostatné ženy neveria, čo potvrdzuje aj fakt, že iba 2 % respondetiek sa dokážu opísať ako krásne, Ako to máte vy ? Viem, že môj blog má tisíce zobrazení každý mesiac a stovky prečítaní článkov. A keďže môj blog je najmä o kráse a ženských veciach, napíšte mi do komentára odpoveď na otázku. Si krásna? Som zvedavá na komentáre! A ako to je u mňa? Bohužiaľ, ja vám veľkým príkladom teda moc nebudem, keďže u mňa je to všelijaké. Najviac sa však cítim krásna, keď mám svoje obľúbené oblečenie v ktorom sa cítim pohodlne a aj viem, že vyzerám v ňom super. Ak sa mi podarí skvelý make-up, ak sa ráno nezobudím s ďalšou vyrážkou a veľmi mi pomáha aj "good hair day", ktorý mávam teda veľmi zriedka. :D

K tomu aby som mala sebavedomie a dokázala plniť všetky úlohy, ktoré ma cez deň čakajú potrebujem 100% ochranu. Či v škole, pri športe alebo cestovaní. V dnešnej dobe patrí deo kozmetika k samozrejmosti. Časom sa vyvíjajú deo prípravky, ktoré vydržia dlhšie a dlhšie ale čo naša pokožka ? Čo ju bude hydratovať?

Som veľmi rada, že značka Dove prišla so skvelým novým radom Original, v ktorom až štvrtinu zloženia antiperspirant obsahuje hydratačný krém, ktorý pomáha regenerovať pokožku podpazušia. Dove má pravdu, naozaj je pokožka krajšia, jemnejšia a mám lepší pocit, že sa o ňu starám. Potešilo ma však aj to, že po holení môžem použiť tieto prípravky, pretože neobsahujú alkohol a nespôsobujú žiadne podráždenie, čo môžem len potvrdiť, zatiaľ žiadne reakcie, len hebká a hydratovaná pokožka.




V rade môžeme nájsť klasický sprejový antiperspirant, s tuhým aplikátorom alebo guličkovým. Najviac som si obľúbila guličkový, ktorý je najpríjemnejší a dá sa použiť kdekoľvek. Bohužiaľ, by som vám odporučila sa vyhnúť sprejovému variantu, ktorý zanecháva biele stopy, čo je škoda ale nedá sa vôbec používať. Určite vyskúšajte s guličkovým alebo tuhým aplikátorom, navyše budete mať lepší pocit ako sprejovým antiperspirantom.

Pri príležitosti Dňa matiek, si Dove pripravila kampaň  #smekrasne v ktorej sa snaží nájsť sebavedomie všetkým ženám. Predsa len, určite % krásy dedíme aj po našich mamách. Síce už máme po tomto krásnom sviatku,avšak na stránke smekrasne.sk sa môžete zapojiť do nedele do súťaže o spoločné fotenie s profesionálnou fotografkou. To by bol skvelý spoločný zážitok nie ? :)





Možno sa ti bude páčiť aj

5 komentárov:

  1. Ja osobne Dove veľmi nemusím.. príde mi to ako priveľmi umelá značka čo sa týka deodorantov, pretože radšej mám tie prírodné :) Každopádne sa mi neskutočne páči ako značka propaguje to, že všetky ženy sú krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Podle mě je každá žena krásná. U mě je to jak kdy. I když nevypadám fyzicky jako modelka, snažím se najít vždy na sobě to pozitivní. A pokud se ještě dobře obleču, je to plus navíc. Nejvíc se mi líbí přirozený vzhled, takže jsem se naučila říkat si, že i bez makeupu jsem krásná. Řekněme si upřímně, že makeup není všechno :) I v tu nehorší chvilku je dobré si říct, co nám dělá náš život pozitivní a jak jsme krásné :)
    Jinak ten kuličkový antiperspirant nezanechává nějaké stopy? :(
    La vie est belle

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Značku mám rada a páči sa mi aj ich propaganda :-) Michaela
    www.imperfect-woman.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nedávno jsem si koupila od Dove okurkový antiperspirant a jsem moc spokojená s výdrží :-)
    SimonetaBlog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skvelý článok. Dove mám veľmi rada a používam ho každý deň :) A to či som krásna ? Patrím k tým väčším percentám, ktoré si nedokážu úplne povedať, som krásna. Ale snažím sa mať rada takú aká som :)
    SHE IN GIVEAWAY ! : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)