Novinky od Avon

21:09 Suzzie 4 Comments







V každom katalógu nám Avon pripraví niekoľko noviniek, ktoré nesmú chýbať ani na mojom blogu. :) Objavovanie a skúšanie kozmetiky, hlavne čo sa týka tej dekoratívnej ma veľmi baví a preto som rada vyskúšala aj tieto dve novinky od Avonu. Kajalová čierna ceruzka a pleťový podklad pod make-up rady Luxe.


Zmatňujúci pleťový podklad Luxe

Zaujme už na prvý pohľad svojím luxusným obalom i krabičkou. Je ladený do zlatej farby, /ktorú mám veľmi rada / a na poličke či v kozmetickej taštičke vyzerá elegantne. Nanášanie produktu sa dá vďaka pumpičkovému apolikátoru, ktorý mám najradšej. Podklad je príjemnej, jemnej konzistencie a má nádhernú jemnú vôňu. Na pleť sa nanáša veľmi ľahko. Pleť je jemnejšia ale make-up na ňu vôbec dobre nesadol. Pleť pôsobila "divne", make-up pekne nesedel a lepšie by to bolo bez tej bázy. Skúšala som aj s iným make-upom a výsledok bol rovnaký. Pre mňa určite nie..











Kajalová ceruzka na oči


Kajalová ceruzka v niekoľkých odtieňoch by nemala chýbať v žiadnej kozmetickej výbave. Okrem toho, že nám krásne zvýrazni oči, napríklad čiernou farbou. Rôznymi farebnými kombináciami ich môžeme aj rozžiariť. Dokonca, bielou ceruzkou môžeme oči aj opticky zvätčiť. Väčší problém je nájsť tu pravú. Táto od Avonu má skvelú pigmentáciu ale aj výdrž a radím ju medzi najlepšie, ktoré som kedy vyskúšala. Navyše na druhej strane má gumový aplikátor vďaka, ktorému si nanesenú ceruzku môžete rozotrieť a vytvoriť tým krásny look. Vôbec sa nemusíte báť, že po rozmazaní udete vyzerať divne, cerzka ide ľahko rozmazať a vyzerá to naozaj skvelo, takže smelo do toho! A cena ? 2,90! :)









Možno sa ti bude páčiť aj

4 komentáre:

  1. Ja Avon teda môžem a vždy tam niečo objavím, Ja používam Luxe špirálu a ta je Top a tak isto aj rúž Luxe, tuto ceruzku momentálne tiež používam a nedám na ňu dopustiť ja ju ale väčšinou používam pod oči:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Avon je pre mňa značka, ktorá vyrába fakt výborné a na druhej strane aj fakt zlé produkty :/ ono je to všetko len o skúšaní a hľadaní tých dobrých :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)