YVES ROCHER/ Starostlivosť o pokožku rady Plaisirs Nature

9:16 Suzzie 6 Comments

Značku Yves Rocher vám predstavovať nemusím a na blogu ju nájdete celkom často. Mám ju veľmi rada, najmä kvôli vôňam, účinkom ale aj krásnym obalom. Rada by som vám ukázala tri výrobky v starostlivosti o telo z rady Plaisirs Nature. Sprchovací gél Vanilka, Telové mlieko mandľa a kvet pomarančovníka a relaxačný telový balzam kvet pomarančovníka, levanduľa a petit grain.





Najviac z tejto trojky som si obľúbila relaxačný telový balzam, ktorý nájdeme v takejto dózičke. Balzam je veľmi hutný, na pokožke sa preto ťažšie rozotiera a dlhšie trvá dokým sa vsiakne do pokožky, to však nevadí, pretože pri mazaní tohto pokladu zrelaxujete aj vy. Má veľmi jemnú, zvláštnu vôňu, bylinkovú. Myslím si, že môže aj niekomu vadiť, pretože je to skôr prírodná vôňa. Žiadna umelá, detská, sladká prvoplánová. Ja túto variantu práve oceňujem. Pokožku zjemní a hydratuje, krásne sa leskne,  nelepí sa a efekt vydrží naozaj dlho. S čím mám problém je, že sa veľmi rýchlo míňa! Je to poklad. :)


Sprchovací gél s vôňou vanilky sa nachádza v malom praktickom obale. Pokožku pekne vyčistí a príjemne pení. Musím sa priznať, že ja na vanilkové vône vôbec nie som ale táto ma prekvapila. Nie je to tá umelá vanilková vôňa, ktorú cítime skoro všade. Táto je príjemnejšia, síce je dosť koncentrovaná ale je naozaj príjemná a pekne vonia. Áno, aj mne, čo moc tieto vône nemusím. :)



Telový krém s vôňou mandlí a kvetu pomarančovníka som si tiež veľmi obľúbila. Nie je moc hutný ani riedky, taký stred, ktorý je úplne v pohode. Ľahko sa rozotiera a do pokožky celkom rýchlo vsiakne. Vôňa je tiež prírodná a jemnučká. Presne takéto mám veľmi rada. Pokožka je jemnejšia a krásne vonia. Navyše sa veľmi ľahko aplikuje vďaka praktickej pumpičke.


Ďalšie produkty, ktoré som si zamilovala a rada používam. Ktoré sú vaše naj od Yves Rocher ? :)

Možno sa ti bude páčiť aj

6 komentárov:

  1. Rada zajdem sem tam do tohto obchodu minule som si kupila sprchový gel s čerešňovým kvetom a aj sprcháč mango a koliander krásne voňajú a k tomu telové mlieko aloe vera s pumpičkou. Trošku mám ďaleko tento obchod a tak si spravím zásoby na dlhšie:) Ale ten telový balzam sa mi páči na zimu to je určite dobrý pomocník:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. milujem tie ich krásne balenia :) táto rada musí mať peknú vôňu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tyhle jejich nové obaly se mi hrozně moc líbí :))
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já zase vůni vanilky miluji a asi jsi mě hodně nalákala. Akorát zítra půjdu kolem obchůdku YR. :-D
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ten sprcháč musí byť dokonalosť :) od YR som nemala asi ešte nič, ak si dobre pamätám, ale mala by som to napraviť!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Sprchovací gél s vôňou vanilky som pred nejakým časom mala, má fakt úžasnú vôňu ♥

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)