Last minute Valentine´s day gifts

23:34 Suzzie 2 Comments






PeknĆ½ deň dievčatĆ”,

zamilovanĆ½ deň plnĆ½ lĆ”sky, ktorĆ½ nesie meno ValentĆ­n mĆ” svojich obľĆŗbencov ale aj ľudĆ­, ktorĆ­ tento sviatok vĆ“bec neslĆ”via a eÅ”te ho považujĆŗ aj za akĆ½si "nezmysel". Dajme si ruku na srdiečko a povedzme si pravdu. Ɓno, je to hlavne o marketingu, v podstate vÅ”etky sviatky sa točia okolo marketingu, pretože lĆ”ska predĆ”va. V obchodoch nĆ”jdeme plno kytĆ­c, rĆ“znych bonboniĆ©r, rĆ“znych predmetov atď. V reÅ”taurĆ”ciach a v kaviarniach ponĆŗkajĆŗ romantickĆ© večere a drinky, v kine prispĆ“sobujĆŗ filmy. Aj fifty shades of darker sa premieta v kine deň ValentĆ­na. Z instagramu a z ostatnĆ½ch sociĆ”lnych sietĆ­ na nĆ”s vyskakujĆŗ zamilovanĆ© prĆ­spevky plnĆ© srdiečok ale aj darčekov od partnerov a partneriek, romantickĆ© večere a zamilovanĆ© selfies. NajčastejÅ”ie sa stretĆ”vam s nĆ”zorom na tento sviatok s takĆ½m, že na čo ValentĆ­n, veď predsa lĆ”ska by sa mala oslavovaÅ„ každĆ½ deň, každĆ½ deň by sme si ju mali prejavovaÅ„, nielen tento deň. Alebo: " My takĆ½to sviatok nepotrebujeme, my mĆ”me každĆ½ deň ValentĆ­n ". Samozrejme, lĆ”ska sa mĆ” prejavovaÅ„ každĆ½ deň, nielen na ValentĆ­na. Ja to vÅ”ak beriem Ćŗplne z inej strany.



Podľa mňa, je skvelĆ© že existuje takĆ½to sviatok, že existujĆŗ vĆ“bec sviatky a mĆ“Å¾eme oslavovaÅ„ rĆ“zne sviatky a dni. Predsa len, život je o oslavovanĆ­. V tomto svete, ktorĆ½ je podľa mňa v poslednej dobe negatĆ­vny, mi prĆ­du prĆ”ve takĆ©to dni a prĆ­ležitosti na Ćŗsmev vhodnĆ©. Je skvelĆ© keď si niekto na vĆ”s spomenie, aj keď si spomĆ­na celĆ½ rok. Keď vĆ”s niekto rozosmeje, objĆ­me vĆ”s, alebo vĆ”m povie, ako vĆ”s ma rĆ”d. PoteÅ”ia aj kvety, sladkĆ© dobroty alebo peknĆ” večera vo dvojici. SpoločnĆ” chvĆ­Ä¾ka, ktorĆ” sa nĆ”m navždy zapĆ­Å”e do pamƤti. NajdrahÅ”ia vec na svete je nĆ”s čas, preto uvĆ”Å¾te dobre, komu alebo čomu ho venujete. :)


V tomto člĆ”nku by som vĆ”m chcela ukĆ”zaÅ„ darčeky, ktorĆ© poteÅ”ia každĆ©ho, no najmĆŗ nežnejÅ”ie pohlavie. Či už maminu, partnerku, kamarĆ”tku, kolegyňu. Ak ste teta eÅ”te nič nekĆŗpili a bojujete s časom, pĆ”Äi sa, čƭtajte ďalej. :) Je skvelĆ© obdarovaÅ„ ostatnĆ½ch. Aj vy mĆ”te vĆ¤ÄÅ”iu radosÅ„, keď niekoho obdarujete ako keď vy ste ten obdarovanĆ­ ? :)


TĆŗto sadu bomb do kĆŗpeľa od Cien kĆŗpite v Lidli. V sade sĆŗ tri gulĆ“Äky, každĆ” s inou vĆ“Åˆou. PoteÅ”ia každĆ©ho. V Lidli, ale aj v kvetinĆ”rstve nĆ”jdete veľa krĆ”snych a voňavĆ½ch kvetov. TĆŗto krĆ”snu kyticu kvetĆ­n zoženiete prĆ”ve tu. Mimochodom mali aj miliĆ³n tulipĆ”nov. SkvelĆ½m darčekom je aj nejakĆ” vĆ“Åˆa, dĆ”vam tip na jednu "zamilovanĆŗ" od Yves Rocher Quelques Notes d'Amour, ktorĆ” mĆ” aj vo flakĆ³niku srdiečko. :) V neposlednom rade, každĆŗ z nĆ”s poteÅ”Ć­ niečo sladkĆ© a čokolĆ”dovĆ©. NemĆ”m pravdu ? :) A srdiečko plnĆ© ružičiek, ktorĆ© sĆŗ vlastne mydielka nĆ”jdete v Jysk.










Samozrejme, deň pre zamilovanĆ½ch nebudĆŗ oslavovaÅ„ ľudia, ktorĆ­ sĆŗ single, takže Ćŗplne chĆ”pem, že oni to majĆŗ silno v...a robia si na ValentĆ­na čo chcĆŗ a vĆ“bec ich nezaujĆ­ma ako sĆŗ vÅ”etci ostatnĆ­ zamilovanĆ­. Ale berte to pozitĆ­vne, možno že v prĆ”ve tento deň nĆ”jdete svoju lĆ”sku. Nikdy nevieÅ”. :D



Ja tento ValentĆ­n budem trĆ”viÅ„ naozaj pekne. RĆ”no idem do Bratislavy na blogger event a večer sa chystĆ”m na spoločnĆŗ, ValentĆ­nsku večeru s priateľom. Milujem prĆ”ve takĆ©to chvĆ­le. Nezabudnite si ho užiÅ„ aj vy, a zajtra sa vĆ”m určite ozvem. :)




Možno sa ti bude pĆ”ÄiÅ„ aj

2 komentƔre:

  1. No, ten poslednĆ½ obrĆ”zok sedĆ­ dokonale :D

    OdpovedaÅ„OdstrĆ”niÅ„
  2. pĆ”ni, ani som nevedela, že Lidl robĆ­ bomby do kĆŗpeľa :O tak na tie idem odteraz striehnuÅ„ :D

    Sabi z blogu Beautiful savage - GIVEAWAY

    OdpovedaÅ„OdstrĆ”niÅ„

ďakujem za komentĆ”r :)