MARY KAY / my favorite 2 make-up products

14:09 Suzzie 7 Comments


Dekoratívnej kozmetiky nemáme nikdy dosť / povedzme si úprimne / a na našich poličkách sa veselo vyníma hneď niekoľko odtieňov rúžov, očných tieňoch a tak ďalej. Mohla by som pokračovať. :) Mala som možnosť otestovať aj novú dekoratívnu kozmetiku od Mary Kay, presnejšie gélový polomatný rúž na pery a rozjasňujúcu tyčinku. Verím, že značku Mary Kay vám predstavovať nemusím, keďže je dosť známa. Niekto ju má rad, na druhej strane sa nájdu aj ľudia, ktorí ju priam nemusia. Ja sa pripájam k tej prvej skupinke ľudí. Mne značka Mary Kay a jej produkty celkom sedia, a nijak inak to nebude ani s touto dvojkou.




Rozjasňujúcu tyčinku Glowing Finish

 si môžeme zakúpiť v 2 odtieňoch. Síce je už leto dávno za nami a vonku je nám skôr zima ako teplo, pleť vždy vyzerá krajšie ak je rozjasnená. Touto tyčinkou to ide veľmi ľahko a navyše zanecháva krásny efekt. Obsahuje malé trblietky, ktoré mi nie až tak vyhovujú ale konečný efekt je naozaj pekný. Konzistencia je príjemná, krémová a nieje až tak moc pigmentovaná, takže sa nemusíte báť, že to preženiete. V týchto kategórií produktov to naozaj oceňujem. 




Gélový polomatný rúž

 nájdeme celkom v 6 odtieňoch. Prvé čo ma zaujalo na týchto rúžoch sú tie krásne, elegantné obaly. Poďme však na dôležitejšie veci. Pigmentácia je naozaj skvelá a stačí vám jedno - dve prekrytie cez pery a získate plnú farbu. Prekvapila ma aj príjemná vôňa, nemusíte sa báť nieje to nejaká extra parfumácia, naozaj jemnučká a myslím si, že nebude vadiť nikomu. Rúž je naozaj jemnučký, hebký, ľahko kĺže po perách a má gélovú konzistenciu. Finish nie je polomatný a veľmi pekný. Ja mám odtieň Mauve Moment , ktorý je ideálny na denné nosenie. Rúž nelezie do vrások, nerozmazáva sa. Na perách mi vydrží také tri- štyri hodinky, s tým, že si ho aj zapudrujem a aj papám a pijem. 







Čo hovoríte na tieto produkty vy ? :) Máte radi Mary Kay ?

Možno sa ti bude páčiť aj

7 komentárov:

  1. Od Mary Kay ještě nic nemám, ale ta rtěnka má nádhernou barvičku. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. rúž je krásny :) inak veľmi pekné fotky ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja Mary Kay produkty milujem ❤️ Mam aj tieto dva kúsky len v inych odtieňoch a som maximálne spokojna :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tá tyčinka bola môj verný spoločník v lete :) je to také multifunkčné líčidlo, a veľmi som si ho obľúbila :)
    taktiež musím pochváliť veľmi pekné fotky :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten rúž je výborný! :) Taktiež ho mám veľmi rada a počas leta patril medzi mojich obľúbencov :)

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)