NATURE BEAUTY: Balzam na pery, telový peeling i šampón na vlasy

21:58 Suzzie 3 Comments



Ahojte žienky! Vítam vás pri ďalšom článku o prírodnej kozmetike. Keďže trh s prírodnými produktami sa stále rozširuje a my máme k dostatiu veľké množstvo značiek opäť vám prinášam výber produktov z môjho obľúbeného e-shopu krasnakazdyden.cz , kde okrem týchto výrobkoch nájdete obrovské množstvo iných. A okrem iného, produkty vám prídu krásne zabalené a to ja úplne milujem! :)






Balzam na pery Crazy Rumors, príchuť Raspberry Sherbet. Tento balzam som si zamilovala a v poslednej dobe používam iba ten. Má presne tú žuvačkovú sladkú príchuť, ktorá je tá najkrajšia a najsladšia, mňam! Pery krásne vyživí a sú po dlhú dobu jemnučké a šťavnaté. Navyše tento balzam je dostupný hneď v niekoľkých príchutiach, z ktorých si podľa mňa vyberie každý.




Peeling je dôležitý pre našu pleť ale aj pokožku celého tela. Vďaka peelingu sa zbavujeme odumretých buniek a pokožka je krajšia a pružnejšia. Peeling DETOX od Johnny Organic je navrhnutý tak, aby detoxikoval našu pokožku. Absorbuje toxíny a necháva pokožku čistú. Čo všetko obsahuje ? Raw kokosový palmový olej, himalajskú morskú soľ, vysoko hydratačné oleje obohatené o šípky, ktoré pomáhajú s liečením kožných problémov ako sú akné, celulitída  a strie. Peeling je naozaj príjemný, aj keď mi niekedy príde, že by mohol byť jemnejší. Pokožka je po aplikácií jemnučká a voňavá. :)




Čo sa týka prírodných šampónov, tento BalancoShamp od Soaphoria je moja premiéra. Má pomôcť k návratu  rovnováhy pokožky hlavy. Obsahuje veľké množstvo byliniek a olejov, ktoré sa postarajú o vaše vlasy.  Aj keď je tento šampón určený na mastné vlasy, bohužiaľ mne vôbec nesadol. Vlasy som mala na druhý deň už mastné a musela som si ich znova umyť. Myslím si, že by bol lepší pre vlasy, ktoré sa nemastia tak rýchlo ako moje. :)



Ktorý produkt vás najviac zaujal ? :)

Možno sa ti bude páčiť aj

3 komentáre:

  1. Soaphoria šampón som si tiež chcela kúpiť, dobre že som si najskôr prečítala tvoju recenziu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. páči sa mi ten šampón a na pokožku hlavy by sa mi tiež niečo také zišlo ale ja si musím zmývať každý 3 deň tak neviem či by bol vhodný pre mňa keď sa ti z neho mastia.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Balzámy na rty od Crazy Rumors si kupuji už několik let vždy před Vánoci a to si udělám hned velkou zásobu na celý rok :-) miluji kávové a čokoládové vůně :-) a od Soaphorie mám ráda cokoliv, hlavně jejich řadu Mléčné potěšení :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)