INTERIOR DESIGN: Veľký haul dekorácií do spálne

22:43 Suzzie 7 Comments



Ani som si nemyslela, že ešte niekedy napíšem nejaký článok do tejto rubriky ale v poslednej dobe by som ich tu kľudne hodila aj viac ako viac. :D S priateľom stále prerábame, vymýšľame a nakupujeme a potom dekorujeme. Pravda je aj taká, že sa niekedy dosť "pohádame" ale väčšinou sa dohodneme /uzná moju pravdu :D /. Tentokrát sme narazili na skvelú akciu v Jysk, v ktorej mali naše vysnívané vankúše a deku s vysokými a jemnučkými vlasmi. Na dotyk sú úplne úžasné jemnučké a vyzerajú skvelo kdekoľvek. Názov produktu je Lotus a nájdete ich v akcii do 1.2, cena deky je 16,50 € a cena vankúša: 5,50 €. Pôvodné ceny sú oveľa vyššie. Za ktoré, by som určite tieto veci nekúpila.








Rámiky sme tiež kúpili v Jysku, kde ich mali v akcii a vyplatili sa. Kúpili sme klasické čierne a zlaté, ktoré sa hodia tiež všade a môžete do nich vložiť aj šialenejšie vzory :D. Krabičky sme kupovali tiež tu ale tie biele so zlatými hviezdami sme našli v Pepcu, tiež vo výpredaji, takže radosť z nákupu bola dvojnásobná. Veď to poznáte. :)








Skvelou dekoráciou sú aj tieto šedé geometrické poličky, ktoré si môžete všelijako pootáčať, nakombinovať a vznikne vám vždy efektný výsledok. Nájdete ich v Kik a ich cena je 8 € /2 kusy v balení /.







V Lidli majú tiež niekedy pekné veci, ako napríklad aj tento vankúš bol aj v iných farbách. V čiernej, a takej broskyňovo-ružovej.

Kde najradšej dekorácie nakupujete vy ? Nezabudnite sa podeliť o svoje tipy v komentároch. :)


Možno sa ti bude páčiť aj

7 komentárov:

  1. Tak ta deka a polštáře?! Nádhera! Musím si pro ně zajet do Jysku, protože je potřebuju :D Dívala jsem se kolik stojí teď oproti původní ceně a fakt se to vyplatí.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. to je super že už takto dekorujete :) nás čaká práve len sťahovanie, a už by som si priala aby sme len takto dekorácie kupovali a to hlavné mali za sebou :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Samé krásne doplnky. Ja rada nakupujem v Jysku, často sa tam objaviť zaujimavé a pekne doplnky a čím dalej si tento obchod viac oblubujem.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Polštáře a ta deka! Člověk má chuť se do nich úplně zachumlat. :D Nádhera. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovedaťOdstrániť
  5. jéj, všetko sú to skvelé veci, milujem články s bytovými dekoráciami! som na nich tak trochu závislá :D :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja tvoju izbu a tvoj štýl milujem! Najviac ako sa dá!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj :) tie vankúšiky mám aj ja a sú naozaj super. Veľmi rada nakupujem dekorácie v Pepco, Jysk a super na originálne veci sú aj blšáky.
    Dúfam, že sa mi čoskoro podarí pripraviť podobný člákok s dekoráciami :)

    www.thevandasdiary.com

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)