MEGA SUMMER HAUL

20:51 Suzzie 11 Comments



Ahojte dievčatá, vítam vás pri mojom poslednom nákupe (najmä) oblečenia. Keďže prišla výplata a začali výpredaje, naskytla sa vynikajúca možnosť na nákupy! (aj keď tá je vlastne skoro vždy, no nie?! :D) Veľmi sa mi páči "boho style" a v takomto štýle som sa niesla aj počas nakupovania. Vyberala som hlavne letné veci v tomto štýle, ktoré "snáď" nejako dokopy skombinujem. :D Najviac oblečenia som kúpila v New Yorkeri, kde nemajú vždy najkrajšie kolekcie ale táto letná sa neskutočne podarila a vybrala som si z nej neskutočne veľa vecí. Skoro všetky veci boli vo výpredaji a ja som ušetrila niekoľko desiatok eur ( možno aj viac :D ). Na druhú stranu, oblečenie z tohto obchodu nieje až tak kvalitné a plné sumy za tieto veci by som určite nedala. Aj napriek tomu, že daná vec za plnú cenu je za mesiac-dva vo výpredaji alebo je zlacnená. Niekoľko vecí som si vybrala aj v Gate, kde sa mi moc oblečenia teda nepáčilo. Niečo som ulovila aj v CaA. Nebudem zdržovať a môžme ísť hneď na to!



Tieto čipkované kraťase som ulovila v New Yorker. Dlho som ich chcela a konečne ich mám!





Nakúpila som si aj niekoľko obyčajných tričiek, ktoré sa zídu vždy a všade.





Biele šaty s krásnym detailom na zadnej strane. Sú príjemné a ľahučké. 




Kúpila som si hneď tri "prehozy", kabátiky alebo ako ich nazvať. Už na začiatku článku, som vám písala, že sa mi tento boho štýl veľmi páči a tento prehoz patrí k najkrajším aké som kedy videla. Nádherný.



Ulovila som aj túto krásnu pastelovú sukňu, ktorá ma perfektný tvar pre moju postavu a robí ma "trošku krajšou", je zo semišu alebo niečoho podobného. A je nádherná, a stála len 5 €! 



Ďalší kabátik, ktorý je tiež z tejto látky, má super tvar a strapce na konci..júúú..a tá farba. :)




Sivé sáčko, ktoré ma dlhší a slim strih a perfektne mi sedí, navyše farba je krásna a ľahko kombinovateľná.



Tričko s nápisom som si nekúpila, ani nepamätám ale toto som musela mať. :D


Klasická obtiahnutá čierna sukňa po kolená. Myslím si, že túto sukňu pekne vynosím toto leto. 




Neviem či ste si to všimli, ale v tom Lidli majú každý týždeň nejaké pyžamo (alebo aj hneď niekoľko pyžám ) a skoro vždy sú pekné. Teraz som neodolala tomuto pastelovému. :)



Biely tenší svetrík.


Klasické tmavomodré tričko s V výstrihom.


Obyčajné slimky.



Ďalší prehoz, ktorý je troška hrubší a vynikajúci na letné večery. :)





Táto kabelka ma zaujala na prvý pohľad, ale vzdala sa mi malá (na moje pomery, kabelka vždy väčšia ako ja :D ) ale priateľ ma nakoniec nejako prehovoril a ja som ju zobrala a neľutujem. Veci tam napchám len niekoľko, ale zatiaľ stačí a je nádherná! :)




Biele Converse som chcela už dlhšie. Kupovala som v Office a najprv som chcela tie krátke (však je leto, teplo ) alebo boli nejaké nažltlé a tieto sa mi viac páčili, tak som kúpila tieto. Navyše ich majú teraz v akcií -20 alebo -30%.


Nádherné baleríny z Gate, ktorý majú krásny predný detail.

A malý bonus na záver. V Pupa teraz  prebiehajú výpredaje a ja som nejakou "náhodou" našla vecičky do bytu. Sviečky, difúzer, nejaké vrecká ale aj tieto osviežovače do bytu. Používajú sa buď do priestoru alebo na textílie. Nádherné vône. Musíte vyskúšať, boli v zľave -50%!




Ešte som si kúpila nádherný oranžový klobúk, ale ten som zabudla odfotiť, nevadí, ja vám ho ukážem neskôr na instagrame.


Možno sa ti bude páčiť aj

11 komentárov:

  1. Kúpila si si krásne veci:) a po podobných šortkách už dlho túžim☺ a svetrík so strapcami ma zaujal už na prvý pohľad;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Všetky veci sú naozaj pekné a využiteľné. Zobrala by som ti asi všetko :D Ale najviac sa mi páčili šortky a pastelová sukňa :)
    Weirdhouse

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Samé nádherné kousky sis pořídila, všechno se mi moc líbí! :) Hlavně ten bílý svetřík a kraťásky z New Yorkeru mě zaujaly. :)
    Diary of Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mě se vůbec nelíbí, jak je to nafocené, ale věci jsou pěkné............

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moc pěkné věci sis pořídila. Moc se mi líbí ty bílé kraťásky. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. všetky veci, čo si si kúpila, sa mi veľmi páčia :) veľmi pekný výber ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pekné nákupy! Mne sa veľmi páčila tá bielo-čierna kabelka v GATE, ale zdala sa mi nejaká drahá. Alebo už je vo výpredaji? To aby som po ňu zajtra išla :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Moc pěkné věci sis pořídila, líbí se mi moc ty basic kousky a také ten světlý top!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. jak všechny ty kousky vidím, tak bych hned šla nakupovat :)) hodně mě zaujaly ty home spreje, na to já jsem ujetá!

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)