I love running

19:54 Suzzie 4 Comments





Beh je skvelá vec, pre naše telo, pre našu myseľ. Úžasný vytrvalostný šport, ktorí zbožňujú milióny ľudí na svete. Výhod behania je hneď niekoľko: môžete ísť bežať kedykoľvek, kdekoľvek. Môžte behať ako dlho chcete, akým tempom. Beh je vhodný naozaj pre každého a skvelé kardio pre naše telo. Beh samozrejme, ako aj iný šport je namáhavý a zabehnúť maratón nedokážeme po mesiaci behania ale myseľ si vyčistíme hneď pri prvom behu. :)





Ja som začala behávať pred dvoma rokmi cez leto. Môj prvý beh vyzeral asi takto: Bežala som cca 2 minútky a následne som nevládala dýchať, takže som prestala behať a odkráčala domov. Na druhý deň som to skúsila znova a výsledok rovnaký. Na piaty krát to išlo už troška lepšie a keď som prvý krát zabehla svojich 5 kilometrov /cca po mesiaci/ som bola šťastná bez seba. Bohužiaľ ako skončilo leto, skončilo moje behanie a odvtedy som sa k nemu takto pravidelne nevrátila. Pár krát do roka som si bola zabehať ale nebolo to už takto pravidelné. Čo ma veľmi mrzí, pretože moja postava nieje ideálna a rada by som s tým niečo urobila. Veľmi sa teším na jar, keď už bude troška teplejšie a možno aj mňa vytiahnú slnečné lúče do bežeckých tenisiek. Skvelým pomocníkom bude určite aj táto krásna ružová bunda Puma, ktorú som si zamilovala na prvé "oblieknutie". Je veľmi ľahká. pekná, na fotkách je farba trošku skreslená, pretože práve zapadalo slniečko. Je vetru-vzdorná a cítim sa v nej vynikajúco. Nájdete ju na e-shope ringit.sk , kde ju nájdete aj v tmavej verzii. Na e-shope majú skvelé športové kúsky od známych športových značiek ako Puma, Adidas, Nike za super ceny. Majú tam aj veľký výber búnd na jar, tak si nezabudnite tiež nejakú vybrať a behanie bude hneď krajšie. :)













Čo vy a šport ? Behanie ? 

Možno sa ti bude páčiť aj

4 komentáre:

  1. Držím ti palce. Pre mňa beh nie. No kardio áno. Každý deň 20 minút s Jillian Michaels. Už 12 dní. Môj rekord v cvičení. No tentoraz ma to baví. A mám silnú motiváciu :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. to je super že behávaš :) ja som tiež takto behávala,a potom skončila..ale presťahovali sme sa na miesto kde je hneď pred bytovkou cestička do vinohradov, takže tam na jar začnem určite chodiť behávať :) držím ti palce :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvelé fotografie ♥ Ja som tiež nejaký čas behala, ale beh nie je nič pre mňa, oveľa radšej mám tanec :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. veľmi sa mi páči, kde a v akú hodinu ste fotky nafotili :) super svetlo a atmosféra ;) ja nebehávam, lebo ma to vôbec nebaví, skôr preferujem aerobik a tak :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)