Sviežosť s Adidas

18:39 Suzzie 10 Comments









Leto prichádza a s ním aj slniečko, teplo, športy a áno, aj nepríjemne potenie. Najviac sa dopotíme pri formovaní našich tiel, samozrejme aj vysoké teploty robia svoje a poznáte to, napríklad v takej MHD. Aby sme sa cítili svieže, musíme používať rôzne deo produkty. Ja mám najradšej také, ktoré zaistia moju ochranu a nemusím sa báť, že v polovici dňa budem dopotená a zapáchať. Veľmi rada mám telové spreje a v neposlednom rade - sprchovacie gély, ktoré osviežia telo a aj ducha. Nieje nič lepšie ako celý deň voniať ako kvetinka a po športovaní si dať osviežujúcu sprchu.





Moje najobľúbenejšie produkty medzi sprchovacie a deo produkty určite patria tie, od značky Adidas. V ponuke nájdeme niekoľko druhov rôznych produktov. Ukážem vám tie najlepšie a najvoňavejšie. Všetky produkty nájdete v e-shope elnino.sk  a za oveľa lepšie ceny ako kdekoľvek inde. / mám overené /.

Sprchovacie gély skvelo penia a hydratujú pokožku. Milujem svieže sprchy práve s nimi. Pure lightness a fruity rythm - tieto patria medzi moje najobľúbenejšie a vždy keď nakupujem novú kozmetiku tak ma ani nenapadne sa popozerať po iných produktoch ako sú od Adidas. Odporúčam!


V rovnakých vôniach ako sú sprchovacie gély nájdeme aj telové spreje a dezodoranty. Sú v rôznych variantoch a veľkostiach. Zbožňujem telové sprej s vôňou fruity rythm a deo sprej natural vitality. Nádherné voňajú a aj vôňa sa dlho udrží, ale treba ju cez deň ešte niekoľkokrát aplikovať, predsa len, nie je to parfém. V kabelke mám vždy jeden hodený a keď sa cítim menej "sviežo" jednoducho ho vytiahnem a použijem. :))

Ak máte radi svieže vône, skočte do týchto produktov, uvidíte, budete nadšené! :)

Možno sa ti bude páčiť aj

10 komentárov:

  1. Adidas sprej mám v malé verzi do kabelky, jinak nedám dopustit na Rexonu. Ta je pro mě prostě nejlepší :) Ale Adidas sprchové gely jsou super!

    Simply Janet

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Adidas mám veľmi rada či už ako značku oblečenia alebo kozmetiky. Majú naozaj skvelé vecičky a krásne voňajú :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vůni Fruity rhythm mám moc ráda a taky jsem měla deodorant. Nádherně voní snad všechny jejich vůně. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Adidas sprcháče mám veľmi rada ale z dezodorantov nedám dopustiť na Dove:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Před nedávnem jsem také měla doma deodoranty od Adidas a byla jsem s nimi docela dost spokojená, krásná vůně, a hlavní je to, že vydržely na těle a já se cítila svěží.

    www.dendyss.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Před nedávnem jsem také měla doma deodoranty od Adidas a byla jsem s nimi docela dost spokojená, krásná vůně, a hlavní je to, že vydržely na těle a já se cítila svěží.

    www.dendyss.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Raz som mala od adidas sprchový gél, už neviem presne ktorý, asi taký oranový, dostala som ho na Vianoce a bol super. A tiež som vyskúšala aj deo, ale momentálne dávam prednosť tuhej Rexone, tá je skvelá proti poteniu aj príjemne vonia. A telový sprej mám ten istý ako ty, tiež super vonia, mám rada také sladšie svieže vône. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Značku Adidas mám v podstatě docela ráda, jejich deodoranty jsou účinné a pěkně voní. Nicméně nejvíce mě oslovili asi sprchové gely.
    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. interesting how they smell, I have to check!

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)