Najobľúbenejšie produkty 2016

21:24 Suzzie 16 Comments



Ako aj minulý rok, aj tento rok vám prinášam prehľad mojich najpoužívanejších/najlepších/najmilovanejších produktov, ktoré som používala v minulom roku. Tento rok sme mali veľa noviniek na trhu a vyskúšala som toho tiež celkom dosť, aj keď mám pocit, že minulý rok prešlo mojimi rukami kozmetiky viac, uvidíme aký bude tento rok, verím však, že opäť nájdem nových miláčikov. Snažila som sa vybrať naozaj moju najmilovanejšiu kozmetiku. Niektoré produkty som vybrala, pretože majú naozaj vynikajúce vlastnosti, niektoré kvôli ich vôniam, obalom, účinkom atď. Poďme teda na to !








Ani minulý rok som nedala dopustiť na môj obľúbený make-up Lasting finish od Rimmel London. Tento make-up mám naozaj rada, preto som ho používala po celý rok a som s ním spokojná. Na pleť sa jednoducho nanáša, ma veľmi dobrý podtón, nevytvára na pleti "masku ", nevysúša a vydrží veľmi dlho. Má stredné krytie, ktoré vám bude úplne stačiť, navyše pleť krásne rozžiari. 

Primer od Clinique super primer na zjednotenie farby pleti, je tiež môj miláčik a nedám naň dopustiť. Napriek zvláštnej konzistencii a oranžovej farbe veľmi dobre pripraví pleť na nanášanie make-upu. Pleť vyhladí, zjemní a vďaka tejto báze bude make-up držať ešte dlhšie.

Štetce od Ebelin, ktoré som si zakúpila na "skúšku " ma presvedčili o svojej kvalite a používam ich každodenne. Majú jemnučké štetinky v správnom množstve a tak je nanášanie dekoratívnej kozmetiky veľmi ľahké a precízne. 

Micelárnej vody od Garnier sa držím už odvtedy od kedy som ju vyskúšala. K mojej pleti je jemná, odlíčenie je raz - dva, nedráždi mi pleť ani oči / aj keď som nositeľkou očných šošoviek /. Micelárnu vodu navyše nájdete v rôznych variantoch podľa typu pleti.

Bez čoho sa nezaobídem každý deň je samozrejme antiperspirant. Ja som verná práve tomuto, krémovému - guľôčkovému od Dove Original. Samozrejme, zachráni ma celý deň od nežiadúcich vôni, absolútne nedráždi pokožku - aj hneď po oholení sa dá použiť. Je jemný a má príjemnú vôňu. Ja ho už asi nevymením za iný. :)






Rúže na pery milujem a niekedy ich dokážem nosiť každý deň. Mám náladu aj  na výrazné farby, no sú dni a líčenia, keď dám prednosť nude odtieňom. V tomto roku som si veľmi obľúbila rúže od Avon, ktoré nájdeme hneď vo viacerých odtieňoch. Ja som si obľúbila práve tieto : Ideal Lilac, Pure Pink a Ruby Kiss  . Mám ich rada aj vďaka ich vlastnostiam. Majú skvelú pigmentáciu, sú krémovo - matné a na perách vydržia naozaj dlho.






Aussie - suchý šampón Flower power. Môj život bez suchého šampónu si už vôbec neviem predstaviť. Striedam najmä tento suchý šampón od Aussie a od Batiste, ktorý ma tiež skvelé suché šampóny. Ak vás zaujímajú trošku viac, tak si určite prečítajte porovnanie hneď piatich. :)

Šampón na vlasy ? Určite aqua light od Pantene, ktorý si jediný / zatiaľ / pomôže s mojimi rýchlo-mastiacimi sa vlasmi. Vlasy očistí, nezaťažuje ich a sú nadýchané. Písala som už na blogu aj o celej rade, tak ak vás zaujíma, určite si prečítajte viac na blogu. :)

Aussie má naozaj vynikajúce produkty, navyše so skvelou vôňou. Mojim ďalším obľúbeným produktom od tejto značky je ich 3 minutová maska. Má nádhernú vôňu a vlasy sú po nej zdravšie a majú viac lesku.

Od Dove som si veľmi obľúbila aj ich prípravky na vlasy. Tento olej serum in-oil moje vlasy zbožňujú. Dodá im lesk a nádherne ich prevonia.

