EVENT: Slávnostná večera s Yves Rocher

22:55 Suzzie 5 Comments



Krásny predvianočný čas dievčatá. Vonku ale aj u nás doma sa všetko zvianočnieva, všade svetielká, trblietky a všetko je nejak krajšie..ešte chýba sneh, dovolenka a bolo by to dokonalé. Minulý piatok som mala možnosť sa zúčastniť slávnostnej večere s Yves Rocher. Neváhala som ani minútku a pozvánku prijala. Veľmi som sa tešila..na skvelú spoločnosť, večeru, i vianočnú kolekciu.















Večera sa konala v reštaurácií Korzo na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave. V tejto reštaurácií som bola prvý krát. Reštaurácia ma očarila na prvý dojem. Interiér bol skvelo zariadený, príjemný a útulný. Hneď ako som vošla ma privítalo zastúpenie značky. Ostatné blogerky tu už sedeli a predstavovali sa medzi sebou. / Ja som zase meškala! :D / Večera sa niesla v príjemnej atmosfére. S babami sa skvelo rozprávalo. Najmä o kozmetike / ako inak /. Nikdy nebolo ticho a tak to má byť.

Večeru sme začali so skvelou polievkou, asi tekvicovou s malinami. Bola skvelá! Avšak my sme pokračovali skvelým hlavným jedlom a nemôžem zabudnúť samozrejme ani na čokoládový dezert, ktorý sa v ústach len tak rozvinul. Mňam! Takúto skvelú večeru by som si určite ešte zopakovala. :)






Rozprávali sme sa aj o nových produktoch, o novom sére a dostali sme aj krásne darčeky. Produkty z vianočnej kolekcie, ktorá je úžasná / ako každý rok / ale aj produkty, ktoré sme si mohli sami vybrať. Môžte sa teda tešiť na recenzie. Najbližšie vám ukážem niečo z vianočnej kolekcie, ktorá vonia...hmm.. :)

Som veľmi rada, že som sa večeri zúčastnila a strávila takto čas. Večera bola skvelá a teším sa na testovanie produktov..

Ak budete mať čas niekedy v Bratislave, alebo ak tam bývate, určite sa zastavte v tejto reštaurácií aspoň na kávičku alebo mätový čj, nebudete ľutovať! :)

Možno sa ti bude páčiť aj

5 komentárov:

  1. Tak tento event vyzerá ozaj luxusne a čarovne :) Yves Rocher vie, ako na to :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. akcia vyzerá parádne, to jedlo musela byť jedna báseň! :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne si toto stretnutie vystihla , myslím že si to užila každá z nás :)
    Ja budem robiť neskôr tiež recenziu tak sa teším ako to zhodnotíme ( http://theunimyworld.blogspot.sk/)

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)