Balzam na pery Satin lips od Mary Kay je vynikajúci spoločník pre vaše pery. Má krásny obal, jednoducho sa nanáša a pery vydržia jemnučké naozaj dlho.

Od Dove mám DermaSpa uplifted masážny roll-on veľmi rada, pokožka sa po použití pekne napne, je premasírovaná a vyvoňaná. Teším sa na každú aplikáciu práve touto vecičkou. 






Kontúrovacia paletka od Gabriella Salvete bola skvelou novinkou, o ktorej sa veľmi veľa písalo. Toto je už môj druhý kúsok. V prvom sa mi minula tá prvá časť - tmavý tieň a v tomto sa mi asi tiež minie ako prvý. Je to vynikajúcu odtieň, pretože je pekne studený, a tých nájdeme v drogérií veľmi málo. Rozjasňovač je tiež fájn, neobsahuje skoro žiadne trblietky, takže vytvára veľmi príjemný prirodzený efekt a lícenka je tiež veľmi pekná.

Paletka očných tieňov obsahuje tiež tiene ktoré sú väčšinou v studenom podtóne, ktorý presne ja potrebujem. Majú vynikajúci pigmentáciu. Škoda len, že trošku prášia. Inak za tú cenu sú naozaj skvelý kúsok.



Estée Lauder Day wear je môj obľúbený denný krém. Je veľmi ľahký, príjemný, voňavý a s mojou pleťou to jednoducho vie. :) 

Sypkný púder od Mary Kay mi vydržal skoro celý rok. Skvele fixuje, vytvára príjemný efekt na pleti a používam ho pri každom líčeni. Čo je zafixované týmto púdrom vydrží veľmi, veľmi dlho. :)


Toto sérum Elixir Jeunesse od Yves Rocher sa ku mne dostalo až na konci roka ale veľmi som si ho obľúbila. Vďaka svojim patentom dokáže s pleťou zázraky a vracia jej život. Ja ho mám najmä rada kvôli jeho hydratačným účinkom, pleť vyzerá po ňom svieža a oddýchnutá. :)




Tak, a toto boli moji obľúbenci v minulom roku. Aký sú tí vaši ? Určite mi dajte vedieť do komentárov. :)



Možno sa ti bude páčiť aj

16 komentárov:

  1. veľmi pekný výber produktov :) balzám Satin Lips od Mary Kay som si obľúbila taktiež :) teraz na zimu bol skvelý pomocník :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Rimmel makeupy mám zcela jistě ráda a velice si je chválím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiež sa u mňa nájde nejaký ten ebelin štetec a možem povedat, že som spokojná.
    Guľočkové deodoranty naopak nemám rada, radšej tuhé, pri tých guločkových mám stále pocit, že podpazušie len zamokria a nie vysušia. A predsa chcem pocit sucha v podpazuší.
    Inak serum Yves Rocher som ešte ani nestihla vyskušať, lebo práve dopoužívavam ine produkty, tak to nechcem miešať.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že si aj Ty so štetcami spokojná. :) To máš tiež pravdu, mne zas naopak vyhovujú skôr gulôčkové. :) Chápem, ale určite stojí za to ho vyskúšať. :)

      Odstrániť
  4. Na to sérum od YR som koncom roka pozerala. Len som nevedela či sa oplatí. Ale asi ho predsa len vyskúšam :)

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím si, že sa oplatí, navyše, je teraz v akcii. :)

      Odstrániť
  5. Štětce Ebelin bych si také chtěla koupit! :) Jinak jsem žádný z produktů zatím nezkoušela :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Štetce Ebelin sú super, a majú super ceny, takže určite stoja za vyskúšanie :)

      Odstrániť
  6. Krása, a GS konturovací paletka je famózní, taky ji máme ;)

    SISTERSHOODS

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Skvělý výběr. Rtěnky od Avonu jsou boží. Nejsou drahé, výběr odstínů je velký a výdrž, pigmentace a hydratace je perfektní. Trio od Gs mám taky ráda, líbí se mi hlavně bronzer, který mi neskutečně sedí.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Micelárku garnier som si aj ja veľmi obľúbila :)

    OdpovedaťOdstrániť

ďakujem za komentár :)